Brzdy

Více
16 roků 1 měsíc zpět #1 od ferda
Brzdy vytvořil uživatel ferda
Levé přední kolo-píská,destičky od sebe jen velmi ztuha,pořetí rozebráno,ojeto metalografem,dnes vyměněná hadička.Prosím o radu či nabídku .

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #2 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Brzdy
Mam ten samej problém, jen mi to dělá pravé přední, už mam tipouše u kamoše v dílně a o vejkendu na to kouknem... Zatim to vypadá na ko desku ( nějaká zdeformovaná co sme na to koukali)...

Více
16 roků 1 měsíc zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Brzdy
přirezlý brzdový pístky, nevracej se a zůstává to viset, asi prachovka je zničená, dostává se pod ni voda a prach...potom je potřeba to alespoň tak jednou za rok rozdělat a očistit ty plochy, kde se hýbou destičky i promáznout pístek

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #4 od zula
Odpověděl zula pro téma Re: Brzdy
jo je to jak píšeCharles

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Více
16 roků 1 měsíc zpět #5 od ferda
Odpověděl ferda pro téma Re: Brzdy
promazáno,přelapováno metalografem,furt pišči...........a fčul mi poraď!

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6 od ferda
jdou přehodit pístky?????za nové chtěj nekřesťanský prachy.Pravda,prachovka je hyn.Nicméně chce to nový pístek.prachovku mám.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #7 od Charles

jdou přehodit pístky?????za nové chtěj nekřesťanský prachy

Co jsou podle tebe nekřesťanský prachy??? Já jsem si udělal repasi předních třmenů, dal jsem nový gumičky, prachovky i pístky a brzdy choděj jako víno ;)
Mrkni na fotku, jak vypadal pístek co mi nechodil, orvanej jako samice a vzadu kde je všude kolem kapalina, tak byl vyrezlej :?
www.fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=8378

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 1 měsíc zpět #8 od ferda
horší......daleko horší!vyžrané díry,2hod.leštění metalografem P1200.Nový brzdový komplet cca 1400czk. jde s tím něco udělat či nejde????????teď jsem jsem sjel galerii-fakt dobrý..... konečný verdikt .... má nebo nemá cenu??????

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9 od Charles
mohu se zeptat za co bys dal 1400,- :?: já jsem za jeden pístek dal asi 350,- a tenhle co byl orvanej, tak ten nešel ani dovnitř a ani ven, byla sranda ho vyndat, ale nakonec 8 atmosfér mu pomohlo, ale měl jsem tam prsty, jsem myslel že mi slezou nehty....podle mě opravit, nic nehanět, pístky jsou snadná oprava ;) Jinak sjem dělal kompletní GO brzd v lednu/únoru letos a stálo mě to asi 8200,-Kč jen jsem nedal brzdový regulátor a kotouče
A myslíš galerii jako celou? to jsi dobrej, já sám ji ani neznám :lol:

Více
16 roků 1 měsíc zpět #10 od ferda
přečíst nečitelné je vcelku brnkačka.ale pískat mi do toho nikdo nebude........pozn.....zasraná 1....brzda.Promiň ale stálo mě už to 3 dny života a vcelku bez úspěchu.....profesionální brusič nejsem..... možné elektro .....

Více
16 roků 1 měsíc zpět #11 od ferda
chybí mi rubrika -Ochrana před zloději.3xmi vybrali moji milovanou plechovku a mám pár inspirací včetně svého alarmu.........omluva.....není přímo můj ale mnou upravený dle potřeb individuatilního uživatele ......nemožnédo 3 dnů......zázraky na počkání.........

Více
16 roků 1 měsíc zpět #12 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Brzdy
Jestli máš vyžraný díry, nebyla dobře nasazená prachovka, a dostávalo se tam všechno. Novej píst, protože má pochromovanou vrstvu, a ta zajišťuje odskok. Jinak to budeš dělat za dva měsíce zase. Věř tomu.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #13 od ferda
věřím .nejsem 125%optimista jelikož všichni takoví mají hovno a čtvrt,ale nových info si považuji.Takže suma sumárum ........1400CZKa můžu se kocha t

Více
16 roků 1 měsíc zpět #14 od Charles

věřím .nejsem 125%optimista jelikož všichni takoví mají hovno a čtvrt,ale nových info si považuji.Takže suma sumárum ........1400CZKa můžu se kocha t

chceš opravnou sadu na přední třmeny? tak stačí se domluviti, zajistim ti všechno a přijde ti to domů za pár dní ;) věřim že za lepší cenu :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #15 od ferda
O.K. beru.jsem si plně vědom-staré auto-dnes levá-zítra pravá strana .navíc nemám rád polovičatá řešení.....Předem díky.

Vygenerováno za 0.481 sekund