skončil jsem :(

Více
18 roků 5 měsíců zpět #46 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: skončil jsem :(

No ono záleží, kde to auto jezdilo, jestli je to dovoz někde střední až jižní Itálie, Holandsko, Německo kolem Rýna, apod., tak vůbec nepřišlo do styku se solí a je to fakt úplně zdravé. Já mám dovoz z Itálie, měl jsem to odstrojené komplet motor ven, interiér, nárazníky (dělal jsem nový lak) a nikde NIC. Všechno původní, ani kousek rzi. A to je rok 1992. Akorát bylo zajímavý, že ve všech možných dutinách, pod plasty, apod. byl takový jemný písek a prach. Ale nemyslím si, že by se to auto v minulosti koupalo, elektrika zoxidovaná vůbec nebyla. Prostě to asi jezdilo v hodně prašném prostředí.

Ale věřím, že tady to po takové 2.-3. zimě dostane pěkně zabrat.

a díval si se pod zadní nárazník do těch rohů? Jakoby za kolo?
Jinak až budem mít sraz tak musíš přijet chtěl bych ten vůz vidět :lol: a blahopřeji ti k tvému típku

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 5 měsíců zpět #47 od Martinus
Odpověděl Martinus pro téma Re: skončil jsem :(
Díky moc za blahopřání a kde ten sraz je??

Fiat Tipo 1.4 i.e. r.v 1994 najeto: 106 000 km

Více
18 roků 5 měsíců zpět #48 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: skončil jsem :(
ted byl v pardubicích až bude zase tak se to určitě dozvíš

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 5 měsíců zpět #49 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: skončil jsem :(
Díky za blahopřání :D

Díval jsem se i tam, vždyť říkám, že jsem to měl celý rozebraný :D A to jsem tam dokonce neměl ty plastové blatníky, co jsou na zadním nárazníku. Dokonce byly bez koroze i ty přední nosníky, co drží přední nárazník a podběhy.

Zatím jsem pořád nepojízdný. Auto mám u elektrikáře a ten mi ujel kdesi na Ukrajinu :evil: Ale už bych měl mít brzy kontakt na jiného elektrikáře, ke kterému bych to převezl. Pak bych samozřejmě na nějaký sraz zajel.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #50 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Aj na karicke

Díky za blahopřání :D

Díval jsem se i tam, vždyť říkám, že jsem to měl celý rozebraný :D A to jsem tam dokonce neměl ty plastové blatníky, co jsou na zadním nárazníku. Dokonce byly bez koroze i ty přední nosníky, co drží přední nárazník a podběhy.

Zatím jsem pořád nepojízdný. Auto mám u elektrikáře a ten mi ujel kdesi na Ukrajinu :evil: Ale už bych měl mít brzy kontakt na jiného elektrikáře, ke kterému bych to převezl. Pak bych samozřejmě na nějaký sraz zajel.

Ja som sice este nebol na ziadnom zraze lebo som mal bud povinnosti alebo rozhodene auto ale chod isto keby aj na privesnom voziku :) Inak ked bude niekde v blizkosti SR teda napr. na Morave okolie Brna tak pridem aj ja...

Vygenerováno za 0.327 sekund