zadní kola nebrzdí nejde tam tlak.tempra 1,9 td sw

Více
17 roků 2 týdnů zpět #1 od MAJER
poradí někdo?nejde mi tlak do zadních brzd.ani trochu.když šlapu na pedál tak se tam vubec nic neděje. :(

fiat tempra 1.9 dt sw 66kw čím dál leší

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 týdnů zpět #2 od bjukemen
...tak za

1, treba Hladať
2,presunul som Ti to do spravnej temy

...a čo tak sa pozrieť sem : www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...p;t=8580&start=0

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 2 týdnů zpět #3 od Charles
ahoj, já zrovna taky řešim něco kolem regulátoru, u mě je to zase ten opak, že nereguluje a jde plnej tlak na zadní kola. U tebe je zase zavřenej a nepustí nic dozadu :?

www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=9032

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4 od MAJER
JÁ UŽ ASI VÍM ČÍM TO.MĚL JSEM ZVEDNUTÝ AUTO NA HEVERU ZA PRÁH A TÍM SE UVOLNILA NÁPRAVA CELKEM NADORAZ DOLU.ASI SE ZAVŘEL ZÁTĚŽÁK A TÍM NEPUSTÍ TLAK.MUSÍM TO ODVZDUŠNOVAT ZATÍŽENÝ NA NÁPRAVĚ.HNED RÁNO TO SKUSÍM. :D :idea:

Více
17 roků 2 týdnů zpět #5 od Charles
Jo to je přesně ten problém :) já zvedám auto většinou za nápravu, protože jde pak zvednou výš a není problém, že by se zavřel ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #6 od MAJER
UVIDÍM.MĚ PRÁVĚ UKRADLI TEMPRU TAK JSEM KOUPIL DRUHOU A JSEM Z NÍ V PRDELI.VŠECHNO V HAJZLU.ANI MOTOR NETAHNE UŽ NEVÍM CO S TÍM.TU CO UKRADLI TAK TU MÁM DOMA ROZMLÁCENOU NA KAŠI TAK POŘÁD NĚCO Z NÍ MĚNÍM.

Vygenerováno za 0.052 sekund