Fiat Tempra SW 4x4
Stal jsem se novým šťastným majitelem. Vše funguje, ale potřebuju pár základních informaci k popisu pohonu 4x4. Převodovka dosti odlišná od běžné, u levé poloosy vpředu asi diferák?? U pravé polosy samosvor??? To opravdu nevím vzadu na diferáku kabeláž a na palubce vypínač pro uzavření diferáku vzadu.
Každé kolo má snímač ABS. Pokud vše vypojím bude fungovat pohon 4x4 stejně dobře a nebo je návaznost na elektroniku ABS, která vše vyhodnocuje....i když myslím, že v roce 92 nebyla ještě tak vyspělá. Vše mám nafoceno, mohu poslat emailem.
Poradí někdo???
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Snad vice napisou lidi, kteri maji 4x4, par takovych tu je, ale tohle auto je takova zvlastnost, ze jich moc nejezdi. Za fotky budu rad, i kdyz asi neporadim.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Co jsem se dostal k pár fotkám tohoto podvozku je tam asi jiná olejová vana , a vtipně vyřešen výfuk. za motorem je rozdělen na 2 ty jsou vedle kardanu který zabral místo standartnímu výfuku , jsou tam 2 katy a před zadním diferákem se to zas spojuje.
Nějaký ty fotky ještě mam a snad i konktak na toho člověka co jí má (a zrovna měl něco s pohonem (takže do toho dost šťoural) ale snda už to opravil).
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Musíš si vyčistit schránku...máš jí plnou a email se vrátil.posílal jsem ti ve dvou 12 fotek..když to nepůjde, tak je upravím...
Ok idem na to.Dik za fotky
5l na 100km
- vilímek petr
Hotovo 6 foto mi prislo,ostatne nie ale uz je uplne prazdna okrem tvojich foto.Mozes poslet aj ostatne.Musíš si vyčistit schránku...máš jí plnou a email se vrátil.posílal jsem ti ve dvou 12 fotek..když to nepůjde, tak je upravím...
Ok idem na to.Dik za fotky
5l na 100km
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05