tlumiče

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od pardal5
tlumiče vytvořil uživatel pardal5
koupil jsem tady od jednoho tlumiče na 1.9 td,jenže my poslal na benzína,má to nějaký vliv nebo je to jedno(zadní :?:

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od skypan
Odpověděl skypan pro téma tlumiče
v zádu by to mohlo bejt stejný :?: osobní zkušenost nemám,ale stopro vím že na předku jsou jiné :idea: páč po porovnání s (benzínem 1.6 ie)je samotné péro(u MCpersona) u diesela silnější a tělo tlumiče má také větší průměr,ale jak říkám je to předek.
zkus vyndat jeden zadní a porovnat s těmi co ti přišli průměry délku ve ztaženém a roztaženém stavu a také průměr pístníce.... :idea:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od pardal5
Odpověděl pardal5 pro téma Re: tlumiče
vše dobrý,akorát jsou hubenější,já je tam už nandal,ale ještě je nejel objednal jsem si lanko ruč.brzdy a přijde až v pondělí a dokud to mám na špalkách tak scháníminformace

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od akpuolach
Odpověděl akpuolach pro téma Re: tlumiče
Na Tempru 1.6(91) jsem dával tlumiče z Tipa1.6(89) a taky dobrý. Spíš záleží na tom jak hodně je unavená pružina a dobrej tlumič u starších kousků. Měnil jsem tak předek i zadek :wink: Ale u ropáka jsou určitě vepředu silnější tlumiče než u benzínu :!:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od pardal5
Odpověděl pardal5 pro téma Re: tlumiče
v předu mám nový,ale na zadní se nedostalo,ale je to v pohodě zatim se nic neděje

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Vygenerováno za 0.590 sekund