predni okno vodici bazmek
(Pegas77 zapomeljsem heslo a na mail mi nove ne a ne prijit, nejak to nefunguje)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Pokud myslíš tu plastovou věcičku co je nacvaklá v oknu a schovaná v těsnění, tak si myslím že výstupek má být ven. Nejsem si ale jistej. Nejlepší způsob jak to zjistit, bude kouknout do jiného okna
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Ahoj, poslal sem Ti nové heslo na mail, tak teď už to musí jít.
Pokud myslíš tu plastovou věcičku co je nacvaklá v oknu a schovaná v těsnění, tak si myslím že výstupek má být ven. Nejsem si ale jistej. Nejlepší způsob jak to zjistit, bude kouknout do jiného okna
diky za heslo
JJ tu nacvaklou plastovou vecicku , zitra to mozna zkusim
Pegas77 Tipo 1.6 1990 asi brzo vrakac
Fiat Coupe 2,0 16V broom Yellow
mam problem, na podzim mi menili prahy a lakovali kastli a kdyz vyndavali okna tak se pry rozpadl u prednich oken takovy plastovy jezdec pridelany k zadni svisle hrane predniho skla a bez nej to dela voslivy veci, pri zavirani okna se sklo vzprici, ty plastovy bazmeky jsem poridil novy ale nevim jak tam spravne patri, na jedne strane je kolmo vybezek a ja nevim zda patri smerem ven z auta ci dovnitr, nevi nekdo jak to tam patri? nerad bych se s tim moc trapil az to tam budu davat
(Pegas77 zapomeljsem heslo a na mail mi nove ne a ne prijit, nejak to nefunguje)
Kde si zohnal ten plastík a za koľko? Tiež mi jedno okno blbne a zistil som, že je v ňom otvor, a doňho určite patrí ten plast.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Pegas77 Tipo 1.6 1990 asi brzo vrakac
Fiat Coupe 2,0 16V broom Yellow
BYCH JE NAKOPL DO :ass: ŽE BY JIM VYTRYSKLY SLZYmam problem, na podzim mi menili prahy a lakovali kastli a kdyz vyndavali okna tak se pry rozpadl u prednich oken takovy plastovy jezdec pridelany k zadni svisle hrane predniho skla a bez nej to dela voslivy veci, pri zavirani okna se sklo vzprici, ty plastovy bazmeky jsem poridil novy ale nevim jak tam spravne patri, na jedne strane je kolmo vybezek a ja nevim zda patri smerem ven z auta ci dovnitr, nevi nekdo jak to tam patri? nerad bych se s tim moc trapil az to tam budu davat
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
- TripleX
BYCH JE NAKOPL DO :ass: ŽE BY JIM VYTRYSKLY SLZYmam problem, na podzim mi menili prahy a lakovali kastli a kdyz vyndavali okna tak se pry rozpadl u prednich oken takovy plastovy jezdec pridelany k zadni svisle hrane predniho skla a bez nej to dela voslivy veci, pri zavirani okna se sklo vzprici, ty plastovy bazmeky jsem poridil novy ale nevim jak tam spravne patri, na jedne strane je kolmo vybezek a ja nevim zda patri smerem ven z auta ci dovnitr, nevi nekdo jak to tam patri? nerad bych se s tim moc trapil az to tam budu davat
vyrobil som ho z vatovej tyčinky na čistenie uší........ a fachčí to
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
- TripleX
ja som to riešil včera, ale nemal som stratený plast, ale vypadnutý kolík(ten, čo drží okno v plaste)
Ty brdo pevna tycinka na cistenie usi ??? To fakt vydrzi?
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
- TripleX
ja som to riešil včera, ale nemal som stratený plast, ale vypadnutý kolík(ten, čo drží okno v plaste)
Ty brdo pevna tycinka na cistenie usi ??? To fakt vydrzi?
Olepil som časť tyčinky izolačnou páskou a zatiaľ to drží
nevedel som, že sa to dá kúpiť 8O
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
zohnal som to v Bratislave u mileticky,jeden chlapik tam ma obchod s dielmi na Fiaty,vozi to z madarska...;.
Ahoj. Nemas na tu predajnu kontakt?
Tu platovu vec sice mam, ale nemam ten kolik z nej. POjdem to rovno kupit a hned 3 nech mam zasobu....
Fiat TIPO 1.9 TD GT, 305.000 km