Ramena cepy
Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=5452
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Za komplet jedno rameno jsem dával 1300 kč. Je to nějaký španěl a prý jsou dobré Na tmhle se nevyplatí šetřit pokud auto nechceš obratem prodat.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Jak protichudne nazory dvou Karvinaku.Jen tak pro zajimavost co myslite,za vam tam namontujou v servisu treba v byvalem OSP.Dosti druhovyroby je z Polska.Jestli jste nekdy byli v pop artu tak kouknete kolem sebe po krabicich kolik je jich popsanych v polskem jazyce nebo turecky.
Radek
To co říkáš je pravda, a proto se vždycky tám jaké díly mi tam montují a po většinu času si opravuji auto sám. Taky se koukám kde je kus vyroben. Na druhou stranu, pokud je to značka a je z Polska, dá se nějakou kvalitu očekávat. Jenomže spoustu věcí v Polsku vypadá že to má nějakou značku, ale je to padělek. Proto se Polsku raději vyhýbám, i když bydlím skutečně 200m od hranic.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Trosku to tam znam ,kdyz tam odsad pochazim.A co se tyce znackoveho materialu.Vis jak se delaji elektronicke soucastky u nasich vychodoasijskych zemi?Po vyrobe se odzkousi ty znejlepsimi parametry jsou oznaceny renomovanymi znackami firem ty dalsi horsimi a ty z nejhorsimi parametry jsou noname z oblibou prodavane v nasich zemich nebo pouzivane v cinskych vyrobcich prodavanych na trzich.S nahradnimi dily je to to same,ikdyz u starsich aut kde uz materske firmy nemaji povinnost drzet dily se linky pouzivaji dale a tak vlastne vznikaji ty takzvane znackove a noname dily.
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Vím jak se dělají značkové a noname díly. Pro pár takovách firem jsem už pracoval. Vyráběly značková díly i noname díly. Všechny byly stejné, jen ty noname měly o něco horší parametry. Jenomže Poláci dělají díly na koleně doma s materiálů které absolutně nevyhovují a technologiema které jsou totálně mimo mísu:-( To se týká hlavně těch malých pohraničních obchůdků. Dál do polska už je to o něco lepší a vyrábí se tam spoustu dobrých věcí. Bohužel věci s lepší kvalitou mají také přiměřenou cenu. Už jsem tak pár dílů kupoval na různá auta a nikdy jsem nenarazil na kvalitní díl. Ale požadavek byl jesný, co nejnižší cena a těm lidem bylo jedno jestli to za pár měsiců budou měnit znova
Tak to stebou nesouhlásím je tam záruka 2 roky něco se vysere jdu reklamovat a dají mi nové a ramena mám vyměněné za hodku A nanašichz cestách ti ani ty tvoje značkové moc nevydržíUhádl jsi, jsem z Petrovic
Vím jak se dělají značkové a noname díly. Pro pár takovách firem jsem už pracoval. Vyráběly značková díly i noname díly. Všechny byly stejné, jen ty noname měly o něco horší parametry. Jenomže Poláci dělají díly na koleně doma s materiálů které absolutně nevyhovují a technologiema které jsou totálně mimo mísu:-( To se týká hlavně těch malých pohraničních obchůdků. Dál do polska už je to o něco lepší a vyrábí se tam spoustu dobrých věcí. Bohužel věci s lepší kvalitou mají také přiměřenou cenu. Už jsem tak pár dílů kupoval na různá auta a nikdy jsem nenarazil na kvalitní díl. Ale požadavek byl jesný, co nejnižší cena a těm lidem bylo jedno jestli to za pár měsiců budou měnit znova
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012