Radim 2010
- jumbo
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Já budu třeba jeden z těch nováčků, co dorazí. Ještě jsem na sraze nebyl, nevycházelo to časově a když už čas byl, nebylo auto. Ale letos to všechno vyšlo, úspěšně jsem složil maturitní zkoušku, takže dorazím.
GRATULACE k maturitě a rád se s tebou potkám
Další člověk, který zjistí, co jsem to vlastně za magora...
Pro mě trochu daleko s mým stavem financí, ale zkusím přijet.
Taky na tom nejsem zrovna 2x dobře (ono taky dneska kdo jo).... Jen za poslední měsíc jsem utratil skorem 200tisíc , ale na sraz jeduuuuuu
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Za mě teda ROZHODNĚ ANO moc rád vás všecky zase po dlouhý době uvidímpáč parta jsme snad super
Jinak ještě jednou:
JEDU NA 99%!!!
Ale bohužel jen Mazdou...
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
Jo jo chlapi, taky vás zase rád uvidím!
Jinak ještě jednou:
JEDU NA 99%!!!
Ale bohužel jen Mazdou...
... to je ale smůla ... ale pokud by jsi moc chtěl, tempřice bude v tom období volná, tak že pokud mooooc budeš chtít...
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Juro, teď jsi mě rozesmál...... to je ale smůla ... ale pokud by jsi moc chtěl, tempřice bude v tom období volná, tak že pokud mooooc budeš chtít...
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
Sakra, sice tento výš uvedený víkend (a to samozřejmě každý rok) máme v rodině oslavu narozenin, ale zkusím udělat vše pro to, aby mi to letos vyšlo. No, a ta záloha samozřejmě není problém.
Zdravím všechny tipaře a tempraře
Ty to máš povinný, už jsem tě neviděl ani nepamatuju :---)))))
No, tak na cca 95 % přijedu, jenom možná až v sobotu (ale zkusím už ten pátek)...
..ale jak si tak matně vybavuji tu příjezdovou cestu, tak mám obavy, že si tam asi utrhnu podběhy a spodní kryt motoru - mám to dost nízké
ale jak si tak matně vybavuji tu příjezdovou cestu, tak mám obavy, že si tam asi utrhnu podběhy a spodní kryt motoru - mám to dost nízké
To já taky... I přesto, že to stojí na 17kách, je ten spodek proklatě nízko
Každopádně už loni se ta cesta opravila a bylo to mnohem lepší, ale stále je
potřeba dávat bacha kam jedu
taky bych rad prijel na sobotu, jen nevim co rodina (zda me pusti), pokud pojedu sam tak TIPO kdybych musel vzit rodinku tak by to padlo asi na Lagunu ale to by pak nebylo ono
Co máš za rodinu, že se ti vejde do laguny, ale nevejde do tipa??? 8O
no treba proto ze je bezpecnejsi a prostornejsi a s klimatizaci
ale lonskou dovcu jsme s malou kdyz nemela ani rok odjezdili Tipousem
No tak pokud je to jednicka, tak to s tou bezpecnosti neni o moc lepsi nez tipous Akorat ze je tam pytelno treba proto ze je bezpecnejsi a prostornejsi a s klimatizaci
Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005
ale jak si tak matně vybavuji tu příjezdovou cestu, tak mám obavy, že si tam asi utrhnu podběhy a spodní kryt motoru - mám to dost nízké
To já taky... I přesto, že to stojí na 17kách, je ten spodek proklatě nízko
Každopádně už loni se ta cesta opravila a bylo to mnohem lepší, ale stále je
potřeba dávat bacha kam jedu
...uff, tak to jsi mě uklidnil. No, ikdyž si nedokáži představit, jak někdo mohl tu polňačku do toho kopce opravit
Zvláště teď v tom období dešťů...
Já tam mám taky "sedmnáctky" resp. 215 x 45 x 17" - tzn. cítím v kostech každý kamínek
Já tam mám taky "sedmnáctky" resp. 215 x 45 x 17" - tzn. cítím v kostech každý kamínek
Jsem na tom podobně 225/45 r17 :--)))
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.