Prepínač na kurenie

18 roků 6 měsíců zpět #1 od Anonymní
Prepínač na kurenie vytvořil uživatel Anonymní
Zdravim,
prepinac na kurenie ma 4 polohy (rychlosti) 1,2,3, mi nefuka. Funguje mi iba rychlost č. 4 Poradte co to moze byt.

Dakujem. Juro

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #2 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Prepínač na kurenie
ted sem to menil na svem Tipu..rozpadl se mi ted prepinac..takze sem ho vymenil

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

18 roků 6 měsíců zpět #3 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma Re: Prepínač na kurenie
Tak a nasiel som chybu:
4-ka rychlost mi fukala preto, lebo na 4-ke ide ventilator na priamo na 12V. Pri 1,2,3 mi nesiel preto, lebo na konektore co ide do ventilatora, na strane spolujazdca, bola vypadnuta kostra.

Ahojte.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #4 od lukee
Odpověděl lukee pro téma Re: Prepínač na kurenie
Mám teď úplně stejný problém na Alfě ... 4 fouká, 1-3 ne :( Chcu se zeptat kde je přesně ukostření toho ventilátoru?? někde pod kobercem?

[b:a9d7807562][size=13:a9d7807562][color=red:a9d7807562]Alfa Romeo 155 2.0TD -na PRODEJ,viz: [/color:a9d7807562][/size:a9d7807562][/b:a9d7807562] http://www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4040

Více
17 roků 11 měsíců zpět #5 od JohnnyTD-GT
Odpověděl JohnnyTD-GT pro téma Re: Prepínač na kurenie

Mám teď úplně stejný problém na Alfě ... 4 fouká, 1-3 ne :( Chcu se zeptat kde je přesně ukostření toho ventilátoru?? někde pod kobercem?

To uz se tady resilo tolikrat... Zkuz vycistit konektory, kostru (urcite nebude problem ji najit), nebo mas spaleny odpory.

Fiat Tipo 1.9TD granturismo

Více
17 roků 2 měsíců zpět #6 od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: Prepínač na kurenie
Mon já jsem mněl problem ve větraku tedy motorku topeni co je pod palubkou spolujezdce pod uložnou schrankou vymněnil motorek topeni a Godddddd :wink: :D vyli na všecky rychlosti a motorek ze šroťaku parkorunová zeležitost :wink: :wink: stači odpojit stary motorek a vytočit ho a natočit tam novy žadne šroubky ho nedrží jenom se tam dá otoči se stím motorkem do prava pohoda asi 5min.prace :P :wink:

Více
17 roků 2 měsíců zpět #7 od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: Prepínač na kurenie
Mon já jsem mněl problem ve větraku tedy motorku topeni co je pod palubkou spolujezdce pod uložnou schrankou vymněnil motorek topeni a Godddddd :wink: :D vyli na všecky rychlosti a motorek ze šroťaku parkorunová zeležitost :wink: :wink: stači odpojit stary motorek a vytočit ho a natočit tam novy žadne šroubky ho nedrží jenom se tam dá otoči se stím motorkem do prava pohoda asi 5min.prace :P :wink:

Více
17 roků 1 měsíc zpět #8 od miroslavgulan

Zdravim,
prepinac na kurenie ma 4 polohy (rychlosti) 1,2,3, mi nefuka. Funguje mi iba rychlost č. 4 Poradte co to moze byt.

Dakujem. Juro

Tak tohle jsem resil dnes na tempre se dala spustit jen poloha tri a zniceho nic nejela ani trojka..Takze hulin to jistil.Pri ceste do Hulina jako by auti neco citilo a ejhle z niceho nic zacala trojka tocit ,ale byl to jen odpor takze vymena+ prace 380 kc....podotykam ze prace trvala +/- necelych 10 minut i s prostriknutim kontaktu..A topime o sto sest a na vsechny polohy:-))

tempra 1.6 ie
773570940

Více
17 roků 1 měsíc zpět #9 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Prepínač na kurenie
Takže já dneska odpor opravil také a pozor oprava za 23 korun :total:
Soubor přílohy:

Je to už ten novější odpor, který je zalitý a je tam tepelná pojistka. Tu sem koupil novou a jen přepájel :wink: Pohoda..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Vygenerováno za 2.578 sekund