Favoritacke brzdove hadicky na Fiat Tipo???

Více
15 roků 10 měsíců zpět #1 od neohoney
Vsem preju krasny svatky,chlapi ted budu menit predni brzdove hadicky,jelikoz se mi nevraci pisty.Myslite,ze tam pujdou z Favorita?Slysel jsem neco o nespravne delce,co myslite?Jedna hadicka by me vysla o 100,- levneji.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #2 od bjukemen
...pasuju normalne,mam ich na tempre ale aj tak by som radšej kupil origo...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
15 roků 10 měsíců zpět #3 od neohoney
Pokud pasuje normalne tak proc kupovat o 100,- drazsi hadicku?Rovnou bych koupil obe dve za 200,-.Za Tipacky bych dal 500,-Mate jeste nekdo nejakou zkusenost?

Dekuji

Více
15 roků 10 měsíců zpět #4 od joki
pasuju ok-mam ich na svojej 1,7D. Su trochu kratšie ale to nevadí ak ich nebudeš zcvikavať do tych original U-uchytov.Vnich sa aj tak hadičky necitia dobre a ked sa pokazia tak v 90 perc.preto že tam boli zacvaknuté.
Pripevni ich zdrhovacov paskov alebo drotom tak aby sa nikde neotierali,ked krutiš volantom ak si daš na tom zaležat tak to bude dobré.

jj

Více
15 roků 10 měsíců zpět #5 od Charles
Chlapi já to říkám často, sice vim že ušetříte 200Kč, ale podle mě se nevyplatí tyhle domácí bastli. Kdyby ty hadice měly být kratší, tak přece budou :!: No tohle když tu čtu, tak si rvu vlasy :x bezpečně zastavit je potřeba za každý situace :twisted:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 10 měsíců zpět #6 od petas021
Jak říká Charles, bezpečně zastavit je důležitější než ušetřit 200korun. Můj názor je ten, že pokud je ta hadička kratší byť jen o centimetr tak tam dochází už k větší námaze. Třeba v plním rejdu bude asi dost napnutá a to jí nebude dělat dobře. Jak se říká, rozjet auto na max neni problém, ale zastavit auto už ten problém bejt může. Já osobně mám co se týče brzd vše originál. Teda kotouče a desky mám od ATE, což je si myslím dost dobrá značka co se týče brzd.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #7 od stiglitz
Já se budu opakovat. Podle mě se použití jiných hadiček zbytečně démonizuje. Jak tu bylo psáno, dej plnej rejd, zkus jestli se to nešponuje a nezacvakávej to do těch plechů, stejně tam origo tu gumu nenavlíkneš. Leda bys ji rozříznul. Největší svinstvo je aby hadička nebyla překroucená, to jsem měl na svým autě, pak to praská. Jestli ti někdo bude psát o jiných tlacích a tak, je to samozřejmě nesmysl. Jsou to stejný auta. A jestli se ti nevrací píst, taky může bejt to, že máš rozdrbanou prachovku, a píst, jak je rezavej, nemá prostě odskok.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #8 od Toncek
když chceš kupovat hadičky na favorita,tak sis měl koupit favorita,a ne tipo

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
15 roků 10 měsíců zpět #9 od neohoney
bylo to hadickama,sli tam uplne v pohode....nejsem zadnej zavodnik takze si myslim,ze pro moji potrebu dostacujici....muzu vrele doporucit,ty 2cm nejsou vubec znat.

Krasny svatky vsem Tipakum

Více
15 roků 10 měsíců zpět #10 od neohoney
->Toncek
kdyz budes v takovy situaci co ja budes premejslet jinak,mej se.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #11 od petas021
Je jasný že dneska každá koruna dobrá, ale na ty brzdy opravdu pozor. Jak je v jedený reklamě, nemyslíš zaplatíš. To si myslím dá říct i o brzdách. Takhle sem to dělal když sem měl Probe a málem se mi to vymstilo. Na hadičkách je opravdu znát každý centimetr. A ještě tak nějak nesouhlasím s tim nedáváním do držáků. Můj názor je ten že pak trpí zase trubky, a to asi taky neni dobrý. Jak řikám jen můj názor.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #12 od petas021
Tady je porovnání cen. Ceny sem hledal na Favorita na mího mazlíka což je Tipo 2.0, 16V, 107Kw.
Já mám komplet brzdy od ATE tak ta cena je trochu vyšší.
Přední brzdová hadice od ATE cena s DPH257Kč na Favorita
Přední brzdová hadice od STARLINE s DPH94Kč na Favorita
Přední brzdová hadice od ATE 450Kč na Tipo
Přední brzdová hadice od STARLINE 180Kč na Tipo
Ten rozdíl neni tak velký možná bych došetřil a koupil originál.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #13 od stiglitz
Božínku.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #14 od Tomas-Oaza
to se mi libi,jak kazdej plive na skodovky ale jak se zjisti ze ma levnejsi dil a jde tam dat tak nenavist ke znacce jde pryc :lol: :lol:

jinak pokud je delka stajna a koncovka taky tak jde v pohode zamenit, daji se sehnat i nejaky univerzalni delky kvuli prave zamenam

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
15 roků 10 měsíců zpět #15 od čenda

pokud je delka stajna a koncovka taky tak jde v pohode zamenit, daji se sehnat i nejaky univerzalni delky kvuli prave zamenam

Kde?

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Vygenerováno za 0.478 sekund