-
Fórum
-
Technické fórum
-
KAROSÉRIE
-
Doprodej dílů z TIPA
Doprodej dílů z TIPA
19 roků 2 měsíců zpět #1
od Zemca
skvelejmira nabízí díly z Tipa, má tam ještě plno věcí, ale potřebuje se jich co nejdříve zbavit, takže se ozvěte dříve než to vyhodí!!! Kdo se ozve do 22.9. do večera a pojede na sraz do Pardubic, tomu to tam dovezu, ostatním skvelejmira pošle díly poštou.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
19 roků 2 měsíců zpět #2
od MagicMisel
skvelejmira nabízí díly z Tipa, má tam ještě plno věcí, ale potřebuje se jich co nejdříve zbavit, takže se ozvěte dříve než to vyhodí!!! Kdo se ozve do 22.9. do večera a pojede na sraz do Pardubic, tomu to tam dovezu, ostatním skvelejmira pošle díly poštou. 
Ja uz cekam na ten blatnicek!
19 roků 2 měsíců zpět #3
od Zemca
Ja uz cekam na ten blatnicek! 
Co je domluvený, to dovezu!
19 roků 2 měsíců zpět #4
od MagicMisel
ja cekam prez postu!!na sraz bych jel kdybych mel autiko v poradku!
19 roků 2 měsíců zpět #5
od Zemca
Tady se jedná hlavně o díly, které ještě nemá nikdo zamluvené:
přední blatníky, dveře, kapota atd.
19 roků 2 měsíců zpět #6
od michal_tipar
domlouval jsem si s ním volant, kdyžtak ho vezměte taky, dohodneme se na místě, sundává se to tak, že odšroubuje centrální matici ve volantu a vycuká ho nahoru. (psal mi, že neví jak na to) Dík.
19 roků 2 měsíců zpět #7
od jirkaR
a já blatník takyyyyy
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
19 roků 2 měsíců zpět #8
od JohnnyTD-GT
No za slusny prachy bych vzal pravy predni svetlo (jestli ho teda este nikdo nema zamluveny), tak ho vem taky a uvidime
Fiat Tipo 1.9TD granturismo
19 roků 2 měsíců zpět #9
od Zemca
obracejte se na něj, já mám na starosti pouze dopravu a prodej na místě, nemám ani přehled o tom, co mu tam ještě zbývá
19 roků 2 měsíců zpět #10
od skvelejmira
Pokud neco chcete,ak mi volejte na 728161353,ja se na net moc casto nedostanu a alespon se to bude lepe domlouvat,pokud ma nekdo neco zamluvenyho a je to postou,tak se omlouvam a prosim o trochu strpeni,prednost maji ti co jsou na srazu,jelikoz nemam penize na postovny....
ahoj
19 roků 2 měsíců zpět #11
od stiglitz
Já počkám - stěrače - teď tam mám asi čtyři měsíce nový gumičky - jen to veď v patrnosti a rezervuj mi je a poštovný si připočti.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
-
Fórum
-
Technické fórum
-
KAROSÉRIE
-
Doprodej dílů z TIPA
Vygenerováno za 0.060 sekund