zvuky po výmene predných tlmičov
16 roků 6 měsíců zpět #1
od MAXO1973
Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI
zvuky po výmene predných tlmičov vytvořil uživatel MAXO1973
Tak som dnes vymenil predné tlmič. žiadna sranda, ale na prvýkrát to bolo celkom pohodové. Len mi po tej výmene niečo pri jazde občas vŕzga. Menil som tlmiče, horné dorazy a prachovky. Pôvodná ostala pružina a horné uloženie pružiny (gumené uloženie na hornom konci) a pôvodné ostalo uloženie tlmičov. Neviete, čo to môže vŕzgať? Kamoš zo servisu mi poradil po dlhšej jazde podoťahovať šruby uloženia tlmiča i stredovú šrubu tlmiča a namastiť trochu tie dve dolné šruby na tlmiči....
a vraj to môžu byť aj ešte neusadené dorazy a prachovka, že to chce pár kilometrov?
a vraj to môžu byť aj ešte neusadené dorazy a prachovka, že to chce pár kilometrov?
Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Ford Focus combi 1,8TDdI
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 6 měsíců zpět #2
od pardal5
tipo 1.9 td 1992 59 kw
Odpověděl pardal5 pro téma Re: zvuky po výmene predných tlmičov
já to měl to samé,když my dávali tlumiče a horní uložení,tak my řekli,že si to bude nějakej km sedat,teď už je to v poho
tipo 1.9 td 1992 59 kw
16 roků 6 měsíců zpět #3
od MAXO1973
Ford Focus combi 1,8TDdI
Odpověděl MAXO1973 pro téma Re: zvuky po výmene predných tlmičov
A ja som sa už zľakol, že som niečo urobil zle , ale aj tak to podoťahujem a skúsim príležitostne premazať čapy a pod. Dosť bol problém s osadením nových tlmičov, trochu to chcelo sily ich tam narvať a osadiť tie dolné šruby, tak som sa zľakol, že som to pokazil. Predná náprava vyzerala v super stave, tak ma tie zvuky znepokojili....
Ford Focus combi 1,8TDdI
16 roků 6 měsíců zpět #4
od pardal5
tipo 1.9 td 1992 59 kw
Odpověděl pardal5 pro téma Re: zvuky po výmene predných tlmičov
já jsem chodil za tím co my to dělal,ten už byl ze mě na hlavu,já jsem to nechal měnit v servisu protože jsem toho měnil víc,ramena,čepy,tlumiče a horní uložení,dovcela pálka,nezapomen na geometrii
tipo 1.9 td 1992 59 kw
Vygenerováno za 0.058 sekund