digitální palubka vs. cockpit spray

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1 od Pavel
Chlapi pozor na některé čističe interiérů :!: Dneska sem měl rozdělanou digi.palubku a tak sem si řekl že ji vyčistím, ale potom co sem nastříkal na displeje ten sajrajt tak to udělalo nějakou chemickou reakci a začal z toho slejzat nějaký povlak co je na těch displejích :roll: Nevím k čemu to tam je, ale nakonec sem to musel tím sprejem vše vyčistit, protože to vypado fakt blbě...Tak doufám že se to nikomu nestalo, nebo jo :?:

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #2 od IceTipo
no mne se to nestalo ale hlavne bych ani to nedelal nejakym sprejem ale pouze suchym hadrem a ten sprej mas pouze na pristrojofku a jine calouneni a ne prio na displey.to bud rad ze jen povlak ti slezl to ti mohl rovnou aj ten displey odejit celej 8O

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #3 od Pavel
No taky uvidíme co to bude dělat dál....

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 3 měsíců zpět #4 od jirkaR
no já ty kokpit spreje nemám rád některé dělají bílej povlak a jeden čistič na plasty a gumy mi zničil dokonce i liták dávaj tam pěkný sračky :evil:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 3 měsíců zpět #5 od IceTipo

no já ty kokpit spreje nemám rád některé dělají bílej povlak a jeden čistič na plasty a gumy mi zničil dokonce i liták dávaj tam pěkný sračky :evil:

no ty na disky radeji ani nekupuji kamaradovy to taky posralo lak. a tčn sprej na palubku pouzicvam casto adobry jsou takove zeleny obal a u horniho vicka je uazano co je to za vuni.nejlepe antitabak ci vanilka.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #6 od Zemca
Já používám vodu + hadr a potom leštěnku na plasty SONAX, výsledek je až neuvěřitelnej...

Více
18 roků 2 měsíců zpět #7 od kimik
Jo,jo, SONAX je SONAX a to ve všem.... :D

2x Tipo 1.6 DGT DOHC 90´ & 1x Croma 2.0 Turbo i.e. 89´

Více
18 roků 2 měsíců zpět #8 od temprař
Pravda pravda. Mne DIGITAL správně fungoval jen do té doby,dokud sem ty sajrajty začal používat. Od té doby mi palubovka svítí jen tehdy,je-li v interiéru více jak 25 st. Okolo nuly nesvítí celá digitální část.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Vygenerováno za 0.634 sekund