Nemam regulator brzd na zadní nápravě

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od hovi
dnes jsem zjistil , že nemam regulátor na zadní nápravě , ale co je divnější je to , že to vypadá , jako by tam vživotě nebyl danej , protože tam jsou eště orygo brzdový trubky asi a vedozu jen od takový kostky , do který vedou trubky od předu a pak na nápruvu a tam do hadice a nic víc tam neni 8O má to někdo taky tak? mam 1.6 ie a 90rok

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od geeny666
já jsem ho odstranil a mohu si troufnout říct že je to i lepší. mám vzadu kotouče a mám i abs. nepřetáčí se ani nijak zadek neustřeluje, takže to ani neřeším :wink:

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma regulátor
já ho tam taky nemám a ustřeluje mi zadek, na druhém tipu stejného roku a obsahu pro změnu byl. asi ho tam taloši dávali jak se jim chtělo :roll:

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od Vali
To Hovi:
No já mám taky 1,6 rok, mám to přesně jako ty - žádnej zátěžák a jen kostka. Nevím jak to má či nemá být. Ale nepředpokládám, že na tom autě někdo kdy co dělal, když si vezmu v jakém bylo stavu :lol: :lol: Takže třeba se zrovna ty naše 2 dělaly v dobu, kdy to tam nedávali :lol: :lol:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od hovi

To Hovi:
No já mám taky 1,6 rok, mám to přesně jako ty - žádnej zátěžák a jen kostka. Nevím jak to má či nemá být. Ale nepředpokládám, že na tom autě někdo kdy co dělal, když si vezmu v jakém bylo stavu :lol: :lol: Takže třeba se zrovna ty naše 2 dělaly v dobu, kdy to tam nedávali :lol: :lol:

no tak asi ten rok potřebovali na něčem ušetřit , tak tam nedávali zátěžáky :D no alespoň se nemůže porouchat když tam neni :lol: :lol:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od Kracmi
já ho tam měl do včera jenze mi praskla brzdova trubicka a ten zatezak se nehejbal tak sem dal new trubky a nezapojil sem ho a ted mi zadek na trave flokuje predtim neflokoval takze si taky myslim ze je to lepsi ale uvidim na snehu:D

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od peto12

dnes jsem zjistil , že nemam regulátor na zadní nápravě , ale co je divnější je to , že to vypadá , jako by tam vživotě nebyl danej , protože tam jsou eště orygo brzdový trubky asi a vedozu jen od takový kostky , do který vedou trubky od předu a pak na nápruvu a tam do hadice a nic víc tam neni 8O má to někdo taky tak? mam 1.6 ie a 90rok

Aj ja to mám tak ako ty ale upravil som si to tak ja :lol: lebo mi nebrzdila jedna strana.Nový som nechcel kupovať lebo 3500 Sk za to sa mi zdalo dosť.Tak som to napojil od tej kocky ako to máš ty. A myslím si že všetky tipá a tempry mali od výroby regulátor. Takže tí ktorí ho nemáte a nedemontovali ste si ho vy, tak si buďte istý že to urobil majiteľ ktorý ho mal pred vami. Je do dosť častá porucha.

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od michal
a nedávali tam rozdílný systény jako je ATE nebo BENNDIX? :?:

/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od Kracmi

a nedávali tam rozdílný systény jako je ATE nebo BENNDIX? :?:

JJ rozdilny systemy tam jsou urcite.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od hovi
no nevim jestli je tam rozdílný system , ale mam i jiné přední brzdy , tedy ty co se méně oběvují - kotouče sou stejné ale destičky jsou jinačí, takže nejspíš nějaký rozdíl tam bude :roll:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od Jenda
Když se mrkneš na fáčko,tak tam je taky jen kostka systém škoda,tak si myslím,že bud je to ze škody a nebo to taliáni řešili i tímhle způsobem.Funkci to má stejnou.Jde jen o to,aby zadní kola nebrzdili současně s předníma,tak že díky tý kostce brzdí zadek o malinko pozdějš.
Myslím,že je to daný průtokem v té kostce.I když origo regulátor se řídí nějak váhou zadní nápravy(zatížením) nebo se pletu? :idea: Když tak mě opravte :D

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od hovi

Když se mrkneš na fáčko,tak tam je taky jen kostka systém škoda,tak si myslím,že bud je to ze škody a nebo to taliáni řešili i tímhle způsobem.Funkci to má stejnou.Jde jen o to,aby zadní kola nebrzdili současně s předníma,tak že díky tý kostce brzdí zadek o malinko pozdějš.
Myslím,že je to daný průtokem v té kostce.I když origo regulátor se řídí nějak váhou zadní nápravy(zatížením) nebo se pletu? :idea: Když tak mě opravte :D

jj taky si myslim , že ta kostka , to bude nějak omezovat , ale fáčko má omezovač zadních brzd přímo už u hlavního válce už . podle mě ta kostka bude jen jako měnit průměr díry v ní a tim to bude omezovat

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od Fiatman

podle mě ta kostka bude jen jako měnit průměr díry v ní a tim to bude omezovat

Tak tak, a některý Tipa ten zátěžák skutečně neměly. Když se nám na starym Tipu rozletěla vzadu trubička, tak pří shánění nový nám v prodejně potvrdili že v katalogách mají verze i bez zátěžáku, a na autě bylo vidět že do toho nikdo nehrabal a fakt tam nebyl.
A brzdilo to bez problémů, ani na sněhu se to nepřetáčelo.
Těžko říct který Tipa je měly a který ne, tohle byla 1,4 AGT 91, vybavená celkem slušně, taková ta socka bez otáčkoměru to rozhodně nebyla

ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma zátěžák
já tam mám taky jen kostku, a na dárci orgánů je kostka i zátěžák, který je shnilý na prach, ale hadičky do něho a z něho jdou do brzd

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od zula
borci budte rádi,že je tam nemáte-akorát problémy,ikdyž zatím mi funguje,ale na unu jsem myslel,že ho rozbiju

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Vygenerováno za 2.579 sekund