Výměna zadního blatníku
- KarlosNěmců
- Autor tématu
Méně
Více
11 roků 3 měsíců zpět #1
od KarlosNěmců
Fiat Tipo 1.9 Td 66kw r.v.1991 bile
Fiat Tipo 1.9 Td 66kw r.v.1995 seda metaliza
Výměna zadního blatníku vytvořil uživatel KarlosNěmců
Ahoj chci se zeptat jak vyměnit zadní blatník? vím že je na 4 šroubech. Nemuže mi vypadnout okno třeba? a zdá se mi že je kolem dokola něčím lepenej nebo vařenej?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
11 roků 3 měsíců zpět #2
od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Výměna zadního blatníku
Ahoj, zadní blatník skutečně drží na několika šroubech + je slepený s oknem. Okno ti určitě nevypadne, ale chce to trochu šikovnosti. Každopádně si připrav nervy a svářečku - to, co pod ním uvidíš, se ti líbit vážně nebude...KarlosNěmců napsal: Ahoj chci se zeptat jak vyměnit zadní blatník? vím že je na 4 šroubech. Nemuže mi vypadnout okno třeba? a zdá se mi že je kolem dokola něčím lepenej nebo vařenej?
11 roků 3 měsíců zpět #3
od denny
Odpověděl denny pro téma Re: Výměna zadního blatníku
souhlasím, uvidíš jako přes sklo
- KarlosNěmců
- Autor tématu
Méně
Více
11 roků 3 měsíců zpět #4
od KarlosNěmců
Odpověděl KarlosNěmců pro téma Re: Výměna zadního blatníku
to co je pod ním je v klidu mě to zatím nerezne jen sem odřel zadní blatník a nechal to bejt a po 2 letech je v nem díra
11 roků 3 měsíců zpět #5
od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Výměna zadního blatníku
Takhle naivní jsem byl taky, dokonce na tom blatníku nebyla ani známka po korozi... Jen jsem ho sundal, říkal jsem si "a sakra", po testovacím rejpnutí šroubovákem už jsem byl poměrně vulgární a nakonec to dopadlo zevrubným vyvařováním a modelací pod oběma zadními blatníky... Tipo to tam má strašně špatně vyřešené... :/KarlosNěmců napsal: to co je pod ním je v klidu mě to zatím nerezne jen sem odřel zadní blatník a nechal to bejt a po 2 letech je v nem díra
11 roků 3 měsíců zpět #6
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Výměna zadního blatníku
přesně tak, Martin má pravdu...
já byl na tom stejně, jen jsem sundal blatníky, že to uvnitř vytřu tlumexem, pro jistotu aby to bylo v pohodě...a po sundání jsem byl na prášky se slzami v očích
já byl na tom stejně, jen jsem sundal blatníky, že to uvnitř vytřu tlumexem, pro jistotu aby to bylo v pohodě...a po sundání jsem byl na prášky se slzami v očích
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
- ZR
11 roků 3 měsíců zpět #7
od ZR
Odpověděl ZR pro téma Re: Výměna zadního blatníku
majú pravdu to len dobre vyzerá skús šrobvovákom a neboj sa okno ti nevypadne.. dobre to zaplátaj alebo vyvar COčkom od spodu .. a ten vrchný blatník ti poradím radšej kúpiť plastový ako to každý druhý rok robiť na novo lebo to ti bude hrdzavieť vkuse
11 roků 3 měsíců zpět #8
od matko228
Fiat Tipo 1.9 TD r.v 1994 66 kw No smoke , no fun
Odpověděl matko228 pro téma Re: Výměna zadního blatníku
ja som tiez myslel ze to neni hnile .. a jeb .. na aute mesiac roboty ked sme zacali pichat zo srobovakom
Fiat Tipo 1.9 TD r.v 1994 66 kw No smoke , no fun
Méně
Více
11 roků 3 měsíců zpět #9
od Erikson16v
Odpověděl Erikson16v pro téma Re: Výměna zadního blatníku
co oci nevidi,to srdce neboli:laugh:
Vygenerováno za 0.401 sekund