problém - ruční brzda

Více
16 roků 11 měsíců zpět #31 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: problém - ruční brzda

no zejtra se na to mrknu pokud bude chvíle času....mám toho víc, musim ještě udělat řazení, páč dneska se mi to nějak vysralo :evil:

Jo, tak si to užij. Jestli máš řazení v háji někde u motoru, tak si zarezervuj celý den :(

No jsou to táhla přímo na převodovce, psal jsem tu to a max-el mi poradil, mrkni na to, je to někde v diskusi o benzínech ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #32 od skypan
Odpověděl skypan pro téma problém-ruční brzda
noo teda není ti co závidět.... :?

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 6 měsíců zpět #33 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: problém - ruční brzda
Tak taky se budu věnovat ručce, protože pravý zadní kolo mi brzdí asi tak na 50%, a třmeny jsou v pořádku, dělalo to než jsem dal nový a dělá to furt i po výměně. Takže lanovod...Hmmm.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #34 od Ram512
Odpověděl Ram512 pro téma Re: problém - ruční brzda
No mě taky na rušku brzdí jen pravá strana :(

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 6 měsíců zpět #35 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: problém - ruční brzda
mě už brzdí obě kola, vyměnil jsem pakny a je to v pohodě :P

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #36 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: problém - ruční brzda
Já zatáhu malíčkem ručku a zadní kola na asfaltu stojej :wink: Komplet GO zadních brzd.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #37 od stiglitz

Já zatáhu malíčkem ručku a zadní kola na asfaltu stojej :wink: Komplet GO zadních brzd.

No.. :?: Závidím.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 6 měsíců zpět #38 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: problém - ruční brzda
Pokud ti netečou prasátka a máš vzadu ještě dobré obložení,tak stačí to rozebrat a pořádně odmastit.Pak nastavit samostav a Pujde ti to taky. :wink:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #39 od stiglitz
Mám třmeny, a po renovaci. Pracuju v TRW, vedu směnu na renovaci těchhle třmenů, děláme asi čtyři sta typů. Trošku se v tom vyznám.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 6 měsíců zpět #40 od Houba
Odpověděl Houba pro téma Re: problém - ruční brzda

Mám třmeny, a po renovaci. Pracuju v TRW, vedu směnu na renovaci těchhle třmenů, děláme asi čtyři sta typů. Trošku se v tom vyznám.

Tak bych Ti byl vděčnej za to jak seřidim lanka na kotoučovkách, byl sem pod tim ale nekoukal sem na třmeny...jenom volný lanko na pravý z. :lol:

-> Tipo TDs /1.4b/ = nějaký dili na prodej
-> Tipo 2.0 8V /no pressure/ :P - výměna za G III.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #41 od stiglitz
Já tam taky teprve polezu, mám problém jinde, než ve třmeni, ten je renovovanej s veškerou láskou co jsem mu mohl dát, lanka co k němu vedou jsou jiná parketa, a tam budu mít problém. Já jsem ve fabrice odpovědnej za třmeny, ale instalace na vozidlo, to už si zajišťují zákazníci. V našem případě značkové a neznačkové servisy.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 5 měsíců zpět #42 od stiglitz
Lanovody asi klidně Starline. Ne? Ne, kouknu na nějaký stránky, a taky zjistím co za to chtějí dole v autodílech.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 5 měsíců zpět #43 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: problém - ruční brzda
Minulá týdenjsem měnil lanka v ADH ostrava měli za 300 jedno. Musel jsm je měnit, ty moje se už nechtěli hnout :( Taky jsem musel repasovt zadní váleček, tekl :( Taky jsm zalomil odvzdušňovák a musel jsem ho vytahovat :( No snad se mi to povede v pohodě odvzdušnit a budu normálně jezdit :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 1 měsíc zpět #44 od stiglitz
Tak pánové, dneska jsem vyměnil lanovody, a fakt jsem nevěřil, jak velkej a zásadní vliv to má. Ty starý už byly tak zatuhlý, a teď je to super. Brzdí to jak sviňa. I brzda jde krásně - ta páka, plynule, krásně je cítit jak bere. Dřív to bylo takový rigidní. Ty lana byly zatuhlý, jedno se nehejbalo a druhý bylo prožraný rzí, na dvou místech, ta spirála kolem lana. Dal jsem 440 za kus, je to ATE. Taky jsem měnil brzdovku, olej a filtr. Letos už na to dlabu, krom přezutí. To by se muselo něco podělat.

stiglitz.
/////

• obelix
16 roků 1 měsíc zpět #45 od obelix
Odpověděl obelix pro téma Re: problém - ruční brzda
Taky sem řešil ruční brzdu,brzdila krásně a pak najednou míň a míň tak sem po tom šel a zjistil sem že na ručce co je ta štelovací matka tak dosedá na plochu ručky a tam se to v tom spoji začalo rozjíždět a matka zalézat dovnitř a pak to slevovalo a slevovalo,tak sem to rozdělal zajistil proti rozjíždění třmínkem a je to OK,šlo by to i zavařit ale nemám tu možnost doma,tak až bude čas tak tu páku ručky vyndám ven a v práci inteligentně opravím. :idea: :lol: 8O Mam štěstí na takové skryté závady,snad to někomu pomůže. :cry:

Vygenerováno za 0.526 sekund