DELKA SROUBU

Více
16 roků 7 měsíců zpět #16 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: DELKA SROUBU
já mam šrouby z Favorita a taky jezdim bez problémů, zase bych ten materiál nedramatizoval :wink:

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #17 od SKV
Odpověděl SKV pro téma Re: DELKA SROUBU

já mam šrouby z Favorita a taky jezdim bez problémů, zase bych ten materiál nedramatizoval :wink:

Já se přidávám k Maxovi - na léto v elektronech mám originály (delší šrouby), v zimních plecháčích kratší šrouby a Favorita. Delší šrouby (originály) v zadních plecháčích brkaly o pakny!

Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km

Více
16 roků 7 měsíců zpět #18 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: DELKA SROUBU
ty šrouby sou 10.9 ocel klidně to kup a nedej na chytré rady, že sou moc lesklé a podobně...
Já mám origo ke kolům asi o 1cm delší než na plecháčích. Dej bacha na delší aby si s nima nenarážel o náboj (křeba když je pak zkusíš dát na plecháče tak to pěkně pomršíš...
Spíš zauvažuj o nějakém bezpečnostním kvůli nenechavcům, mě to už jednou zachránilo kola, nenechavcovi nešel bezpečák sundat :wink:
Vpodstatě se podívej jak velká je mezera mezi krajem kola, co jde k náboji, a začátkem kónusu pro šroub a o tuhle délku musíš koupit delší šrouby, protože tohle na plechu není, tam je přechod mezi konusem a krajem prakticky okamžitě (tak 4-5mm)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #19 od drakar
Odpověděl drakar pro téma Re: DELKA SROUBU
Chlapy diky za rady :wink:

Fiat regata 75i.e weekend
Fiat regata 1.9d - byli
Fiat tipo 1.9td
Alfa romeo 146 1.4 boxer - jsou

Více
12 roků 7 měsíců zpět #20 od mio9
Odpověděl mio9 pro téma Re: DELKA SROUBU
Ahoj tipaři chci si na léto pořídit pojistné šrouby na ALU, mám ty originalní viz. fotogalerie tipo skull a našel jsem si tyhle, ale i přesto, že na tom serveru píšou na ALU kola se toho bojím nebude to krátky? www.obautodily.cz/s_favorit_pojistne_sro...25x26_do_r_92-305026 Díky;)

Více
12 roků 7 měsíců zpět #21 od cembrit
Odpověděl cembrit pro téma Re: DELKA SROUBU
:) šrouby bych vzal delšía uříznout se daj vždycky a tyhle konkretně bych se neopovažil strčit na auto nejsou označený a bez toho ani omylem blataky

Fiat Tempra 1.6 SW 1992

Vygenerováno za 0.064 sekund