palubovka: proč autíčko a jak na tiché hodiny
ví někdo proč mají některé palubovky vpravo od řidiče vedle hodin takový půdorys auta? má to nějaký smysl, nebo jen zaplácnutí místa? rád bych věděl, jestli to není třeba ekonoměr s vyhořelou diodou nebo tak.. mně to totiž nedělá nic.
a zkoušel ste se někdo utišovat ty hlučné hodiny? musí se rozdělávat složitě celá palubovka?
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Nastastie hodiny mam tiche.
Palubka (budiky a check panel) drzi na styroch sroboch - nalavo su pod mriezkou na repro, napravo pod rohovou listou - da sa vybrat vysunutim smerom doprava.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
a) autíčko nalevo od hodin, kde je po stranách napsaný tlak pneu (vepředu a vzadu) - můj případ (palubka bez otáčkoměru) a připadne mi jako by to tam bylo jen na ozdobu a nic to dedělá
b) autíčko nad hodinama s vývodama k písmenkám značící světla atp. (palubka s otáčkoměrem)
je verze a) k něčemu?
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
Je to jen vyplněné místo, žádnou funkci to nemá.
ahoj,
ví někdo proč mají některé palubovky vpravo od řidiče vedle hodin takový půdorys auta? má to nějaký smysl, nebo jen zaplácnutí místa? rád bych věděl, jestli to není třeba ekonoměr s vyhořelou diodou nebo tak.. mně to totiž nedělá nic.
a zkoušel ste se někdo utišovat ty hlučné hodiny? musí se rozdělávat složitě celá palubovka?
Tak ty hodiny by mě taky zajímaly...taky mi dělaji rámus...asi je budu muset rozebrat a mrknout na to metodou pokus-omyl...
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Alfa Romeo 75 2,0 T.S 148 hp
Alfa Romeo 155 1,8 T.S 130 hp
minulost :
Fiat Tipo 2,0 8V
Alfa Romeo Giulietta 1,6
:total: u mě taky ani tuknuti :total:Jaký hodiny : nechápu u mé dig palubky vše v pohodě
Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D
mně hrozně rozčiluje jak cvakají ty knoflíky když je přeřizuju .......... no... to měl bejt ftipJaký hodiny : nechápu u mé dig palubky vše v pohodě
Fiat Tempra SW 1,9TD 1995
Udělej si novu grafiku pod budíky a nemusíš se dívat na autíčko
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
ahoj,
Já mám hodiny tiché, jsou titiž digitální
To jsem nečekal. že TIPO rv.1994 bude mít mechannické hodiny 8O
Ten check panel je celkem dobrá věc když funguje. Hned se dozvíš která žárovka ti nesvítí a jiné závady na autě.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955