Klubový sraz BRNO 28.3.2009 - plánování akce

Více
15 roků 7 měsíců zpět #376 od JiFi
Bohuzel, tito lidé avízovali, že nakonec nepřijedou (někdo na 100% někdo to neví jistě)

michalkulistak
temprař (na vlastní žádost)
psmecar (odesel mu kloub, nevi zda stihne opravit, snad dojede)
S3m8a (na vlastní žádost)
A pocasí se mění jak ponožky, napřed na sobotu hlásili oblacno, ted zase hlasi dest, uz v tom maji zmatek...

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #377 od temprař
Ahojte všichni. Do toho seznamu,kteří nepřijedou zapište i mne. Auto bych měl,řidiče taky ale nemám za co dojet. Musel jsem zaplatit dva nájmy na bydlení a tak jsem uplně švorc... Nezlobte se !!!
Kdyžtak - Skypan se mi zdál podviživenej tak oběd sní za mne :wink:

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
15 roků 7 měsíců zpět #378 od JiFi
o snězení oběda nejde, jde tu o závazné přihlášení a tím pádem i nakoupení pečiva, klobás a rezervace obědu... klobasky a pečivo je snad ještě možné poupravit, ale obědy ne, doufám,že dojede někdo mimo registrované, kdo pujde i na obed a bude ochoten obed zaplatit... nyní jsou tady 2 obedy k dispozici.. a 2 navíc v rezerve

Kdo jede z Kroměříže a nebo okolo, máte volno pro tempraře? Tedy jestli bude mít zájem :-)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #379 od temprař
tady jde o to,že jsem poplatil ty nájmy a auto sem trošku dával do kupy aby v pohodě do toho Brna dojelo v pohodě - i když ono by dojelo aji tak. Jde o to že jsme z přítelem měli mít nějaký boční příjem ale bohužel to nevyšlo. Stejně bych neměl ani na zaplacení oběda. Neřešte to. Snad se uvidíme na celorepublikovém srazu....

mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
15 roků 7 měsíců zpět #380 od JiFi
no já to řeším kvuli tomu, že nějak díky tobě měl přijet i mk-tec, takže ted to je jak???? to nepřijedete oba? a cenu obedu neres, obed bych Ti zaplatil :-) vsak mi to pak muzes vratit na radimi :D

Více
15 roků 7 měsíců zpět #381 od nuni
Místa mám,stačí písnout.

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Více
15 roků 7 měsíců zpět #382 od JiFi
no nebudu se do toho montovat, dal sjem nabidku, zalezi na tempraři, jestli ji vyuzije nebo ne... Já vás chlapy tady totiz chci

Více
15 roků 7 měsíců zpět #383 od skypan

tady jde o to,že jsem poplatil ty nájmy a auto sem trošku dával do kupy aby v pohodě do toho Brna dojelo v pohodě - i když ono by dojelo aji tak. Jde o to že jsme z přítelem měli mít nějaký boční příjem ale bohužel to nevyšlo. Stejně bych neměl ani na zaplacení oběda. Neřešte to. Snad se uvidíme na celorepublikovém srazu....

oběd máš zaplacenej,a na cestu ti dám já,až přijedeš :!: :!:
koukej dojet :twisted: :twisted: ,kvůli tobě se nebudu přežírat 8) takhle už mám krásnou postavu a co po tom obědě,pak by mě chtěli všechny holky z Brna a co stím :?: kdyš už sem nepoužitelnej :total: a navíc ti beru ty žavky,tak se nevymlouvej.....

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 7 měsíců zpět #384 od JiFi
no mas pravdu, ted uz to zalezi na nem, velmi rad bych, aby ale dojel, o nic nejde, psal jsem mu i sz :lol: :lol:

Více
15 roků 7 měsíců zpět #385 od S3m8a
Omlouvam se, ale na 99,9% nedojedu duvod jifimu do sz nechci to tu rozebirat verejne diky za pochopeni a preju at se vydari pocasi i sraz

Více
15 roků 7 měsíců zpět #386 od JiFi
tak jelikož se začínají množit případy, kdy lidé nedojedou, jen z důvodu, že nemaji finance a to ne z vlastniho pricineni, byli by jste pro udelat pro ně fond a slozit se jim na to? treba dat kazdy 50 - 100kc a pak by se jim to dalo na srazu? ja bych jim poslal penizky z uctu... ale nevim no, co si o tom myslite vy?

Více
15 roků 7 měsíců zpět #387 od mk-tec

Honzo, nrházel hned flintu do žita. Ropu zaplatím a oběd taky pořešíme a když tak někdy mi to můžeš vrátit, až budeš mít, ale pokud opravdu nechceš... Měli jsme se přeci zítra dohodnout.

To Nuni: když to nevyjde z Honzou, tak bych si rezervoval jedno místo pro mě (a pro trika) :wink:

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
15 roků 7 měsíců zpět #388 od temprař
dobře , zítra za Tebou Miro dojdu do práce

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
15 roků 7 měsíců zpět #389 od martas
Kdo chce jet z pardubic a okoli mam misto bohuzel jen jedno pocitam ze povezu nejake veci do bazarku.mimochodem na prodej jsou me elektrony foto v me galerii kola po renovaci a jednu sezonu jete pneu

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
15 roků 7 měsíců zpět #390 od fildaas
Odpověděl fildaas pro téma rad bych se zeptal
jo klidně někomu dám toho půl sta :D mě to je fuk :D hlavně at nás tam je hodně jo :!: a jinak jesli někdo nemá palubovku jak je nad topení tu lišti..jak je radio nad tim topení jako ty 3 kolečka :D a pak ta malá černá lišta co jde vyndat rychle hnedka..nemá to někdo doma? prosím :wink:

fiat tipo 1.6 i.e rok v. 1993
hudba: zesik: 1200 w, 2x 500W starbass delany kufr,2x 150W dexon dvoujpasmove,interier i podvozek neony modre,predni podspojler,spor vyfuk,kola 14ky Enzo O,gumy 195/60,

Vygenerováno za 0.566 sekund