Nějaký sraz 2012
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
F@ster napsal:
Koukej dovalit... Furt si stěžuješ, že se nevidíme... Tak máš možnostCharles napsal: no tak to nevím...týden před chci jet buď do Popic nebo do Hradce Králové
jo, to je sice krása, ale zase neberu miliony, abych každej víkend někde lítal po srazech....
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
To by asi neměl být problém, ochotných lidí je tu dost... Ale v profilu nemáš vyplněno odkud jsiexpertik napsal: potřeboval bych nějakýho ochotnýho člověka co by se s tim se mnou svezl a poradil mi co mam poshanet popr. mi pomohl to povymenovat
Zas ty tvoje výmluvy, viď?Charles napsal: jo, to je sice krása, ale zase neberu miliony, abych každej víkend někde lítal po srazech....
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
- jumbo
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
No prosím, tak od tama je Karel a spol.expertik napsal: Já jsem z Prachovic 20km od Pardubic a cca 30km od Chrasti
Nechci se zas opakovat, už jsem to psal i v tomhle vlákně, tyhle auta už v dnešní době prostě nemají co nabídnout a podle toho to vypadá... Samostatný sraz nemá smysl, jedině se k někomu připojit a nebo domluvit třebas víkend někde na chatě s přáteli odsud...jumbo napsal: Jen si vzpomeňte jak dopadnul poslední sraz. Kolik nás tam bylo?
Zas ty tvoje výmluvy, viď? [/quote]Charles napsal: jo, to je sice krása, ale zase neberu miliony, abych každej víkend někde lítal po srazech....
Leda hovno slavnej soude... Klatovy jsou na druhým konci republiky, nejsem z Prahé jako ty...
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
To není jenom o Klatovech, ale to máš fuk...Charles napsal: Leda hovno slavnej soude... Klatovy jsou na druhým konci republiky, nejsem z Prahé jako ty...
Však já ty prachy taky nese*u, navíc přijject tam pár takovejch jako já (15l100 při klidný jízdě s oběma autama), tak se nedoplatím...expertik napsal: F@ster - Kdyby jsi dal každýmu na plnou nádrž tak tam příjde hned více lidí
- radiokouda