Marea vs. Stilo
Předseda napsal: Jako skoro každá Lancie
Posledni Lancia, ktera se mi libila, byla Dedra. Ty novejsi jsou uplny ulety, na uplny vrchol to dotahl Thesis Ale jeste horsi jsou ted ty prekapotovany Chrystlery.
Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Max-el napsal: tak tohle pro mě není zásadní, už přes 2 roky tankuji jen na Shellce. S benzínem od Shellu jezdím za 8l/100km. S benzínem od jinud jsem jezdil okolo 10l/100km
Můžu se ještě majitelů Stila zeptat za kolik, kolik najeto, rok výroby a kdy ho kupovali?
Stanovil jsem si limity, po kterých koukám, tak abych měl představu, jestli za to seženu něco rozumného. Hledám do 100000kč, najeto do 125000km, rok výroby 2003-2005 a koukám po co nejlepší výbavě
Já bych ze shellu moc odvařenej nebyl, ono stejně berou z čepra jako skoro všichni. Já osobně beru naftu v práci, kde ji bereme z Parama a podle dokladovaných specifikací a vlastností, je tahle nafta ještě o bez mála třídu lepší než od shellu, kterou jsme brali dříve. Pro jistotu ale doporučuji, dělám to i já sám, kupuj aditiva a lij je tam po celý rok, jelikož ta nynější nafta celosvětově je "málo mastná". Když jsem listoval v příručce od Octávie 2 facelift, tam to i přímo píšou.
Ale samozřejmě můžeš i nemusíš na to brát zřetel...
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Charles napsal: Pro jistotu ale doporučuji, dělám to i já sám, kupuj aditiva a lij je tam po celý rok, jelikož ta nynější nafta celosvětově je "málo mastná". Když jsem listoval v příručce od Octávie 2 facelift, tam to i přímo píšou.
Ale samozřejmě můžeš i nemusíš na to brát zřetel...
Jaky aditiva?
Ideálně VIF... Léty prověřensendador napsal: Jaky aditiva?
Tohle? www.41.cz/vif/katalog.php?kid=1F@ster napsal: Ideálně VIF... Léty prověřen
To je přesně ono...sendador napsal:
Tohle? www.41.cz/vif/katalog.php?kid=1F@ster napsal: Ideálně VIF... Léty prověřen
- jumbo
Uvažoval jsem taky o Marei. Ale asi ne. Jinak já osobně pro mé potřeby, když se pořád někam stěhuji a vozíim lidi do práce bych bral Stilo. A v jtd.
sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/sti...sti-majitelu#carMenu
A jednou bych chtěl Scudo v LPG.
jumbo napsal:
sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/sti...sti-majitelu#carMenu
.
Docela hrozivý zkušenosti...
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Předseda napsal: Docela hrozivý zkušenosti...
To jo, ale podle mě to je extrémné smůla. Ti známí, co mají Stilo JTD SW, s tím nikdy žádné problémy neměli (nájezd tachometrově kolem 200 kkm). Kromě snad jednou, když brali naftu někde v bývalém JZD
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Fiat Stilo Combi 1.9 (asi 85kw)
najeto 115 000 km
rok výroby 2004 (první přihlášení 2005)
jsem zvědavej, snad nekápnu na nějaký vyloženě problémový kus
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Max-el napsal: takže někdy po dovolené si půjdu vyzvednout:
najeto 115 000 km
Dobra volba Ja mam ted najeto 110000 a zatim vse OK
Tak ať slouží k radosti a spokojenosti majitele...Max-el napsal: takže někdy po dovolené si půjdu vyzvednout:
najeto 115 000 km
Já mám teď na té mojí "Black lady" nalítáno necelých 206 000, z toho jsem já za ten necelej rok nalítal 40 000...
ovšem souhlasím s názorem, když novější, tak raději Stilo, i když dost lidí na něj nadává, že už nevypadá "Italsky" . Přesto je to komfortní auto, které je rozhodně dál, než moje marea. Takže kdož uvažujete, tak jsem pro Stilo
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
- vilímek petr
- jumbo