Elektrické stahování předních oken - hlučnost
Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Mám prosbu, stahování předních oken se projevuje větší hlučností. Nikdy mi to nechodilo úplně potichu, ale je to stále více slyšitelnější. Minulý rok jsem zkoušel do vodících tyčí, v kterých se pohybuje lanko /struna?/, natlačit vazelínu. Jde to lehčeji, ale hluk nevymizel! Máte někdo zkušenost s údržbou? Musí se celé zařízení demontovat, motorky promáznout? Díky Jirka
budeš klidnější když to celé rozebereš a vyčistíš mě to taky skřípalo a tak jsem to demontoval a vyčistil a pak to blo v poho
FIAT MAREA 1,8 16V HLX Když bůh tvořil auto tak první jeho slova byla MAREA....
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
dikes
FIAT TEMPRA SW 1.6 IE SX
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Ale jinak hlučnost neumím moc posoudit. Řekl bych, že to však není nic hrozného. Ale měl bych promazat to vedení silikonovým sprejem u okna řidiče, protože jde pomaleji
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Taky můžou být jen vysypané ty kuličky uvnitř a pak to asi bude tak chrastit. Nebo je vyběhané ložisko motorku a rotor se opírá o statot.
Prostě to chce rozebrat.
A propo, nevíte někdo jak tam drží okno? Chtěl jsem ho stáhnout v zimě a teď mi nejde rovně do lišt. Při zavírání se mi nějak pootpčí a vspříčí. Prostě když ho nedržím, tak ho nezavřu
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
určitě taky promáznout šnekovce a nebo ucpávky do oušek, pok to bude OK.
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
tak zkus dát nějakou pěnovku mezi motorek a ten černý plech, uchytit do všech bodů tak jak to má být, ale slyšet to bude vždycky , není to audi a taky to není nejnovější.
určitě taky promáznout šnekovce a nebo ucpávky do oušek, pok to bude OK.
len tak na okraj:
...tak dnes som stretol jedneho típka tak som ho poprosil nech staihne okno......no a ono išlo úplne NEHLUCNE a o dosť rýchlejšie ako moje takže ked to reve musí byť niekde zrada...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Nějakej sajrajt, který vyplovoval ten silikon se dostal k motorku. Pár protočení pomohlo, ale rychlost vysouvaní se výrazně nezměnila. Motorek zoxidovaný? nevím .. ale jinak pujdu zkusti, jestli se to konečně rozhýbalo.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
A propo, nevíte někdo jak tam drží okno? Chtěl jsem ho stáhnout v zimě a teď mi nejde rovně do lišt. Při zavírání se mi nějak pootpčí a vspříčí. Prostě když ho nedržím, tak ho nezavřu
pozri, či sa ti nezlomil kolík, ktorý drží okno......
na hornej zadnej strane okna je malá dierka cca 2mm a v tesnení je bežec, ktorý okno drží v koľajničke
ten kolík ide skrz okno do bežca
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny