Zraz Fiaťákov...
14 roků 9 měsíců zpět #16
od JiFi
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
Odpověděl JiFi pro téma Re: Zraz Fiaťákov...
Funmane, kdepak, jen uvádím věci na pravou míru. Teď tu řešíš něco, od čeho je SZ.... a nepatlat sem veci OT... Jediné co se změnilo je to, že mám přísnější metr při vkládání příspěvků, duplicitu atd... Pak jsem alergický na příspěvky, které jsou jen reakcí na cokoliv co kdo napíše a jsou vyloženě mimo téma... Zase čekám, že se na mě sesypete jako vosy, ale to, že mám mareu není důvod, proč bych k tomuto klubu přistupoval jinak. Jen mě prostě s organizací srazu v Brně brněnská část vymřela. A koukám tak na věci trochu s jiným úhlem pohledu.
Pokud se o tom chceš pobavit, je tu několik možností SZ mě a nebo téma v Diskuse o všem - Online hospoda.... Tam se do mě klidně navážejte, ale nepraste témata, které založil člověk k tomu, aby se dozvěděl něco o srazech... osobní spory se řeší jinde.
Pokud se o tom chceš pobavit, je tu několik možností SZ mě a nebo téma v Diskuse o všem - Online hospoda.... Tam se do mě klidně navážejte, ale nepraste témata, které založil člověk k tomu, aby se dozvěděl něco o srazech... osobní spory se řeší jinde.
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.268 sekund