LANKO TACHOMETRA

Více
15 roků 7 měsíců zpět #1 od Pumpa
LANKO TACHOMETRA vytvořil uživatel Pumpa
zdravim vas .... ma niekto skusenosti s vymenou lanka na tachometer na fiat tipo 1.9TD ANALOG ? ak je tu niekto kto tymto presiel tak by som bol vdacny za pomoc cely den sa stym natahujem a niak sa mi to nedari vybrat to lanko od prevodovky od palubovky ho uz mam oddelene .

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• vilímek petr
15 roků 7 měsíců zpět #2 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: LANKO TACHOMETRA
Zdarec,no já ho měnil na 1.4,ale v podstatě je to určitě stejné.Odšrubuj ho z palubky a převodovky a vytáhni ho ven.Stejným způsobem ho namontuješ zpět,je to otázka 20min.V převidovce je určitě jenom našroubované tak vem kleště nebo sikovky a zaber to musí jít.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #3 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: LANKO TACHOMETRA
no lenze benzin je kusok iny viac miestta tam mas priamy vyhlad na prevodovku aj pristup ja pod kapotou mam dost "pordel" tak som len chcel ci nieje nato niaka finta :)

Více
15 roků 6 měsíců zpět #4 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: LANKO TACHOMETRA
Já na jedna šestce, měl jsem na starej náhon uvázat provázek, a na něj po vytažení uvázat novej náhon a neudělal jsem to, myslel jsem že zešílím, jde to mizerně, asi hodinu jsem se vztekal.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #5 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: LANKO TACHOMETRA
tiez mal taky silny pocit ze by som ho mal niakym spoosobom vybrat ako len to stare lanko bez tej tzv, trubicky v ktorom je umiestnene to lanko lebo ako tu srubu ani pri vsetkych svatych neviem povolit lebo ak to ma taky TVAR ta koncovka ako u palubovky tak by to malo ist lahko .... takze zatial nikto nic ? ziadna finta trik? ako ja to auto mam strasne dlho podla otaciek a rychlostneho stupna presne na 1 km viem kolko idem ale je dobre ked to ide .

Více
15 roků 6 měsíců zpět #6 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: LANKO TACHOMETRA
Tak já to povolil sikovkama, ale to už nevím přesně, ale neměl jsem problém, jenom to protažení nového... To nešlo. Jo - a pak nešel ven ten čtyřhran!!! Tak jsem provrtal šestnáctku šroub a svíral ho mezi dvě matky, a štípačkama ho milimetr po milimetru soukal ven. Povytáhl, pak povolil šroub, utáhl šroub, zase povytáhl, zase povolil, aby spadl, a zase utáhnul, až jsem dostal celej čtyřhram z toho plastovýho, nebo silonovýho lůžka ven. Dobrou hodinu!

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Vygenerováno za 0.063 sekund