tapetace z alfy do tipa??

Více
15 roků 4 měsíců zpět #1 od zaba
tapetace z alfy do tipa?? vytvořil uživatel zaba
Nazdar kluci, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo náhodou nevíte, zda pasuje tapetace dveří z Alfy 155 do Tipa. Předem díky za odpovědi. V dalším příspěvku jsou nějaké fota pro srovnání.

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #2 od zaba

Více
15 roků 4 měsíců zpět #3 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: tapetace z alfy do tipa??
tak ty tapicýrunky vypadají bombově, divil bych se pokud by nesedly hned na poprvé, vždyť alfa a fiat a podle madel by to mělo být to samé, pokud nesednou hned na první pokus tak by šly jednoduše s trochou malé snahy dopasovat co se týče uchycení madel a tak, v zadu bych měl obavy jen z té překopávky na elektrické stahování oken..

ale teď jeden ořech.. co na to tipácká palubovka???
koukni jak tlusté jsou tipácké tapece v předu a kolik místa tam zbývá k palubce??? a jak tlusté jsou ty tapece z alfiny???

jinak origo tapce v tempře jsou podle mě taky hezčí než origo tipácké a na tipo jednoduše temprácké - hezčí - nedáš protože jsou zase tlusčí a k palubovce by zase nesedly - málo místa, je to taky tím, že palubovky v tipu a tempře mají různou délku a to v tempře jsou cca o 3-4 cm kratší

tak že z celé akce vyplývá, že pokud by jsi chtěl ty tapce z alfiny musel by jsi dle mého názoru měnit i palubovku a to buď za tu přímo alfáckou nebo alespoň z tempry

jinak ty sedačky jsou luxusní

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 4 měsíců zpět #4 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: tapetace z alfy do tipa??
To skus a poznas jestli ti to pujde nebo ne ale inak to vipada hezky

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 4 měsíců zpět #5 od Předseda
Super rada :roll:

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #6 od jipaf
jj, pokus chyba..
taky jeden ze spůsobů..
to se hned pozná odborník :?

Více
15 roků 4 měsíců zpět #7 od zaba
Odpověděl zaba pro téma Re: tapetace z alfy do tipa??
Tak z tempry do tipa sednou bez uprav, videl jsem to a z te alfiny navim, musim zajet nekam na vrakac a vyzkouse to přisadit asi :wink:

Více
15 roků 4 měsíců zpět #8 od zaba
jo a z tou překopávkou na elektrické okna... ta alfina se dělala i s klasickýma švihadlama, takže bych sehnal ty :wink:

Více
15 roků 4 měsíců zpět #9 od jipaf
zabo,
no, netvrdil jsem že tapce s tempry nevlezou, ještě jednou si to přečti..
jo, a postav prosím tě vedle sebe tempru s origo tapcema a tipo s origo tapcema, vem si do kapsy metr...
ono pokud stojí tahle dvě auta vedle sebe měl by jsi si toho rozdílu všimnout pohledem, pokud rozdíl nepoznáš, VEM SI DO RUKY METR A HEZKY SI POMĚŘ OBĚ PALUBKY...
jak v tempře tak i v tipu
kromě té šířky od dveří k dveřím, liší se i tzv hloubkou od skla směrem do kabiny
mírně i samotným tvarem
netvrdil bych to, kdybych tohle neměřil, ale postavil jsem svoji tempru 1,6ie vedle Funnmanoveho tipa 1,6DOHC, (obě vykopávky z roku asi 92 p.n.l.) a začal jsem metrovat ( protože metrem se metruje prohlásila dcera když měla cca2,5 roku :D )
zajímalo mě totiž proč v tempře je pohodlnější sezení než v tipu, ve své tempře sedím skoro jako v křesle v obýváku a v tipu sedím skoro jako ve školní lavici.. alespoň můj dojem
začal jsem metrem měřit přední sedačky a ejhle, rozdíl,pár cm ale tempra je má delší, širší a pohodlnější...
pak jsem měřil již zmiňované palubovky, přední kapoty, délku od zadní kliky až po zadní hranu atd atd...

ps: až se zase dopaříš k tomu tipu co si jeho majitete tzv zluxusňuje k tempře tak určitě tam dal i tu palubku z tempry

Více
15 roků 4 měsíců zpět #10 od zaba
jasně, pochopil jsem to dobře, jen jsem to napsal jednoduše :wink: , určitě bude rozdíl mezi Tipem a Temprou, jinak by to mohli taky pojmenovat třeba Tipo sedan, kdyby nebyly žádné rozdíly :) , ale ty rozdíly jsou v detailech, já ti věřím, že mají palubovky jiný sklon a rozměr, ale tapece z tempry do tipa sednou bez úprav, nepsal bych to, kdybych to neviděl :wink: . A pamatuji si, že když jsem dříve sháněl tapece do tipa, tak mi na vrakáči nabízeli z tempry, že to pasuje, ale to jsem nebyl ještě tak znalý v oboru Tipo, jenže teď už vím, že to pasuje :wink: , ale stejně bych chtěl spíše ty tapece z Alfy 155, jsou luxusní a navíc i kožené a ty by mi sedly i k mým koženým sedákům :wink:

Více
15 roků 4 měsíců zpět #11 od jipaf
zabo,
nejenom tapece ale i celé dveře jsou stejné u tipa-tempry
těch alfáckých se neboj, hlavně než je koupíš poměř si je na výšku a šířku

Více
15 roků 4 měsíců zpět #12 od zaba
u těch alfáckých se nebojím ani tak rozměrů, ale spíše umístění kliky, možná se bude muset vymenit i ten vnitřní plech, ta výztuha :wink:

Vygenerováno za 0.084 sekund