může to být ložisko?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
stiglitz.
/////
Příklad..: Rozjeď se tak na 70km/h, najdi si nějakou dobrou rovinku bez zbytečně velkých hrbolů a pomalu zatáčej na strany... Déle a v klidu... Otočíš volant do prava, pravá strana auta se odlehčí a zatíží se levá.. A naopak...
a ložisko se stopro ozve..
Pokud tobude dělat při zatáčení na obě strany, hledej někde chybu v pneu..
Fiat Tipo 2.0 i.e 8V GRANTURISMO
cca. 350 000 km už je K.O., jen motor je stále O.K.
Nyní Tipo 1.4, 51KW, které mě mile překvapilo..
Bude transplantace a znovuoživení 2.0 ie
...v knihe sa piše že vymenu treba zveriť odboremu servisu ale to sa zamieta..
...menil už niekto ložiská...???...da sa to normalne vytlcť z tehlice...???...alebo treba nejaky lis...???
...v zadu som menil uloženie a to sa celkom dalo,tak až to pojde tak tak to hadam zvladnem...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
stiglitz.
/////
tak toto riešim aj ja momentalne.koleso ma volu všetko dotiahnute na fest viac sa nedalo.kolesa maju malu volu ale ložiska mi nehučia iba trasie volantom niekedy ale iba niekedy už neviem čim by to mohlo byt.pri rychlosti do 10 km mi to kmita volantom zo strany na stranu a pri vyššich rychlostiach iba niekedy rozhybe to celym autom vidiet na kapote auta ako sa to trasie.......ale ja to necitim vo volante ale len za jazdy a ide to z kolies...pisal som že ked lapím kotúč a sklbem z nim zo strany na strany tak sa jemne klepe...asi bude vymlety naboj kolesa
FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy
stiglitz.
/////
ale ked brzdim malo by to kopat do pedalu ale to nerobi alebo to nemusi?Napadají mě zvlněné kotouče.
FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
tak toto riešim aj ja momentalne.koleso ma volu všetko dotiahnute na fest viac sa nedalo.kolesa maju malu volu ale ložiska mi nehučia iba trasie volantom niekedy ale iba niekedy už neviem čim by to mohlo byt.pri rychlosti do 10 km mi to kmita volantom zo strany na stranu a pri vyššich rychlostiach iba niekedy rozhybe to celym autom vidiet na kapote auta ako sa to trasie.......ale ja to necitim vo volante ale len za jazdy a ide to z kolies...pisal som že ked lapím kotúč a sklbem z nim zo strany na strany tak sa jemne klepe...asi bude vymlety naboj kolesa
...mne to aj tak robily tie ložiska vymenil som ich potom ešte aj čapy riadenia a mam pokoj,kotuče som mal zvlnene aj ja tak som ich dal stočiť ale to bolo ine trasenie...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
stiglitz.
/////
Loziska dle vyrobce od 600-2000.
Jelikoz mas zkusenosti z repasema ja jsem pochopil tak to pro tebe nebude problem. Nejvetsi problem byva povolit matku na kole, kdy i 2m tycka a mych hafo kil byva malo a nekdy se musi matka rozlomit.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.