práhy a podlaha fiat tipo 1.4 i.e
13 roků 4 měsíců zpět #1
od mlez111
práhy a podlaha fiat tipo 1.4 i.e vytvořil uživatel mlez111
dobry den chtel bych se zeptat co udelat s podlahou kdyz jsou v ni díry ???? mněl jsem napad ale visel by my na 12000kč tak jestli byste byli hodny tak davejte svi napady díky moc
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
13 roků 4 měsíců zpět #2
od matespv
Odpověděl matespv pro téma Re: práhy a podlaha fiat tipo 1.4 i.e
vytahnout sedacky koberec a vyvarit, jestli to chce na oko kvuli stk tak montazni pena + skelnej kit a na závěr rapatica, jinak prahy zalezi jak moc jsou v pr**** jinak vymeni celej prah neni takovej problem
13 roků 4 měsíců zpět #3
od mlez111
Odpověděl mlez111 pro téma Re: práhy a podlaha fiat tipo 1.4 i.e
no kuli stk to taky ale hlavne to potrebuji nejak vyresit us to ale asi vim práhy novéa podlahu tu udelam jinej plech dam dovnitr a provarim ten srarej k novimu snad nato nepridou na stk
13 roků 4 měsíců zpět #4
od matespv
Odpověděl matespv pro téma Re: práhy a podlaha fiat tipo 1.4 i.e
to nevadi ze to poznajou kdyz vyvaris podlahu ale jim jde hlavne o to aby nebyla zhnila a nebyli v ni diry, pred dvouma rokama jsem delal otcovi forda a tam sem menil asi 1.5m2 podlahy. Vyrezat diru nejlepsi obkreslit na nejaky plech (pouzil jsem myslim 2mm ) nabodovat popripade jestli to pujde varit tak udelat normlane housenku obrousit nejaky mensi dirky zatrit lepidlem na okna zastrikat rapaticou a mas to, tohle budes opakovat kazdej rok na jinem miste dokud nebudes met celou podlahu ´novou´ jestli mas prahy hodne zly tak vymenit cele bude nejrozumnejsi
Vygenerováno za 0.347 sekund