-
Fórum
-
Technické fórum
-
KAROSÉRIE
-
Střešní tapicírung
Střešní tapicírung
18 roků 7 měsíců zpět #1
od Thomas1990
Zdarec,prosím vás chtěl jsem se zeptat jestli nevíte čím přilepit střešní tapicírung.Díky moc,mějte se zatím čus.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 7 měsíců zpět #2
od bastr
no jelikož sem ho mnel minuli tyden dole tak nevym co tam chces lepit dri to ty spunty ke kastli
18 roků 7 měsíců zpět #3
od Thomas1990
Nene sorry špatně jsem to napsal,to není na tipo,ale na naše auto-Audi 80,víš.Chtěl jsem vědět jestli bude někdo vědět čím to přilepit,protože my tam žádný špunty nemáme,víš.Sice vím,že to není fiat,ale nevěděl jsem kam jinam se obrátit.Tak promiňte,jestli se tady nemůžu zeptat,když to není fiat.Zatím,čus.
18 roků 7 měsíců zpět #4
od podry
podle mě se to lepit nemusí,měli by to udržet ty ptákovinky co jsou nad dveřma takový ty rukojetě a uprostřed tapecu vnitřní světlo.Ale jinak bych to lepil normálně chemoprenem,ale jenom bodově v případě další demontáže by jsi ho mohl poškodit
Fiat Tipo,1.4ie,r.v.91,naj.102000 km
18 roků 7 měsíců zpět #5
od Thomas1990
Zdar,tak ještě jednou se omlouvám,že jsem nenapsal detaily k tomu.Ono se to odlepuje směrem od zadního skla,takže ty rukojetě to nedrží.A něco podobnýho jak je chemopren jsme lepily,ale drolí se to a špatně nanáší,takže to nedrží.Jinak díky za rady,ale chtělo by to něco jinýho než ten chemopren,to mi radil i F@ster ale fakticky to nende.Dikec,mějte se zatím.
18 roků 7 měsíců zpět #6
od podry
v tom případě bych to viděl na silikon,tím nemáš co zkazit a dobře ho naneseš
18 roků 7 měsíců zpět #7
od Thomas1990
OK díky moc,zkusím to s tím silikonem.Zatím čus.
18 roků 7 měsíců zpět #8
od podry
tak dej pak vědět jak se dařilo,ale silikon jistí všechno,čau
18 roků 7 měsíců zpět #10
od MAzell
thomas existujejeste neco lepsiho nez silikon jmenuje se to tekuty hrebiky a sice je to na bazi silikonu ale drzi to 100x vic.ta tuba vyjde kolem 300kc.udelal bych to spise tim
tipatko 1,4 r.v 88 naj.220.tisic lehky tuning
18 roků 7 měsíců zpět #11
od Thomas1990
Čau,díky moc a nevíš prosimtě,kde v Brně by se to dalo koupit??A promiň,že píšu až teď nevšim jsem si toho.Ale jinak dikec,měj se zatím čau.Kdyžtak se můžem domluvit na icq,mám myslím tvoje číslo.Zdar.
18 roků 7 měsíců zpět #12
od Augustin
Čau,díky moc a nevíš prosimtě,kde v Brně by se to dalo koupit??A promiň,že píšu až teď nevšim jsem si toho.Ale jinak dikec,měj se zatím čau.Kdyžtak se můžem domluvit na icq,mám myslím tvoje číslo.Zdar.
Nevim jak v Brne, ale koupis to v kazdych stavebninach nebo lepsim obchode s barvy/laky. Mel by to byt na bazi polyuretanu/polybutylenu (lepsi se s tim dela nez se silikonem, a ani to tak nesmrdi).
18 roků 7 měsíců zpět #13
od Thomas1990
OK díky moc,to jsem potřeboval vědět.Měj se fajn,čau.
18 roků 7 měsíců zpět #14
od MAzell
myslim ze v brne to koupis na Otakara ševcika u autolaku Karel Hruby.
tipatko 1,4 r.v 88 naj.220.tisic lehky tuning
18 roků 7 měsíců zpět #15
od Thomas1990
Jo díky,ale ptal jsem se taťky a říkal že o tom slyšel myslím ty tekutý hřebíky a prej by to měli mít i v Hornbachu i tak díky.Zdar.
-
Fórum
-
Technické fórum
-
KAROSÉRIE
-
Střešní tapicírung
Vygenerováno za 0.473 sekund