loketní opěrka

Více
18 roků 1 měsíc zpět #16 od tommy
Odpověděl tommy pro téma Re: loketní opěrka
taky ji chci,nabidnete nekdo,ale zadnej ksunt

1.6ie 93"

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #17 od Weka
Odpověděl Weka pro téma Re: loketní opěrka
Mám fiat tempra 1,4 a tady tohle téma mne zaujalo.To je v sedadle umístěn nějaký závit kde se dá přišroubovat nebo co??já loketní opěrku nemám,ale taky by se hodila..co je tedy cenově výhodné a jak na to??z těch příspěvků mi to moc jasné není,ale třeba mám delší vedení :lol:

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
17 roků 1 měsíc zpět #18 od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: loketní opěrka
Prodavaji se univerzali. Jsou fakt pěkne a v ruznich imitacich. Jsou vyškově i delkově nastavitelne, maji zabudovany kaslik, montujou se na tunel. Ceny se hybou okolo 600 kč. Ja osobně ji ještě nemam ale ma ji muj švagr v bravě, ale jen co poskladam sve tipo tak si ji hned obějdnam. Ten kdo si zvikne na opěrku, tak to pro něj je opravdu zavislost.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #19 od Weka
Jen aby tam ta univerzální pasovala,ale asi by měla když je univerzální:-)jinak se dají sehnat už okolo 300Kč..stačí jen pohledat i v blbém seznamu.cz :wink:

1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
17 roků 1 měsíc zpět #20 od Weka
Dnes jsem byl na burze a ty opěrky nic moc..jelikož mám modré čalounění tak nevim..asi koupit černou,ale nejraději bych si ji vyzkoušel,jak vypadá umístěná mezi sedadly a jestli plní svoji funkci..nemáte někdo nějaké foto??

Více
17 roků 1 měsíc zpět #21 od Dan
Odpověděl Dan pro téma Re: loketní opěrka
Jakym způsobem se ta opěrka dá vyndat? Ne že bych jí chtěl dát pryč ale je dost volná a potřeboval bych jí dotahnout.

FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO

Více
15 roků 6 měsíců zpět #22 od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re: loketní opěrka
Jo mám stejný problém jako Dan, operku mám dost uvolněnou a potřebuju ji dotáhnou a nechci někde něco ulomit až jí budu mordovat dolu :) Mám teda Tempru cca 10 dní, ale ta opěrka je fakt silně pohodlná a můžu jí každému vřele doporučit, je fakt návyková :lol: :wink:

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
15 roků 5 měsíců zpět #23 od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re: loketní opěrka
Tak mi to dneska nedalo a zkoumal jsem jak opěrku sundat a zadařilo se.
U originál opěrky se musí poodhrnout polstrování na opěrce ze strany od sedačky, a kolem té hřídele na které je ta opěrka nasunutá je taková drátová segrovka která se musí vycvaknout a pak jde opěrka stáhnout.
Dotáhnul jsem uchycení k sedačce a konečně se už neviklá, byla už povolená festovně. :lol:

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Vygenerováno za 0.369 sekund