SRAZ 2008 - plánování srazu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
já též navíc stihnu možná tak utřít prach z palubky, o nějakém větším ůklidu můžu kvůli nedostatku času jen snítJá přijedu taky jak s tím jezdím,vymlácené čepy,ramena,shnilé lemy,promáčknuté dveře.
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
jinak kamarad ma koplet set od ms design na tipo tak kdyby někdo chtěl fotky tak večer je budu mit a mužetemi písnout na icq
Já chci fotky na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a tvé ICQ si vezmu taky :)
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
no asi přijedu,mohl bych to spojit sněčim pro mě užitečnym.hodim ženu a děti do kolina a kdyby někdo chtěl nějakou drobnost tak tam z dob co sem dělal tipa tempra mám nějaky zbytky..a ted aktualně bravo-a a marea a stary punta..jinak kamarad ma koplet set od ms design na tipo tak kdyby někdo chtěl fotky tak večer je budu mit a mužetemi písnout na icq
Rikas pres kolin, tak dame sraz v koline a pojedem spolu smer pardublžíce pro martase a charlese. Teda jestli pojedes v patek.
Jinak posledni zmena: na srazu jsem pouze v patek a pak jedu v sobotu rano smer Foxconn,takze se ani moc neopiju
ahoj
to je škoda ..ja tam jedu až v sobotu ránono asi přijedu,mohl bych to spojit sněčim pro mě užitečnym.hodim ženu a děti do kolina a kdyby někdo chtěl nějakou drobnost tak tam z dob co sem dělal tipa tempra mám nějaky zbytky..a ted aktualně bravo-a a marea a stary punta..jinak kamarad ma koplet set od ms design na tipo tak kdyby někdo chtěl fotky tak večer je budu mit a mužetemi písnout na icq
Rikas pres kolin, tak dame sraz v koline a pojedem spolu smer pardublžíce pro martase a charlese. Teda jestli pojedes v patek.
Jinat posledni zmena: na srazu jsem pouze v patek a pak jedu v sobotu rano smer Foxconn,takze se ani moc neopiju
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
- jeremiasz
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.