Zamok na soferovych dverach ... nejdu otvorit
14 roků 2 měsíců zpět #1
od maxwell
Zamok na soferovych dverach ... nejdu otvorit vytvořil uživatel maxwell
Ahoj vsem,
mam taky problem, dneska som chcel vystupit z auta ale nevedel som otvorit dvere na strane sofera.
takze teraz otazka znie co s tym ? neviem si rady , pretoze ak su zavrete dvere nedam dole tapacir cely.zvonka ani zvnutra nejdu otvorit, central neuzamkne auto koli tomu ... ma niekto neaku rychlu radu ??? DAKUJEM
ps: search som pouzil ale nic keby viem otvorit dvere je to ine ale takto ?
ps2 : tak som dal dole tapacir zvnutra ... ale ako odblokujem dvere ? tam je na zamku taka "račňa" ako ju pretocim do protismeru ??? aby som otvoril dvere ? zamok je v nakom plaste ...
mam taky problem, dneska som chcel vystupit z auta ale nevedel som otvorit dvere na strane sofera.
takze teraz otazka znie co s tym ? neviem si rady , pretoze ak su zavrete dvere nedam dole tapacir cely.zvonka ani zvnutra nejdu otvorit, central neuzamkne auto koli tomu ... ma niekto neaku rychlu radu ??? DAKUJEM
ps: search som pouzil ale nic keby viem otvorit dvere je to ine ale takto ?
ps2 : tak som dal dole tapacir zvnutra ... ale ako odblokujem dvere ? tam je na zamku taka "račňa" ako ju pretocim do protismeru ??? aby som otvoril dvere ? zamok je v nakom plaste ...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- jumbo
14 roků 2 měsíců zpět #2
od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Zamok na soferovych dverach ... nejdu otvorit
Máš buď vadný motorek od centrálu, nebo spadnuté táhlo od toho motorku centrálu. řešil jsem to samé. Zkus pomaly klíčkem odemykat a zamykat. Mně se to takto povedlo otevřít a hned jsem měnil motorek.
14 roků 2 měsíců zpět #3
od maxwell
Odpověděl maxwell pro téma Re: Zamok na soferovych dverach ... nejdu otvorit
jj ked som odpojil motorek ostatne sa zavreli krasne.proste ako keby to tam chodi naprazdno ked sa snazim otvorit.na soferofej strane to ide do polohy odomknut v poho ... ale zamknut nie .. nieco tam ako keby pruzi ... a moc nasliu to nechcem ... do toho zamku sa je zvnutra dostat skoro nemozne co som cital .. a kladivo zatim nechcem ...
14 roků 2 měsíců zpět #4
od maxwell
takze sa mi to podarilo rozmontovat ... a v zamku bola zlomena jedna cast cize to musim zohnat cele ... drsne ! som zvedavy kde
- jumbo
14 roků 1 měsíc zpět #5
od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Zamok na soferovych dverach ... nejdu otvorit
Sice pozdě ale..... článek se jmenuje rozebrání zámku s centrálním zamykáním.
fiattipo.net/modules.php?name=Downloads&d_op=MostPopular
fiattipo.net/modules.php?name=Downloads&d_op=MostPopular
14 roků 1 měsíc zpět #6
od maxwell
dik za ochotu
Vygenerováno za 0.313 sekund