pístky
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km
já sem na tipáča kupoval kus za 500 :/ a právě nepasují
už mi lezou krkem. skoro nic co sem tam koupil nepasuje a jen se mi hromadí věci nah***
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
S tými vzperami je to poriadna pakáreň. Pred dvoma rokmi som kupoval nové, pretože staré nejak vŕzgali a slabo držali. A tento rok budem musieť asi kúpiť zase nové . Pôvodné vzpery som namontoval na prednú kapotu, veď ich predsa len tak nevyhodím. Nie je to žiadna veda, jeden koniec som pripevnil na pánt kapoty a druhý na samotnú kapotu cez L profil. Teraz ešte ten úchyt trošku spevním a nalakujem.ahoj, pasují z něčeho (levnějšího) pístky na 5. dveře tipa?
koupil sem ve fiatu pístky na tipo a sou asi o 10cm kratší :/
ještě mně napadlo dát pístek na přední kufr, nemáte někdo zkušenosti nebo odkazy jak na to ?
díky
Na tie vzpery pozor. Na Tipo sú originál 270N, na favorit/felíciu 450N navyše o cca 6cm kratšie. Skúšal som, je to nepoužiteľné. Zadné dvere by to nebezpečne vystreľovalo hore a zastali o kus nižšie, ako by bolo treba. Do kufra by sa bolo treba plaziť a aj úchyty by to po čase odtrhlo. Ideálne by boli tak okolo 330N s celkovou dĺžkou po vysunutí 585mm.
S tými vzperami je to poriadna pakáreň. Pred dvoma rokmi som kupoval nové, pretože staré nejak vŕzgali a slabo držali. A tento rok budem musieť asi kúpiť zase nové . Pôvodné vzpery som namontoval na prednú kapotu, veď ich predsa len tak nevyhodím. Nie je to žiadna veda, jeden koniec som pripevnil na pánt kapoty a druhý na samotnú kapotu cez L profil. Teraz ešte ten úchyt trošku spevním a nalakujem.ahoj, pasují z něčeho (levnějšího) pístky na 5. dveře tipa?
koupil sem ve fiatu pístky na tipo a sou asi o 10cm kratší :/
ještě mně napadlo dát pístek na přední kufr, nemáte někdo zkušenosti nebo odkazy jak na to ?
díky
Na tie vzpery pozor. Na Tipo sú originál 270N, na favorit/felíciu 450N navyše o cca 6cm kratšie. Skúšal som, je to nepoužiteľné. Zadné dvere by to nebezpečne vystreľovalo hore a zastali o kus nižšie, ako by bolo treba. Do kufra by sa bolo treba plaziť a aj úchyty by to po čase odtrhlo. Ideálne by boli tak okolo 330N s celkovou dĺžkou po vysunutí 585mm.
mohl bys sem dát prosímtě foto k provedení uchycení pístku na přední kufr? ale jinak zajímavý.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94
před tím sem musel kufr otevírat silou, ale nahoře držel sám. v zimě v kopci ani nedržel.
teď to vytahuje samo a je to lepší řekl bych asi akorát. trochu se bojím že to v zimě nebude stačit a že to moc dlouho nevydrží. stačí stratit trochu síly a už to bude zase špatný.
ale teď momentálně určitě spokojenost.
F Tipo 1.6 i.e., rv. 94