Zaseknuté dveře u řidiče

Více
18 roků 7 měsíců zpět #1 od Nono
Zaseknuté dveře u řidiče vytvořil uživatel Nono
Zdravím, mám zaseknuté dveře u řidiče, prostě nejdou otevřít, ani ten čudl nejde zevnitř vytáhnou. Dá se k tomu mechanismu nějak dostat bez otevření dveří ??

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #2 od Augustin

Zdravím, mám zaseknuté dveře u řidiče, prostě nejdou otevřít, ani ten čudl nejde zevnitř vytáhnou. Dá se k tomu mechanismu nějak dostat bez otevření dveří ??

A kdyz potahnes zevnitr za kliku tak se nic nestane? Pokud to nejde, musel by jsi to vyhackovat (spustit okno a hackem potahnout za to tahlo, ktere je mezi klikou a zamkem).

18 roků 7 měsíců zpět #3 od Anonymní
Ja som mal podobný problém. Dvere mi nešli otvoriť ani z vnútra a ani zvonku. Nakoniec som musel rozobrať tapacírunk dverí, zdemontovať kovový kryt upevnenia sťahovania okna a nakoniec som sa musel dostať k samotnému zámku. Zámok dverí (čierny plast a je tam ovládanie centrálu spolu s mechanickým zatváraním dverí) som musel navŕtať asi na 3 miestach (nity) a rozobrať zámok priamo namontovaný vo dverách (je to hrozná robota). Tam som zistil, že kovový odliatok (cuplík) na otváranie a zatváranie mám zlomenýa preto sa dvere nedajú otvoriť. Potom som zámok vo dverách rozobral a použil šrobovák na otvorenie dverí. Nakoniec som musel zohnať druhý zámok a ten tam namontovať. Inak som musel nastupovať celú dobu cez spolujazdcove dvere.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #4 od Jozef
Odpověděl Jozef pro téma Re: Zaseknuté dveře u řidiče
Ten anonymní som bol ja, zabudol som sa prihlásiť

Fiat Tipo 1,6 DGT r.v. 1990 karburátor, najazdené 185.000 km
Fiat Marea Weekend 1,8 HLX r.v. 1998, najazdené 155.000 km

Více
18 roků 6 měsíců zpět #5 od Nono
Odpověděl Nono pro téma Re: Zaseknuté dveře u řidiče
Zatím to vyřešila trocha hrubého násilí použitá na zámek a čudl u dveří a povolilo to. Ale už jsem ten postup musel použít 2x, takže se asi stejně budu muset podívat dovnitř.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #6 od andreapipo
Odpověděl andreapipo pro téma Zámek dveří
Potkalo mě to také a zrovna v Praze. Musel jsem lézt přes spolujezdce, což pro mě znamenalo dost značný výkon vzhledem k mému věku a váze. Nešlo s tím vůbec nic dělat a to ani hrubou silou. Dojel jsem domů, svěřil vůz svému dvornímu mechanikovi, který rozebral kryt dveří, vyndal zámek a musel jej opravit. Proč konkrétně byl zaseknutý to nevím. Centrál mi u dveří u řidiče nefunguje, takže o to to bylo jednodušší. Zato teď to funguje skoro samo. :D

andreapipo
Fiat TIPO 1.4 DGT cat. i.e., r. v. 1990, 185.000 km, 6,9
l/100 km.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #7 od BlackJack
A sakra ... ja mam zasekle u nejakou tu dobu zadni dvere a nejdou otevrit ... budu je muset rozebrat, ale nejak presne newim jak na to ..

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
18 roků 2 měsíců zpět #8 od andreapipo
Odpověděl andreapipo pro téma Zaseklé zadní dveře
Asi budeš muset vlézt do kufru. Moc místa tam není a ještě hůř je tam vidět a dostat se k zámku také nebude z důvodu nedostatku místa žádná legrace. Já mám rozbitý zámek zadních dveří a otevírají se jen díky centrálu, který zatím funguje, ale až přestane, budu na tom stejně jako ty. Ale já mám dvorního mechanika. :D

andreapipo
Fiat TIPO 1.4 DGT cat. i.e., r. v. 1990, 185.000 km, 6,9
l/100 km.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #9 od cvrnda
Odpověděl cvrnda pro téma Zadní dveře

A sakra ... ja mam zasekle u nejakou tu dobu zadni dvere a nejdou otevrit ... budu je muset rozebrat, ale nejak presne newim jak na to ..

Jak jsi prosím postupoval? Mám patrně to samé - při odemknutí centrálem mi kolík na dveřích jen tak lehce nadskočí, na manuál to nereaguje vůbec - ani zvenčí, ani zevnitř. Pomohla by mi rada - mám rvát dolu tapecírunk nebo zkusit vyháčkovat přes okno? Nechci nadělat více škody než užitku. Díky za odpověď. :cry: :cry: :cry:

Tipo 1,4ie r.1990

Více
17 roků 11 měsíců zpět #10 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Zadní dveře

Jak jsi prosím postupoval? Mám patrně to samé - při odemknutí centrálem mi kolík na dveřích jen tak lehce nadskočí, na manuál to nereaguje vůbec - ani zvenčí, ani zevnitř. Pomohla by mi rada - mám rvát dolu tapecírunk nebo zkusit vyháčkovat přes okno? Nechci nadělat více škody než užitku. Díky za odpověď. :cry: :cry: :cry:

sice otazka nepatrila mne, ale ja si myslim, ze to vyhackovanie ti nepomoze, pretoze to mas to iste, ako ked skusas otvorit tiahlom zvnutra. jediny sposob v tvojom pripade vydim v sundani tapaciru.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Vygenerováno za 2.862 sekund