predni okno vodici bazmek

18 roků 7 měsíců zpět #1 od Anonymní
predni okno vodici bazmek vytvořil uživatel Anonymní
mam problem, na podzim mi menili prahy a lakovali kastli a kdyz vyndavali okna tak se pry rozpadl u prednich oken takovy plastovy jezdec pridelany k zadni svisle hrane predniho skla a bez nej to dela voslivy veci, pri zavirani okna se sklo vzprici, ty plastovy bazmeky jsem poridil novy ale nevim jak tam spravne patri, na jedne strane je kolmo vybezek a ja nevim zda patri smerem ven z auta ci dovnitr, nevi nekdo jak to tam patri? nerad bych se s tim moc trapil az to tam budu davat

(Pegas77 zapomeljsem heslo a na mail mi nove ne a ne prijit, nejak to nefunguje)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #2 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: predni okno vodici bazmek
Ahoj, poslal sem Ti nové heslo na mail, tak teď už to musí jít.

Pokud myslíš tu plastovou věcičku co je nacvaklá v oknu a schovaná v těsnění, tak si myslím že výstupek má být ven. Nejsem si ale jistej. Nejlepší způsob jak to zjistit, bude kouknout do jiného okna

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
18 roků 7 měsíců zpět #3 od Pegas77
Odpověděl Pegas77 pro téma Re: predni okno vodici bazmek

Ahoj, poslal sem Ti nové heslo na mail, tak teď už to musí jít.

Pokud myslíš tu plastovou věcičku co je nacvaklá v oknu a schovaná v těsnění, tak si myslím že výstupek má být ven. Nejsem si ale jistej. Nejlepší způsob jak to zjistit, bude kouknout do jiného okna

diky za heslo :wink:

JJ tu nacvaklou plastovou vecicku , zitra to mozna zkusim

Pegas77 Tipo 1.6 1990 asi brzo vrakac :(
Fiat Coupe 2,0 16V broom Yellow

Více
18 roků 7 měsíců zpět #4 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: predni okno vodici bazmek

mam problem, na podzim mi menili prahy a lakovali kastli a kdyz vyndavali okna tak se pry rozpadl u prednich oken takovy plastovy jezdec pridelany k zadni svisle hrane predniho skla a bez nej to dela voslivy veci, pri zavirani okna se sklo vzprici, ty plastovy bazmeky jsem poridil novy ale nevim jak tam spravne patri, na jedne strane je kolmo vybezek a ja nevim zda patri smerem ven z auta ci dovnitr, nevi nekdo jak to tam patri? nerad bych se s tim moc trapil az to tam budu davat

(Pegas77 zapomeljsem heslo a na mail mi nove ne a ne prijit, nejak to nefunguje)

Kde si zohnal ten plastík a za koľko? Tiež mi jedno okno blbne a zistil som, že je v ňom otvor, a doňho určite patrí ten plast.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
18 roků 7 měsíců zpět #5 od Pegas77
Odpověděl Pegas77 pro téma Re: predni okno vodici bazmek
jeden stoji nejakych 55 Kc a bylo to v Brne na Přádlácke v prodejne ND FIAT (je to zezadu servisu motortecu ci jak se to jmenuje na Cejlu)

Pegas77 Tipo 1.6 1990 asi brzo vrakac :(
Fiat Coupe 2,0 16V broom Yellow

Více
18 roků 7 měsíců zpět #6 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: predni okno vodici bazmek

BYCH JE NAKOPL DO :ass: ŽE BY JIM VYTRYSKLY SLZY :twisted:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #7 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: predni okno vodici bazmek

BYCH JE NAKOPL DO :ass: ŽE BY JIM VYTRYSKLY SLZY :twisted:

:lol:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #8 od scherer012
ja som to riešil včera, ale nemal som stratený plast, ale vypadnutý kolík(ten, čo drží okno v plaste)
vyrobil som ho z vatovej tyčinky na čistenie uší........ :P a fachčí to

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

• TripleX
17 roků 7 měsíců zpět #9 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma ?

ja som to riešil včera, ale nemal som stratený plast, ale vypadnutý kolík(ten, čo drží okno v plaste)

Ty brdo pevna tycinka na cistenie usi ??? To fakt vydrzi?

Více
17 roků 7 měsíců zpět #10 od paldous
Odpověděl paldous pro téma Re: predni okno vodici bazmek
ja som kupil cely novy za 20 Sk,sa to ani neoplati opravovat ked to je take lacne...len treba trocha prax, a ide to aj bez demontaze dveri,som trochu sklopil okno dopredu,nasadil to tam a zaklopil naspet,trocha pritlacil aby to zapadlo do tej drazky vo dverach a drzi,len som na to prisiel az ked som mal cele dvere rozobrate :? , skoda prace,ale nabuduce uz budem vediet....

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

• TripleX
17 roků 7 měsíců zpět #11 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma chystam sa asi dva roky
Ja sa na to chystam asi dva roky :D ale nikdy nemam cas ale ked by mi to niekto poslal aj postou tak by som to uz spravil :D Kde si to kupil ty nemas este nahodu rezervne? Inak ked to nepojde budem ta otravovat dvere sa mi nechce rozoberat ...

Více
17 roků 7 měsíců zpět #12 od paldous
zohnal som to v Bratislave u mileticky,jeden chlapik tam ma obchod s dielmi na Fiaty,vozi to z madarska...;.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #13 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: ?

Ty brdo pevna tycinka na cistenie usi ??? To fakt vydrzi?

Olepil som časť tyčinky izolačnou páskou a zatiaľ to drží
nevedel som, že sa to dá kúpiť 8O :wink:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 měsíc zpět #14 od kanko00
Odpověděl kanko00 pro téma Re: predni okno vodici bazmek

zohnal som to v Bratislave u mileticky,jeden chlapik tam ma obchod s dielmi na Fiaty,vozi to z madarska...;.

Ahoj. Nemas na tu predajnu kontakt?
Tu platovu vec sice mam, ale nemam ten kolik z nej. POjdem to rovno kupit a hned 3 nech mam zasobu.... :lol:

Fiat TIPO 1.9 TD GT, 305.000 km

Více
17 roků 1 měsíc zpět #15 od paldous
firma sa vola italauto a telefon do nej> 02 53415574-pan Vicapi Stefan, otvorene ma po-pia 9-17

Vygenerováno za 0.512 sekund