Čím stříkáte na zimu dutiny?

Více
15 roků 6 měsíců zpět #1 od Předseda
U první tempry jsem je nestříkal ničím a shnila. Tahle je už pozink, tak snad vydrží. Ale určitě chci vystříkat Ritmo, i když bude přes zimu v garáži. Čím stříkáte vy?

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #2 od Charles
momentálně taky ničim, ale pokud dojde na tipo a jeho celkovou opravu včetně vyvaření, tak pak použiju přípravky na dutiny od HB Body. Slyšel jsem na to dobré ohlasy od známých i lidí ze servisů.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 6 měsíců zpět #3 od Libor
Já jsem letos na tempřičku koupil vosk na dutiny od fa Berner. Cena slušná (1l =190kč, na stříkací pistoli ) a použil jsem 2 kusy. Lepilo to festovně.. a udělalo to pěkný povlak.

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
15 roků 6 měsíců zpět #4 od stiglitz
Převodový olej PP 90, Resistin na dutiny a petrolej. Smíchat. Je to na furt. Převoďák zajistí aby se to rozlezlo a napilo do veškerejch škvír a rezatejch fleků.
Smajlík je PéPé 90. Jinej převoďák nedělá tak rozsáhlý fleky na rezavým plechu, ale je nejlíp když je horko.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #5 od Dresik
BODYckem

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 6 měsíců zpět #6 od jipaf
budeš si to stříkat sám doma nebo to chceš dát někomu na vystříkání?
domnívám se, že pokud jsi to nevystříkal hned po koupi, asi bych to už neřešil..

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 6 měsíců zpět #7 od michal_tipar
proč na zimu? To jako před každou zimou děláš dutiny? Já sem udělal dutiny jednou MLkem od motipu a stejně mi za nějakou dobu shnil celej práh, pokud to neuděláš na "novým" tak to nemá velký efekt, když už to pod tím rezne, tak ti nic nepomůže :cry:

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
15 roků 6 měsíců zpět #8 od jirkaR
proto bych taky nedoporučoval na starý vosk a tyhle neřády , na rezavej plech jak píše stiglitz..
zadní blatník prolévám pravidelně olejem a je to ok je to nasáklý jak houba a drží to už 5 let ...

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
15 roků 6 měsíců zpět #9 od Předseda

proč na zimu? To jako před každou zimou děláš dutiny? Já sem udělal dutiny jednou MLkem od motipu a stejně mi za nějakou dobu shnil celej práh, pokud to neuděláš na "novým" tak to nemá velký efekt, když už to pod tím rezne, tak ti nic nepomůže :cry:

Já třeba když jsem měl 1202ku, tak jsem dutiny dělal před každou zimou. Stříkal mi je kamarád pistolí, byla to nějaká směs nafty a vyjetýho oleje, no prostě ekologie sama :) To auto bylo ale celoročně venku. U starý tempry jsem se na to vykašlal a taky na to dojela. Kombíka nedělám vůbec, ten je zespoda nastříkanej nějakým plastizolem nebo tak něco. 1203ka za celý rok najezdí cca 3000 kilometrů a od podzimu do jara je v hangáru, takže ta to moc nepotřebuje a navíc má celkem pravidelný servis. No a Ritmo by to potřebovalo určitě, protože 20 let bylo garážované a přestože teď bude přes zimu v garáži určitě taky, od jara bude zase jezdit a je to prostě Ritmo - čili symbol hniloby.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

• jumbo
15 roků 6 měsíců zpět #10 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Čím stříkáte na zimu dutiny?

U první tempry jsem je nestříkal ničím a shnila. Tahle je už pozink, tak snad vydrží. Ale určitě chci vystříkat Ritmo, i když bude přes zimu v garáži. Čím stříkáte vy?

Předsedo, nedaří se mi to zkopírovat, ale v technickém fóru v části PODVOZEK máš článek HB BODY vs. TLUMEXPLAST.

Vygenerováno za 0.061 sekund