Voda pod nohami vodica

Více
16 roků 6 měsíců zpět #1 od Alinko
Voda pod nohami vodica vytvořil uživatel Alinko
Ludia neviem co sa stalo, ale u nas zacalo prsat a cez noc sa mi objavila voda pod nohami. Neviem odkial sa tam mohla dostat ale myslim, ze niekade okolo poistkovky. Prestal mi ist central, takze asi zmokol alarm, potom stierace ked sa auto dostane do pohybu idu tiez same. A plus co mi ide pod volant z kurenia mi zacal iskrit

FIAT TEMPRA 1.9Tds 66Kw 1993

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #2 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: Voda pod nohami vodica
Sorry za ot ale nejsou to ty přívalové deště co hlásili ?

Jinak radím , odstavit do garáže, odpojit baterku , vysušit podlahu ,a rozebrat pojiskovku.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 6 měsíců zpět #3 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: Voda pod nohami vodica
No já mám zase vodu u spolujezdce na zemi, takovej menší rybníček. Pokud nemáš šábr, jako já ( ale tama to asi neteče) tak je možný, že to zatíká čelním sklem, že je tam někde dírka a protíká to. Já to zasilikonoval, ale asi né dostatečně, nebo to je ten šíbr. každopádně ať tak nebo onak, se.e mě to dost. Jinak Toom- As, bylo by to super, kdybych nějakou garáž měl :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Voda pod nohami vodica

No já mám zase vodu u spolujezdce na zemi, takovej menší rybníček. Pokud nemáš šábr, jako já ( ale tama to asi neteče) tak je možný, že to zatíká čelním sklem, že je tam někde dírka a protíká to. Já to zasilikonoval, ale asi né dostatečně, nebo to je ten šíbr. každopádně ať tak nebo onak, se.e mě to dost. Jinak Toom- As, bylo by to super, kdybych nějakou garáž měl :wink:

mne to tieklo cez ventilátor kúrenia- nad ventilátorom by mal byť plastový kryt a ten som nemal :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
16 roků 6 měsíců zpět #5 od Vali
Hm tama mi to ale asi neteče, já mám mokrou stropnici :cry: Myslel jsem, že šíbrem, ale na to je to moc blízko čelního skla poteklé ta stropnice, No musím to vysledovat. Ale i tak díky :wink:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #6 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: Voda pod nohami vodica
no hoši já když sem projel louži tak jsem měl najednou mokrý nohy.....tak sem tam koukal a jak jdou kabely od motoru do kabiny tak je to tam špatně utěsněný takže i toto by to mohlo bejt pokud si s tim jel

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 6 měsíců zpět #7 od Vali
Já jsem na to přišel asi už. Krom netěsnosti šíbru, která sem tam něco pustí, ale nic vážného. Tak čelní sklo, jak jsme říkal je v tom rožku špatně utěsněné a tudy tam prší rybníček až na koberec.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #8 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Voda pod nohami vodica
momentálně mám taky mokrej strop u šíbru.Asi to po těch letech hůř těsní.Kanálky od šíbru jsou průchozí.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #9 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Voda pod nohami vodica

momentálně mám taky mokrej strop u šíbru.Asi to po těch letech hůř těsní.Kanálky od šíbru jsou průchozí.

Já jsem vysledoval, že strop je občas mokrej i u mě a neteče mi tam, ale dělá to jak se zevnitř rosí šíbr, když se mění teplota den/noc a naopak...pak to zteče na tapec, ale tomu nezabráním ničim :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #10 od Alinko
Odpověděl Alinko pro téma Re: Voda pod nohami vodica
Chlapi dik za rady, ked prestane liat kuknem na to. Keby to slo od kurenia tak to mam vodu asi pri spolujazcovi.

Odklopil som poistkovku a este nieco z nej nakvapkalo takze tam niekde to bude. Odysiel mi central bola tam spalena poistka ale teraz som ju vymenil a stale nejde, neviete ci to ma niekde v poistkovke aj rele? mam ich tam cca 8.

Ked jazdim a prsi nezateka mi iba ked stojim tak za dlhsiu dobu sa to stane, no skusim to zakrit plachtou na noc nech sa to vysusi

Více
16 roků 5 měsíců zpět #11 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Voda pod nohami vodica

Chlapi dik za rady, ked prestane liat kuknem na to. Keby to slo od kurenia tak to mam vodu asi pri spolujazcovi.

Odklopil som poistkovku a este nieco z nej nakvapkalo takze tam niekde to bude. Odysiel mi central bola tam spalena poistka ale teraz som ju vymenil a stale nejde, neviete ci to ma niekde v poistkovke aj rele? mam ich tam cca 8.

Ked jazdim a prsi nezateka mi iba ked stojim tak za dlhsiu dobu sa to stane, no skusim to zakrit plachtou na noc nech sa to vysusi

No kdyby jsi měl mokré koberce, řekl bych že je to někde přes karoserii.
Jelikoš máč loužičku dolle, tipnul bych že se ti pohlo čelní sklo něbo ti to někde kolem skla prohnila kastle. Jinak to u řidiče namá kudy. Nedávno jsem to měl rozebrané a vyvařoval jsem komplet nosníky, podběhy atd.
A na těleso topení jsi se díval? Neubývá ti chladící kapalina?

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 5 měsíců zpět #12 od Alinko
Odpověděl Alinko pro téma Re: Voda pod nohami vodica
Tak za posledne dni tu neprsalo takze nemozem testovat cim to je, ale vizera to na 120% na celne sklo musim to silikonom prebehnut. Zda sa ze netesni inac vsetko sa zda byt ok.

Tu chladiaciu kapalinu by som vylucil lebo to by robilo aj za sucha ne?

Více
16 roků 5 měsíců zpět #13 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Voda pod nohami vodica

Tak za posledne dni tu neprsalo takze nemozem testovat cim to je, ale vizera to na 120% na celne sklo musim to silikonom prebehnut. Zda sa ze netesni inac vsetko sa zda byt ok.

Tu chladiaciu kapalinu by som vylucil lebo to by robilo aj za sucha ne?

Pokud to nedělá za sucha, určitě to nebude chladící kapalina.
Jestli budeš něco těsnit, těsni to zvenku a nejlépe polyuretanem. Když to zatěsníš zevnitř, voda ti bude zatékat za sklo, bude se držet na tesnění a bude ti hnít karoserie v místě kde jsi to těsnil.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 0.463 sekund