SRAZ 2008 - plánování srazu

Více
16 roků 5 měsíců zpět #421 od Rudan
no asi přijedu,mohl bych to spojit sněčim pro mě užitečnym.hodim ženu a děti do kolina a kdyby někdo chtěl nějakou drobnost tak tam z dob co sem dělal tipa tempra mám nějaky zbytky..a ted aktualně bravo-a a marea a stary punta..jinak kamarad ma koplet set od ms design na tipo tak kdyby někdo chtěl fotky tak večer je budu mit a mužetemi písnout na icq :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #422 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma sraz

Já přijedu taky jak s tím jezdím,vymlácené čepy,ramena,shnilé lemy,promáčknuté dveře. :evil: :wink:

já též :cry: navíc stihnu možná tak utřít prach z palubky, o nějakém větším ůklidu můžu kvůli nedostatku času jen snít

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 5 měsíců zpět #423 od Charles

jinak kamarad ma koplet set od ms design na tipo tak kdyby někdo chtěl fotky tak večer je budu mit a mužetemi písnout na icq :)

Já chci fotky na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a tvé ICQ si vezmu taky :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 5 měsíců zpět #424 od skvelejmira

no asi přijedu,mohl bych to spojit sněčim pro mě užitečnym.hodim ženu a děti do kolina a kdyby někdo chtěl nějakou drobnost tak tam z dob co sem dělal tipa tempra mám nějaky zbytky..a ted aktualně bravo-a a marea a stary punta..jinak kamarad ma koplet set od ms design na tipo tak kdyby někdo chtěl fotky tak večer je budu mit a mužetemi písnout na icq :)

Rikas pres kolin, tak dame sraz v koline a pojedem spolu smer pardublžíce pro martase a charlese. Teda jestli pojedes v patek.

Jinak posledni zmena: na srazu jsem pouze v patek a pak jedu v sobotu rano smer Foxconn,takze se ani moc neopiju

ahoj

Více
16 roků 5 měsíců zpět #425 od Rudan

Rikas pres kolin, tak dame sraz v koline a pojedem spolu smer pardublžíce pro martase a charlese. Teda jestli pojedes v patek.

Jinat posledni zmena: na srazu jsem pouze v patek a pak jedu v sobotu rano smer Foxconn,takze se ani moc neopiju

to je škoda ..ja tam jedu až v sobotu ráno :?

Více
16 roků 5 měsíců zpět #426 od nuni
Tak vzhledem K tomu,že za hodinku už vyrážím do Pardubic za Marťasem,je tady poslední info k cestě.Směrovky na sraz budou umístněny na křižovatkách hlavně v Radimi a jedna také na výpadovce v Chrudimi.Budou JASNĚ ORANŽOVÉ a většinou pod ukazatelem směru.Jídlo doporučuji koupit nejpozději v Chrudimi,ti co pojedou z opačného směru přes Luže a jiné prdele se moc na poslední chvíli nespoléhejte.O žádném větším obchodě v okolí totiž nevím.V případě,že někdo přijede zítra dopoledne a já s Marťasem nebudeme na místě,jsou tady ještě jednou naše tel.čísla:NUNI 739 265 872,MARŤAS 776 181 192.Může se stát,že pro něco ještě pojedeme a zdržíme se,tak aby někdo nepanikařil.Zítra čau NUNI

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
16 roků 5 měsíců zpět #427 od martas
ŇuŇi dělej už mam žížeň

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

• jeremiasz
16 roků 5 měsíců zpět #428 od jeremiasz
Odpověděl jeremiasz pro téma moje trasa
jede nekdo pres Brno? moje trasa je: Brno-Kurim-Tisnov-Bystrice n. Pernst.-Luze, odjezd z Brna kolem ctvrte

Více
16 roků 5 měsíců zpět #429 od drto
kua chlapi uz sa nemozem dockat zajtrajska. tesim sa na zraz ako male decko :lol: :lol:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 5 měsíců zpět #430 od F@ster
Taky se těšim, dneska nakoupim nějaký věci a zejtra dopoledne zbytek :) a pak vyjedu... Počítam že tam budu tak v 11 :-)

Více
16 roků 5 měsíců zpět #431 od Jenda
Též se těším,ted jdu připravovat auto,večír si zabalím věci a zítra odpoledne se připojuji do kolony ve Vlašimi :wink: Už aby bylo zítra :lol:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #432 od Freedom
jj ve vlašimi se potkáme....hele jendo v kolik tam????

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 5 měsíců zpět #433 od temprař
Děcka. Já se taky strašně moc těším - doufám že mne zítra nadřízený v práci nenasere jak to má ten pí.us ve zvyku a vše uběhne rychle... Též se těším jak malej kluk až Vás všechny poznám... A vaše autíčka též.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
16 roků 5 měsíců zpět #434 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma sraz
malý info dotaz- kdo vykope latrinu, nebo je tam někde poblíž nějaký ideální chrást :?: :idea: :lol:

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 5 měsíců zpět #435 od Jenda
Ted sem si zařídil na zítřek dovolenou,tak že můžu kdykoliv odpoledne,či dopoledne. :wink:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Vygenerováno za 0.797 sekund