Horní uložení tlumičů - stav

Více
16 roků 4 měsíců zpět #16 od Tonny Tempra SW
odo mna pitaju za to ulozenie 500sk kus a za tie tlmiace vrchne gumi 400ks kus,plus komplet tlmice predne 2800ks a za zadne 1700ks to mame cca 10000sk komplet,ale asi objednam radsej sportovy podvozok.
to Gabisto ak to je cele v prdely tak musis vymenit vsetko,aspon repasovat vrchne ulozenie ale gumi s tlmicami musia ist nove.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #17 od Wolf1888
Tie ceny si pisal za kus?

:arrow: Fiat Tipo 1.7D, 42kW/57k, r.v.1991 - už dúfam odpočíva v pokoji
:arrow: Fiat Grande Punto Racing 1.2i, 48kW/65k, r.v.2009 - môj nový miláčik

Více
16 roků 4 měsíců zpět #18 od kanko00
Ako to tu citam tak vidim, ze tie nase vozitka maju dobre muchy.
Mam nove ramena, capy riadenia, tycky stabilizatora a stale tam daco tlcie, puka a tak....
Vymena tyciek stabilizatora bol iny porod :twisted: Povolenie tej 17stky matice na stabilizatore :cry:
Asi sa na to cele vykaslem a budem jazdit dalej. Tlmic aj ulozenie vyzera OK. Ma to 305000 km tak ma pravo na pazvuky. :lol:

Fiat TIPO 1.9 TD GT, 305.000 km

Více
16 roků 4 měsíců zpět #19 od petr1978
Ten zvuk co ti klepe je dutý nebo takový spíš ostřejší?
To co ti klepe klidně můžou být brzdové destičky, nebo brzdový třmen. Zkus s ním zahývbat, neměl by se hýbat moc. Zrovna jsm se vrátil ze srazu. Na srazu bylo všechno O.K. ale když jsem se vracel, něco klepalo na podvozku. Bylo mi divné že něco může na renovovaném podvozku klepat. No než jsem dojel domů, povolil jsem mi čroub na brzdovém třmnu a vypadl :( Naštěsí se zase tak moc nestalo, jen jsem našel šroub, dal ho zpátky, dotáhl všechno co se dalo a je to O.K. Byla chyba že když jsem stříkal věci na brzdách a nábojích epoxidem. Epoxid zapracoval a začali se povolovat matky a šrouby na celém podvozku.
Tím jsem chtěl nejprve říct, že by bolo dobré zkusit dotánout všechno co jde a pak teprve něco měnit. Osovně si myslím, že i o horní uložení by šlo vyvložkovat podložkou pod matku a pak dotáhnout.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 0.611 sekund