Ramena cepy

Více
16 roků 6 měsíců zpět #1 od Dava
Ramena cepy vytvořil uživatel Dava
Hosi budu menit obe predni ramena a cepy a pretesnovat olejovou vanu kolik me to tak bude stat??? jen matros..dik

Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #2 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Ramena cepy
treba trosku hladat uz sa to tu tolko krat pisalo aj s cenami :wink: ale inak ramena komplet aj s capmi cena za kus cca 1000,- Czk aspon tak nejak to tu chlapi z ciech uvadzali :wink:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 6 měsíců zpět #3 od skypan
Odpověděl skypan pro téma ramena čepy

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4 od pardal5
Odpověděl pardal5 pro téma Re: Ramena cepy
já jsem dával za jedno 1500kc

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
16 roků 6 měsíců zpět #5 od Ram512
Odpověděl Ram512 pro téma Re: Ramena cepy
Já kupoval v polsku a jeden kus cca 770kč

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 6 měsíců zpět #6 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Ramena cepy
V Polsku bych nic nekupoval. Bydlím u polských hranic a vím co Poláci umí :(
Za komplet jedno rameno jsem dával 1300 kč. Je to nějaký španěl a prý jsou dobré :) Na tmhle se nevyplatí šetřit pokud auto nechceš obratem prodat.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 6 měsíců zpět #7 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Ramena cepy
Jak protichudne nazory dvou Karvinaku.Jen tak pro zajimavost co myslite,za vam tam namontujou v servisu treba v byvalem OSP.Dosti druhovyroby je z Polska.Jestli jste nekdy byli v pop artu tak kouknete kolem sebe po krabicich kolik je jich popsanych v polskem jazyce nebo turecky.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #8 od petr1978

Jak protichudne nazory dvou Karvinaku.Jen tak pro zajimavost co myslite,za vam tam namontujou v servisu treba v byvalem OSP.Dosti druhovyroby je z Polska.Jestli jste nekdy byli v pop artu tak kouknete kolem sebe po krabicich kolik je jich popsanych v polskem jazyce nebo turecky.
Radek

To co říkáš je pravda, a proto se vždycky tám jaké díly mi tam montují a po většinu času si opravuji auto sám. Taky se koukám kde je kus vyroben. Na druhou stranu, pokud je to značka a je z Polska, dá se nějakou kvalitu očekávat. Jenomže spoustu věcí v Polsku vypadá že to má nějakou značku, ale je to padělek. Proto se Polsku raději vyhýbám, i když bydlím skutečně 200m od hranic.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 6 měsíců zpět #9 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Ramena cepy
Takze jsi bud od Cerneho lesa nebo Raje nebo spise z Petrovic?
Trosku to tam znam ,kdyz tam odsad pochazim.A co se tyce znackoveho materialu.Vis jak se delaji elektronicke soucastky u nasich vychodoasijskych zemi?Po vyrobe se odzkousi ty znejlepsimi parametry jsou oznaceny renomovanymi znackami firem ty dalsi horsimi a ty z nejhorsimi parametry jsou noname z oblibou prodavane v nasich zemich nebo pouzivane v cinskych vyrobcich prodavanych na trzich.S nahradnimi dily je to to same,ikdyz u starsich aut kde uz materske firmy nemaji povinnost drzet dily se linky pouzivaji dale a tak vlastne vznikaji ty takzvane znackove a noname dily.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #10 od petr1978
Uhádl jsi, jsem z Petrovic :)
Vím jak se dělají značkové a noname díly. Pro pár takovách firem jsem už pracoval. Vyráběly značková díly i noname díly. Všechny byly stejné, jen ty noname měly o něco horší parametry. Jenomže Poláci dělají díly na koleně doma s materiálů které absolutně nevyhovují a technologiema které jsou totálně mimo mísu:-( To se týká hlavně těch malých pohraničních obchůdků. Dál do polska už je to o něco lepší a vyrábí se tam spoustu dobrých věcí. Bohužel věci s lepší kvalitou mají také přiměřenou cenu. Už jsem tak pár dílů kupoval na různá auta a nikdy jsem nenarazil na kvalitní díl. Ale požadavek byl jesný, co nejnižší cena a těm lidem bylo jedno jestli to za pár měsiců budou měnit znova :roll:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #11 od Ram512
Odpověděl Ram512 pro téma Re: Ramena cepy

Uhádl jsi, jsem z Petrovic :)
Vím jak se dělají značkové a noname díly. Pro pár takovách firem jsem už pracoval. Vyráběly značková díly i noname díly. Všechny byly stejné, jen ty noname měly o něco horší parametry. Jenomže Poláci dělají díly na koleně doma s materiálů které absolutně nevyhovují a technologiema které jsou totálně mimo mísu:-( To se týká hlavně těch malých pohraničních obchůdků. Dál do polska už je to o něco lepší a vyrábí se tam spoustu dobrých věcí. Bohužel věci s lepší kvalitou mají také přiměřenou cenu. Už jsem tak pár dílů kupoval na různá auta a nikdy jsem nenarazil na kvalitní díl. Ale požadavek byl jesný, co nejnižší cena a těm lidem bylo jedno jestli to za pár měsiců budou měnit znova :roll:

Tak to stebou nesouhlásím je tam záruka 2 roky něco se vysere jdu reklamovat a dají mi nové a ramena mám vyměněné za hodku :P A nanašichz cestách ti ani ty tvoje značkové moc nevydrží :D

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Vygenerováno za 0.432 sekund