Problém s brzdami

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od Bezda
Problém s brzdami vytvořil uživatel Bezda
Zdravím chalpi,jsem tu sice nový ale potřebuju poradit...mám problém s brzdama.....jedná se o to že jsem měnil desky a válečky...vše jsem odvzdušnil a pohoda a najednou z ničeho nic sešlápnu pedál a nic auto vůbec nebrzdí zkoušel jsem to znova odvzdušnit a nic..nevím co s tím a do servisu se mi moc nechce :cry: :(

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Problém s brzdami
hlavní brzdovej válec, asi propuší mezi okruhama

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Problém s brzdami
Že by posilovač?

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #4 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Problém s brzdami
a nezkoušel jsi odvzdušňovat i zadek :?: a nezapomeň že to je křížovej systém (pravý přední a levý zadní) ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5 od skypan
Odpověděl skypan pro téma problem s brzdami
taky bych to viděl na hl.brzd válec,bodobný problem se mi asi začíná dít taky,páč sešlápnu pedál a nic se neděje po druhém sešlápnutí už brzdím,ale blokuje mi levé zadní kolo,kdyš se to trochu zahřeje,tak už to brzdí super.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 10 měsíců zpět #6 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: Problém s brzdami

Zdravím chalpi,jsem tu sice nový ale potřebuju poradit...mám problém s brzdama.....jedná se o to že jsem měnil desky a válečky...vše jsem odvzdušnil a pohoda a najednou z ničeho nic sešlápnu pedál a nic auto vůbec nebrzdí zkoušel jsem to znova odvzdušnit a nic..nevím co s tím a do servisu se mi moc nechce :cry: :(

Pedal je tvrdy?
Jaky motor?
Po odvzdusneni to chvilu brzdilo normalne?
Je potrebnych viac info.

Fiat Croma TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #7 od michal
Odpověděl michal pro téma Re: Problém s brzdami
a co kapalina ubejvá? 8O

/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem

Více
16 roků 10 měsíců zpět #8 od Wybro
Odpověděl Wybro pro téma Re: Problém s brzdami
Měl jsem stejný problém z brzdami. Taky jsem vyměnil obložení a desky a začalo to brzdit čím dál hůř . Vyměnil jsem hlavní brzdový válec a mám klid. :driver:

Více
16 roků 10 měsíců zpět #9 od kanko00
Odpověděl kanko00 pro téma Re: Problém s brzdami
Podobny problem som mal po vymene hlav. brzd. valca. Pedal bol makky a isiel dost dolu. Muselo to cca 50-70 km sadnut a brzdy idu ako maju....

p.s. Az na to, ze ma teraz stve ten zadny obmedzovac...

Fiat TIPO 1.9 TD GT, 305.000 km

Více
16 roků 10 měsíců zpět #10 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Problém s brzdami
Jestli to nebrzdí vůbec, tak to vidím na hlavní brzdový válec, nejspíš jak jsem viděl víše, prasklé těsnění. Zkusit rozebrat a vyměnit.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od michal

Jestli to nebrzdí vůbec, tak to vidím na hlavní brzdový válec, nejspíš jak jsem viděl víše, prasklé těsnění. Zkusit rozebrat a vyměnit.

párkrát jsem to těsnění měnil a bylo to asi na měsíc, protože je tem brzd.válec ve vnitř vydřenej (jenom skoro neviditelné drážky)a už nemohl těsnit, takže jsem stejně kupoval novej :D

SCANIA R420 tandem

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Problém s brzdami

párkrát jsem to těsnění měnil a bylo to asi na měsíc, protože je tem brzd.válec ve vnitř vydřenej (jenom skoro neviditelné drážky)a už nemohl těsnit, takže jsem stejně kupoval novej :D

To máš určitě pravdu. Když je vydřený, tak nemá smysl měnit gumičky. Ale podle toho že prasklo těsnění se dá usoudit, že je vnitřek O.K. jinak by tlak utekl a neprasklo by to těsnění.
Možná se pletu, každý je omylný a blbě se radí když to člověk nevidí na vlastní oči :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od michal

To máš určitě pravdu. Když je vydřený, tak nemá smysl měnit gumičky. Ale podle toho že prasklo těsnění se dá usoudit, že je vnitřek O.K. jinak by tlak utekl a neprasklo by to těsnění.
Možná se pletu, každý je omylný a blbě se radí když to člověk nevidí na vlastní oči :)

jojo je to potřeba vydět, jinak se můžem pouze domnívat :wink:

SCANIA R420 tandem

Vygenerováno za 0.454 sekund