může to být ložisko?

Více
16 roků 1 měsíc zpět #16 od MaxMotoz
Odpověděl MaxMotoz pro téma Re: může to být ložisko?
No mohl by to dělat i homkynetický kloub na poloose.Ten když je před rozsypáním tak taky tak chrastil-hlavně do zatáček.V každém případě bych vyhodil těhlici ven, překontroloval ložisko a poloosu. Pokud něco chrastí demontáži se to stejnak nevyhne.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #17 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: může to být ložisko?
Tohle jde zezadu.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #18 od MaxMotoz
Odpověděl MaxMotoz pro téma Re: může to být ložisko?
Tak to pak nic.Už toho mám asik dneska dost.Sory. :) bych se taky přiklonil k těm pneu. Pokud sou to staré olačky tak je to dost pravděpodobné,ale radši je skontroluj jestli nemáš na běhounu bublinu,ad ti to nepraskne. Nebo může být probržděná-Nedávno sem nějakému borcovi měnil témeř nové pneu.Trochu dost někde přišlápnul brzdy a v jednom místě chybělo 1,5 mm vzorku,zajímavá jízda s tím byla :) škoda těch pneu :cry:

Více
16 roků 1 měsíc zpět #19 od stiglitz
To se taky někomu stalo, u nás ve fabrice. Gumy na odpis.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 1 týden zpět #20 od hondzik1
Odpověděl hondzik1 pro téma Re: může to být ložisko?
Jestli to je ložisko poznáš, když za jízdy budeš zatěžovat ty kola...
Příklad..: Rozjeď se tak na 70km/h, najdi si nějakou dobrou rovinku bez zbytečně velkých hrbolů a pomalu zatáčej na strany... Déle a v klidu... Otočíš volant do prava, pravá strana auta se odlehčí a zatíží se levá.. A naopak...
a ložisko se stopro ozve..
Pokud tobude dělat při zatáčení na obě strany, hledej někde chybu v pneu..

Fiat Tipo 2.0 i.e 8V GRANTURISMO
cca. 350 000 km už je K.O., jen motor je stále O.K.
Nyní Tipo 1.4, 51KW, které mě mile překvapilo..
Bude transplantace a znovuoživení 2.0 ie

Více
15 roků 11 měsíců zpět #21 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: může to být ložisko?
...ako som zistil mam v haji ložiská a chcem vediet ake naradie mi treba pri vymene ložisk (prednych)
...v knihe sa piše že vymenu treba zveriť odboremu servisu ale to sa zamieta..
...menil už niekto ložiská...???...da sa to normalne vytlcť z tehlice...???...alebo treba nejaky lis...???
...v zadu som menil uloženie a to sa celkom dalo,tak až to pojde tak tak to hadam zvladnem...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 11 měsíců zpět #22 od stiglitz
Dělaly to gumy, už mají finito, příští rok musím nový. Jak jsem přezul, je klid.

stiglitz.
/////

Více
15 roků 8 měsíců zpět #23 od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: může to být ložisko?

...ale ja to necitim vo volante ale len za jazdy a ide to z kolies...pisal som že ked lapím kotúč a sklbem z nim zo strany na strany tak sa jemne klepe...asi bude vymlety naboj kolesa

tak toto riešim aj ja momentalne.koleso ma volu všetko dotiahnute na fest viac sa nedalo.kolesa maju malu volu ale ložiska mi nehučia iba trasie volantom niekedy ale iba niekedy už neviem čim by to mohlo byt.pri rychlosti do 10 km mi to kmita volantom zo strany na stranu a pri vyššich rychlostiach iba niekedy rozhybe to celym autom vidiet na kapote auta ako sa to trasie....

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
15 roků 8 měsíců zpět #24 od stiglitz
Napadají mě zvlněné kotouče.

stiglitz.
/////

Více
15 roků 8 měsíců zpět #25 od Palinko46

Napadají mě zvlněné kotouče.

ale ked brzdim malo by to kopat do pedalu ale to nerobi alebo to nemusi?

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
15 roků 8 měsíců zpět #26 od Tonny Tempra SW
Neviem v akom stave mas dezen pneumatik,ak by boli nahodou stare alebo mozu byt prebrzdene.V tom pripade sa moze kus dezenu trochu skrutit a to moze sposobovat to trasenie.Ja som si takto neskontroloval zimne pneu,dezen bol skruteny a tiez triaslo kolesom.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 8 měsíců zpět #27 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: může to být ložisko?

...ale ja to necitim vo volante ale len za jazdy a ide to z kolies...pisal som že ked lapím kotúč a sklbem z nim zo strany na strany tak sa jemne klepe...asi bude vymlety naboj kolesa

tak toto riešim aj ja momentalne.koleso ma volu všetko dotiahnute na fest viac sa nedalo.kolesa maju malu volu ale ložiska mi nehučia iba trasie volantom niekedy ale iba niekedy už neviem čim by to mohlo byt.pri rychlosti do 10 km mi to kmita volantom zo strany na stranu a pri vyššich rychlostiach iba niekedy rozhybe to celym autom vidiet na kapote auta ako sa to trasie....

...mne to aj tak robily tie ložiska vymenil som ich potom ešte aj čapy riadenia a mam pokoj,kotuče som mal zvlnene aj ja tak som ich dal stočiť ale to bolo ine trasenie...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 8 měsíců zpět #28 od Palinko46
tak to som sam zvedavy čim to bude.ani neviem presne od kedy mi to robi spozoroval som to ažž ked zmizol sneh s ciest.doposial to pohltila šmyklava vozovka a neprenieslo to na volant.ložiska nehučia ale volu ma spolujazdcove koleso nepatrne, dezen je dobry odskušany menene aj komplet kolesa s pneumatikami ramena je počut pri nerovnosti ale len trošku no a už mi ostavaju len tie koče...obzeral som ich z každej strany krutil špekulovaj ale nevidel som na nich nič podozrive :idea:

Více
15 roků 5 měsíců zpět #29 od stiglitz
Nechal jste si někdo měnit ložiska vepředu? jak moc si mám připravit peněz?

stiglitz.
/////

Více
15 roků 5 měsíců zpět #30 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: může to být ložisko?
Ne nenechal menim doma ci hodny kolega kdyz neni cas.
Loziska dle vyrobce od 600-2000.
Jelikoz mas zkusenosti z repasema ja jsem pochopil tak to pro tebe nebude problem. Nejvetsi problem byva povolit matku na kole, kdy i 2m tycka a mych hafo kil byva malo a nekdy se musi matka rozlomit.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Vygenerováno za 0.486 sekund