Fiat Coupe spotreba - skusenosti
14 roků 2 týdnů zpět #1
od pegas77
Fiat Coupe spotreba - skusenosti vytvořil uživatel pegas77
Ahojte,
premyslim o nahrade Tipa a jelikoz je v rodine jeden kombik tak mi radi manzelka at dalsi neporizuji (moje volba Marea weekend nebo Stilo wagon)
no pokud ne kombik tak me laka Barcheta jenze to je ciste 2 mistny nwebo spis Coupe, co se tyce Coupe tak verzi 1,8 ale zajima me zda nekdo nevi jakou to ma spotrebu napr v ciste mestskym provozu, me tipo 1,6 57kW si vezme takovou 10l/100 v zime klidne i vic
premyslim o nahrade Tipa a jelikoz je v rodine jeden kombik tak mi radi manzelka at dalsi neporizuji (moje volba Marea weekend nebo Stilo wagon)
no pokud ne kombik tak me laka Barcheta jenze to je ciste 2 mistny nwebo spis Coupe, co se tyce Coupe tak verzi 1,8 ale zajima me zda nekdo nevi jakou to ma spotrebu napr v ciste mestskym provozu, me tipo 1,6 57kW si vezme takovou 10l/100 v zime klidne i vic
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
14 roků 2 týdnů zpět #2
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Odpověděl Dresik pro téma Re: Fiat Coupe spotreba - skusenosti
Ta jedna osma je zhruba tak na stejno. Na tu 1,6 je tech 10 a vic uz lehce nad prumer rekl bych.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
14 roků 2 týdnů zpět #3
od pegas77
Odpověděl pegas77 pro téma Re: Fiat Coupe spotreba - skusenosti
no ono to ma najeto 280tisíc nebo 180 tisíc záleží zda mám verit tomu kdys sem to kupoval pred 8 lety ze tam misto 1 spadla na zacatku 2 (melo najeto 224tisic), byl to dovoz z nemecka a u nas uz s tim nekdo taky jezdil, posledni rok to zaclo vic papat a nevim zatim cim, i se mi ted zda ze hure tahne
14 roků 2 týdnů zpět #4
od michalkulistak
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Odpověděl michalkulistak pro téma coupé
no pokud nebazíruješ přímo na sporťáku. tak dobrá volba je punto2 HGT 1,8 16V. motor to má víceméně stejný jak barcheta a jede to taky parádně. městký provoz taky okolo 10litrů. a coupé bych řekl že na tom se spotřebou bude stejně
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
14 roků 2 týdnů zpět #5
od Předseda
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Odpověděl Předseda pro téma Re: Fiat Coupe spotreba - skusenosti
Když se tu bavíte o Coupe - narazil jsem na tohle:
sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/coupe/6492112
Co koho vede k tomu předělávat dveře od auta tak, aby se do něj nedalo pořádně nastoupit?
sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/coupe/6492112
Co koho vede k tomu předělávat dveře od auta tak, aby se do něj nedalo pořádně nastoupit?
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
14 roků 2 týdnů zpět #6
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Fiat Coupe spotreba - skusenosti
Osobní zkušenost nemám, ale v coupe jsem jel mockrát, protože jsem ho chtěl teď kupovat (ale volba nakonec padla na AR 145 1.8TS). Takže s majiteli jsem řešil i spotřebu. Co se týká motorů 1.8 16v a 2.0 16v, nebo 2.0 20V tak tam je spotřeba skoro stejná cca 11-12L město a 9l mimo, výkon neni zase o tolik rozdílný. Co se týká 2.0 16VT (dle mě nej motor), tak to si také vezme při klidné jízdě 11-13l ve městě a mimo 9-10l, ale ten výkon tam je znatelný, jede to jako ďas, samozřejmě pokud tomu šlapeš na krk, tak i mimo město těch 15 litrů není problém, ale zase jede to.. případné úpravy jsou celkem snadné. Nakonec máme motor 2.0 20VT, kterej je podle majitelů nejlepší, podle mě už ne tolik, spotřeba je stejná jako 16VT, ale teda kdo se s tím naučí jezdit, tak na okreskách při klidové jízdě do 110km/h se dostane na 8 litrů. Zase pokud tomu šlapeš, tak 20 není problém, ale tady to jede fakt skvěle, ono těch 220HP už je opravdu pěkné stádo kopytníků...
Jinak pokud se pro Coupe rozhodneš, tak doporučuji klidnou mysl, procházet, volat, jezdit a vyčkávat. Nekupuj nic levného a je jedno jaká motorizace, protože je na 95% jistota, že motor bude v posledním tažení a bude tě čekat následná GO za takových 15-20 tisíc. Samozřejmě je to vždycky sázka do loterie, ale chce to opravdu pečlivě vybírat. Je lepší si trošku připlatit, pak bude trochu jistota, že to nebude černá díra na peníze. Já si coupe taky snad pořídím, protože to auto se mi líbí už od doby, kdy sjelo z výrobní linky.
Jinak pokud se pro Coupe rozhodneš, tak doporučuji klidnou mysl, procházet, volat, jezdit a vyčkávat. Nekupuj nic levného a je jedno jaká motorizace, protože je na 95% jistota, že motor bude v posledním tažení a bude tě čekat následná GO za takových 15-20 tisíc. Samozřejmě je to vždycky sázka do loterie, ale chce to opravdu pečlivě vybírat. Je lepší si trošku připlatit, pak bude trochu jistota, že to nebude černá díra na peníze. Já si coupe taky snad pořídím, protože to auto se mi líbí už od doby, kdy sjelo z výrobní linky.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
14 roků 3 dní zpět #7
od pegas77
Odpověděl pegas77 pro téma Re: Fiat Coupe spotreba - skusenosti
a co taková Alfa Romeo 156 1.8 TS ? zkusit nebo se radeji vyhnout?
Vygenerováno za 0.369 sekund