Zistenie

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od zryb
Zistenie vytvořil uživatel zryb
Páni keby ste sa niekto rozhodli meniť sylentbloky na spodných ramenách a máte ešte origo tak to nerobte, ja som robil a praskli, obe ramená :?

Tempra 1,9 Tds 66KW 1991
Tempra 1,6 ie SX.cat 57KW 1992 Abarth

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Zistenie
ja ich idem meniť- aj s ramenami :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Zistenie
ramena sem ještě neměnil,taky mě to čeká,ale už vím,že dám celé nové.Vždyt rameno je za ta léta taky dost namáháno a když to řeknu lidsky ,tak je to únava matriálu.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Zistenie
No jo..tady pro zajímavost přední náprava po mé nehodě.. To samé druhá strana..
Ramena jsou jako ustřižený

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od Jenda
aj jaj jaj jaj,to musela bejt šleha.No,já mám zase sjetý kotouče,už mám obědnané nové.Tyhle starý co tam zatím sou,maj odhadem tak 6 mm.
To by taky mohlo způsobyt pěknou škodu,kdyby se roztrhnul.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Zistenie

aj jaj jaj jaj,to musela bejt šleha.No,já mám zase sjetý kotouče,už mám obědnané nové.Tyhle starý co tam zatím sou,maj odhadem tak 6 mm.

6mm :?: 8O min tloušťka je 9,2 mm :!:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #7 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: Zistenie

To sem měl je taky takhle sjetý:D a jezdil sem na tom pořád:D jen jsem na to nejak extrémě nešlapal ale on jen tak nepraskne(prý)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #8 od Jenda
Já to auto mám asi 14 dní,takže už dělám vše aby bylo bezpečné a spolehlivé.Ty kotouče mě taky překvapili,když sem je viděl.Ale na auto jsem detailista,takže všechno musí bejt po mém zásahu OK.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #9 od Dresik
Jo šleha to byla parádní :roll:
S těma kotoučema bacha. Pokud vyloženě nesjíždíš alpské skály, kde brzdy pracují na max a kotouč se ti může zvlnit a nebo prasknout. tak spíš hrozí, že v kombinaci se sjetou deskou ti ta deska prostě vypadne při brzdění z brzdiče a je malér. Pak brzdíš i očima a trochu i pístkem :lol: :lol:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 8 měsíců zpět #10 od Jenda
ono,ted stejně nejsem v provozu,šel sem po špqtným zvuku v motoru a došel sem přes vačky až k vodní pumpě.Ale kotouče a desky by mi měli přijíd každým dnem.Ještě že mám toho diesla,ten tedkon chodí jak hodinky.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #11 od hovi
jo brzdy nejsou žádná sranda , na to pozor :!: a s tou tlošťkou taky bacha ono když by byl pod minimum a třeba by se ti nevracely brzdiče , že by ti lehce přibržďovali, tak ten kotouč taky při takových 90km/h pěkně rozpálí a pak budeš muset na to náhodou prudce šlápnout a kotouč se třeba rozlomí jak nic v ten okamžik a ty budeš rád , že budeš třebas jen ,, líbvat ,, sklo , v takové situaci se auto větčinou dostane do smyku :!:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #12 od Kracmi

Jo šleha to byla parádní :roll:
S těma kotoučema bacha. Pokud vyloženě nesjíždíš alpské skály, kde brzdy pracují na max a kotouč se ti může zvlnit a nebo prasknout. tak spíš hrozí, že v kombinaci se sjetou deskou ti ta deska prostě vypadne při brzdění z brzdiče a je malér. Pak brzdíš i očima a trochu i pístkem :lol: :lol:

Jo hochu přesně tohle se stalo kámošoj na Xsaře. Jestli trošku znáš Mn.Hradiště tak jak je Salabka a od ní silnice ktera vede na tu hlavní(jičín-česká lípa) tak tam chtel zabrzdit a skoncil primo na ty silnici a zrovna jelo auto. Prej to tak tak chlápek dobrzdil a desticku nasel 300metru zpatky primo u baraku. (pozn.: byli to desticky STARLINE a měly najeto cca 30tis.km)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #13 od Dresik
Myslím,že vím:) No je to pech a pak si tam kup nový desky od Starlinu :roll: Hlavně, že se nikomu nic nestalo..brzdy jsou fakt důležitý. Ikdyž taky sem kdysi jezdíval s kotouči jako papíry a o deskách ani nemluvě..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 8 měsíců zpět #14 od Kracmi
Já tak jezdil protože sem si radši koupil rádio než kotouče a desky(mladická nerozvážnost) No Teď mám nový desky i kotouče i prasátka i pakny takže paráda ale týden po tom mi praskla trubicka...Tak sem zrovna odpojil zatezak kterej stejne nefungoval.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #15 od hovi

Já tak jezdil protože sem si radši koupil rádio než kotouče a desky(mladická nerozvážnost) No Teď mám nový desky i kotouče i prasátka i pakny takže paráda ale týden po tom mi praskla trubicka...Tak sem zrovna odpojil zatezak kterej stejne nefungoval.

to same se stalo i mě , dal sem desky a kotouče a jedu to skusit a najednou pedál poměkl, šlápnu eště jednou a pedál až na podlaze , eště že t bylo jen pár metrů od baráku :roll: tak sem eště dělal pak komplet trubky na zadku

Vygenerováno za 0.467 sekund