pístky

Více
18 roků 4 měsíců zpět #1 od pavelZet
pístky vytvořil uživatel pavelZet
ahoj, pasují z něčeho (levnějšího) pístky na 5. dveře tipa?
koupil sem ve fiatu pístky na tipo a sou asi o 10cm kratší :/

ještě mně napadlo dát pístek na přední kufr, nemáte někdo zkušenosti nebo odkazy jak na to ?

díky

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #2 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: pístky
Vzpěry na pátý dveře jsem viděl na netu - myslím že to je MJ auto, nebo tak nějak asi za tři kila kus, taky je musím koupit jestli tam nechci mít lať na podepření :twisted: z favorita jsou krátký a pochybuju že by to bylo o moc levnější. :wink:

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #3 od SKV
Odpověděl SKV pro téma Re: pístky
Není píst jako píst. Kupoval jsem kus za 270 Kč, ale pozor na uchycení!!! Je nejlepší s Tipkem přijet k prodejci a uchycení porovnat!

Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km

Více
18 roků 4 měsíců zpět #4 od pavelZet
Odpověděl pavelZet pro téma Re: pístky
žeprý na feldu stojí nějakých 150,-, ale sou o nějakej ten cm kratší
já sem na tipáča kupoval kus za 500 :/ a právě nepasují
už mi lezou krkem. skoro nic co sem tam koupil nepasuje a jen se mi hromadí věci nah***

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #5 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: pístky
Co se ti hromadí? já bych s nima byl brzo hotovej. Hele, solidní prodejce ti to musí vzít zpátky když to není ono. Aspoň u nás to tak funguje a u sousedů v Polsku taky tam taky jezdím pro díly.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #6 od Marco
Odpověděl Marco pro téma Re: pístky

ještě mně napadlo dát pístek na přední kufr, nemáte někdo zkušenosti nebo odkazy jak na to ?

díky

S tými vzperami je to poriadna pakáreň. Pred dvoma rokmi som kupoval nové, pretože staré nejak vŕzgali a slabo držali. A tento rok budem musieť asi kúpiť zase nové :evil: . Pôvodné vzpery som namontoval na prednú kapotu, veď ich predsa len tak nevyhodím. Nie je to žiadna veda, jeden koniec som pripevnil na pánt kapoty a druhý na samotnú kapotu cez L profil. Teraz ešte ten úchyt trošku spevním a nalakujem.
Na tie vzpery pozor. Na Tipo sú originál 270N, na favorit/felíciu 450N navyše o cca 6cm kratšie. Skúšal som, je to nepoužiteľné. Zadné dvere by to nebezpečne vystreľovalo hore a zastali o kus nižšie, ako by bolo treba. Do kufra by sa bolo treba plaziť a aj úchyty by to po čase odtrhlo. Ideálne by boli tak okolo 330N s celkovou dĺžkou po vysunutí 585mm.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #7 od pavelZet

díky

S tými vzperami je to poriadna pakáreň. Pred dvoma rokmi som kupoval nové, pretože staré nejak vŕzgali a slabo držali. A tento rok budem musieť asi kúpiť zase nové :evil: . Pôvodné vzpery som namontoval na prednú kapotu, veď ich predsa len tak nevyhodím. Nie je to žiadna veda, jeden koniec som pripevnil na pánt kapoty a druhý na samotnú kapotu cez L profil. Teraz ešte ten úchyt trošku spevním a nalakujem.
Na tie vzpery pozor. Na Tipo sú originál 270N, na favorit/felíciu 450N navyše o cca 6cm kratšie. Skúšal som, je to nepoužiteľné. Zadné dvere by to nebezpečne vystreľovalo hore a zastali o kus nižšie, ako by bolo treba. Do kufra by sa bolo treba plaziť a aj úchyty by to po čase odtrhlo. Ideálne by boli tak okolo 330N s celkovou dĺžkou po vysunutí 585mm.

mohl bys sem dát prosímtě foto k provedení uchycení pístku na přední kufr? ale jinak zajímavý.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #8 od pavelZet
tak sem dnes ve fiatu narazil na jinýho prodejce a ten mně pístky hned vyměnil za správné tipácké :) hned sem si je tam lupl

před tím sem musel kufr otevírat silou, ale nahoře držel sám. v zimě v kopci ani nedržel.
teď to vytahuje samo a je to lepší :) řekl bych asi akorát. trochu se bojím že to v zimě nebude stačit a že to moc dlouho nevydrží. stačí stratit trochu síly a už to bude zase špatný.

ale teď momentálně určitě spokojenost.

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 4 měsíců zpět #9 od Marco
Odpověděl Marco pro téma Re: pístky
2 pavelZet: Keď to bude dokončené, určite to nafotím a pošlem. Teraz na to nejak nemám čas lebo maľujeme byt.

Vygenerováno za 0.354 sekund