Pedal brzdy kope
Dela to na Tempre 1.6 IE .
Dik za kazdou radu...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
to ano ale problém nastane když začně "kopat" do pedálu a omezovat brzdný ůčinek (a to dost výrazně) v době kdy to dělat vůbec nemá - resp. na rovné suché silnici při opatrném dobržďování (a pod.).. když bych v tu chvíli potřeboval zabrzdit pořádně prostě to nejde .. možná právě tohle LuKaS myslí ..Každopádně normální projev ABS pokud je v chodu je právě kopání do pedálu, je to pro něj přímo charakteristiské.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
to ano ale problém nastane když začně "kopat" do pedálu a omezovat brzdný ůčinek (a to dost výrazně) v době kdy to dělat vůbec nemá - resp. na rovné suché silnici při opatrném dobržďování (a pod.).. když bych v tu chvíli potřeboval zabrzdit pořádně prostě to nejde .. možná právě tohle LuKaS myslí ..Každopádně normální projev ABS pokud je v chodu je právě kopání do pedálu, je to pro něj přímo charakteristiské.
Ano presne tak, pri pomale jizde pri dobrzdovani, mi pedal kope tak ze to skoro nebrzdi...Nevim kolika senzorove abs mam ale na 100 % dva senzory tam jsou (ve predu) Jinak mam zimni jen predek...
Jo a docela casto mi sviti ta kontrolka s tema smykama cervena...nekdy nesviti vubec a nekdy se rozviti, jak najedu na nejakou nerovnost tak zacne, zda se mi ze mi to dela lprave kolo...
Je to rok vyroby 91 .
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Jinak - kontrolka ABS mi svítí spolu s dobíjením a mazáním dokud nenastartuju. Pak zhasne. Je to správně?
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Jestliže se na přístrojové desce rozsvítí za jízdy kontrolka ABS, postupujeme následovně:
– Zastavíme vozidlo, vypneme motor a znovu nastartujeme.
– Zkontrolujeme napětí baterie. Jestliže napětí kleslo pod 10,5 V, musíme baterii dobít.
Pozor: když se kontrolka ABS rozsvítí na začátku jízdy a po určité době zase zhasne, znamená to, že bylo napětí baterie zpočátku nízké a během jízdy se baterie dobila.
– Zkontrolujeme, zda jsou svorky baterie správně nasazené a zda mají dobrý kontakt
A co se tyce te hodnoty, tak cca 2 kiloohmy by melo mit cidlo. Pochopitelne je lepsi napojit osciloskop..
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal