Nefunkční policajt brzdovky

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od Charles
Ahoj všem, dneska jsem přišel na jednu věc, nefunguje mi policajt, který signalizuje, když je málo brzdové kapaliny v nádržce :roll: ....zkusil jsem sundat kabely, očistil jsem všechno od povlaku oxidu, ale stejně jsem to nezprovoznil :cry: ....proto se chci zeptat, jak to funguje a zda to jde nějak rozebrat a případně opravit :?

díky moc za rady :wink:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Nefunkční policajt brzdovky
princip je takový , že tam jsou 2 kontakty pevné - v tom víčku nehybně a mezi nima je mezera , tou mezerou prochází ta tyčka , na které je plovák a někde před koncem té tyčky je kontakt, který když máš málo kapaliny- tak plovák jde dolu a ten kontakt propojí ty 2 pevné kontakty spolu a tim se rozsvítí kontorlka. Ešte bych zkusil jen propojit ty 2 kabely mezi sebou , jestli se rozsvítí kontrolka

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od bery1970
jo je to tak nějak jak píše hovi.už jsem to měl taky rozdělaný,ale u mě to bylo naopak.na té tyčincce je jakoby podložka na pevno a když je kapaliny dostatek tak ji plovák odtlačí od kontaktů a vše je jak má.mě se ale ta podložka mezi zy kontakty zasekla a svítilo mi to furt.to rozebrání není složité,myslím že jen sundáš tu horní gumičku a hned uvidíš na čem jsi.typnul bych že budou zoxidovaný ty vnitřní kontakty i s tou podložkou.

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4 od Charles
tak jsem to začal zkoumat více podrobně a problém je v tom, že mi nejde napětí na ty kontakty, mělo by tam jít 12V ale mě tam jdou pouze 2V...kde je problém ? odkud je to napojené ?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 7 měsíců zpět #5 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Nefunkční policajt brzdovky
koukal jsem teť do schematu a ten spínač ovládá mínus , jeden kabel by měl védst na kostru vlevo pod baterkou a druhý přímo do palubky , pak plus je tam z pojstkovky a je napojené eště na nějakou kontrolku a na osvětlení palubky nejspíš (neni napsaný co to je , ale vypadá to jak budíky) no tobě asi palubka svítí normálně , což bych vyloučil , že to bude plusem , šel bych po mínusu, skusil bych tu kostru pod baterkou , očisti a skouknout ty kontakty a pak skusit jestli to prochází dobře přes ten spínač , jestli tam není nějaký velikánský odpor :wink:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6 od Charles
neboj se, kostru jsem zkoušel, tou to není...jde o to, že na toho policajta mi jdou z bílého kabelu pouze 2V a ne 12V jak by mělo :!:

Vygenerováno za 0.333 sekund