měkký pedál ale jen občas při jemném dobrždění
JirkaR napsal: ,ylo to vyrezlí tak kdyby náhodou někdo měl pěknej výfuk at mi dá vědět
a co se zeptat Michala Zajíčka tady na fotu,ten byl přez vejfuky a dával i klubové slevy,a měl bys novej díl
jsem se kdysi ptal 8500 fakt nemám a to ještě kat
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
ještě dodám,že zpětně vařenou tubku jsem ještě pláštoval1.5mm plechem a stejně to za pláštováním znova upadlo
1)svarem narušíš stabylitu mat.a změníš jeho strukuru a 2) voda skondenzovaná(sražená s výfuk.plyny)ze vnitř a zvenku súl,urychlí korozi a následný rozpad materiálu
věř mi sám sem byl vždy nasrrrr kolik práce sem stím dal a jak rychle se mi to rozsipalo,dneska již tyto práce neprovuzuji ani u svého auta
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Fiat Tipo
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
dyk otom mluvím,v 2 odstavci,o skondenzované vode,do hro.s výfuk plyny,to je potom kyselej kondenzát púsobící potom na přehřátej materiál(kolem svaru),tak do roka z trubky udělá krásné sejtkokdyž už je tu debata o výfuku,slyšel sem (snad )dobrou radu.Výfuk hnije zevnitř a jenom proto,že se tam kondenzuje voda a tak prej je dobré udělat 3 dirky dole v těch tlimyčích prej stačí 3 vrtáček. Prej s toho potom teče černej sajrajd.Já bych tomuhle i věřil,co vy na to?
proto si chlapi všiměte že vejfuk vždy začíná odcházet kolem,většínou špatně upravenejch spojích(svatrech),maj to špatně,nebo vůbec očištěný a pak to pokoví,nebo jakou ochranou vrstvou upraví,ale stejně kolem svaru je to špatně
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Fiat Tipo