servo

Více
17 roků 4 měsíců zpět #16 od richard28
Odpověděl richard28 pro téma me2d
OK, dikes.
Tak skusim aj to. Len este neviem kedy sa k tomu dostanem.
Ak budem zatial jazdit bez serva, nemozem tomu riadeniu nejako ublizit?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 3 měsíců zpět #17 od richard28
Odpověděl richard28 pro téma servo
Tak ja som uz zahadu moho serva vyriesil.
Bolo to povolenych klinovym remenom.
Odkedy som ho vymenil za novy, servo funguje ako predtym.
Aj tak vam vsetkym dakujem za rady.

R.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #18 od DannyF
Odpověděl DannyF pro téma Re: servo
Bez serva se řízení nic nestane (od včera tak taky jezdím), ale řízení v malé rychlosti je velmi namáhavé na ruce. Hlavně to nepůjčuj ženský!
Prvním předpokladem je že tam budeš mít olej (červený do serv a auto.převodovek). Mě servo nejdříve vydávalo divné zvuky jako kafemlýnek tak jsem vyměnil olej. Vydrželo to 2,5tis km a pak začalo téct gufero kolem hřídele. A při točení volantem namístě začal řemen prokluzovat, protože se krásně namazal olejem. Olej zatekl do alternátoru a ten teď v pomalých otáčkách nedobíjí. Ty prvně zkontroluj řemen a olej.
Já jezdím bez serva a sháním gufero. Nemáte někdo jiný servo?

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #19 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: servo
Už sem to tu psal:)

www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=6216

jukni, zda bude stejné a je k mání.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #20 od DannyF
Vypadá stejně. A co řemenice? Pokud ji neprodáváš tak alespoň napiš jaký měla průměr -kvůli rychlosti čerpadla. V dieslu a bezínu byl nějaký rozdíl.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #21 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: servo
řemenici nemůžu najít :) ale ta by se dala přehodit z tvého, ne?

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #22 od skypan
Odpověděl skypan pro téma servo
to>DannyF stejnej problem se mi stal v létě odešlo gufero na servu promázlo jak řemen tak alt(v zápětí asi za týden přestalo dibíjet) a tak z rezervího bylo z benzínáku (diesel-benzín je rozdíl ve velikosti řemenice)a a (střeva jsou úplně stejná) ale benz,je delší(i delší hříde)..a je rozdíl v uchicení na mototu(respektive na sání)
gufero se mi mepovedlo sehnat páč se prí nevirábí alespon podle prodejce (v prodejně ložiska-gufera)hledali sme i podle různých katalogů a ten rozměr nic ani jednobřit.jinak orygo je dvoubřit mám i nekde kus(starej)
z benz.serva sem vyloupl gufero a nalisoval do z naftáku.serva no a zatím jesdím

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 2 měsíců zpět #23 od DannyF
Dík za rady. Ještě počkám jestli nenajdu gufero u známých. Pak bych buď koupil čerpadlo od kluka co tu někde nahoře psal. Nebo je možnost dát gufero jiný a zapouzdřit ho anebo navařit hřídel +nějakou desítku a zbrousit ji a nechat gufero starý (pokud není prasklý tak bude ok)

DAN

Více
17 roků 2 měsíců zpět #24 od skypan
zapouzdřit gufero ano,ale zavařit řídel né páč je:1)povrchově upravená
2)jde vysunout jen jedním směrem a to od řemenice a je kluzně uložená(kluzné ložisko,mazané servoolejem)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
17 roků 2 měsíců zpět #25 od DannyF
Ještě dotaz k alternátoru do kterého mi natekl olej ze serva. Občas to nedobíjí v nižších otáčkách a nezdá se mi že by to klouzalo na řemenu. Co s tím mám dělat, dá se altík nějak vyčistit? Nebo je to vůbec tím olejem?
(začlo to blbnout až po tom servu -dřív nebyl problém)

DAN

Více
17 roků 2 měsíců zpět #26 od skypan
to ti řeknu přesně,kotva je totál zasvi.....dělaná olejem a prachem,nevím jestli pomůže to omýt(odmastít)aby si nezdevastoval glazuru na vinutí rotoru,já měmil rotor a regle a začalo znova dobíjet

Vygenerováno za 0.060 sekund