Obnova tapecirung

Více
18 roků 1 měsíc zpět #1 od TomiKormidelnik
Obnova tapecirung vytvořil uživatel TomiKormidelnik
Vcera jsem se nudil tak jsem si koupil 2 vetsi spreje a obnovil si tapecirung je to docela pekny cerny ty koberce a cerveny kliky packy atd kdybych si koupil 3 spreje bylo by to jeste hezci.. .-) ale rikal jsem si ze pritom opravim central nejak mi nefungoval na jedny zadni dvere a co se nestalo uz jsem to nedal dohromady, takze amm zadni dvere nonstop zamcene kdyby nekdo prodaval levne zamecek dejte prosim vedet..

Fiat Tipo 1.4 i.e. DGT .. vymazlený.. :-D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #2 od PoloKu
Odpověděl PoloKu pro téma Re: Obnova tapecirung
jake jsi to mel spreje??

Fiat Tipo 1.4 r.v 1989

Více
18 roků 1 měsíc zpět #3 od TomiKormidelnik
Odpověděl TomiKormidelnik pro téma Re: Obnova tapecirung
obycejne je to trochu drsnejsi, ale zatim dobry...

Více
18 roků 1 měsíc zpět #4 od PoloKu
Odpověděl PoloKu pro téma Re: Obnova tapecirung
nastrikal jsi i strop?? a strikal jsi to nejakou zakladni barvou??

Fiat Tipo 1.4 r.v 1989

Více
18 roků 1 měsíc zpět #5 od TomiKormidelnik
nermalnim sprejem co jsem koupil v obi za 150kc vyplejtval jsem 2 jeden na tapecirung druhej kompletne na klicky ale ted uz to pisu jen jak info, protoze tipo slo do sveta..

Více
18 roků 1 měsíc zpět #6 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Obnova tapecirung

Vcera jsem se nudil tak jsem si koupil 2 vetsi spreje a obnovil si tapecirung je to docela pekny cerny ty koberce a cerveny kliky packy atd kdybych si koupil 3 spreje bylo by to jeste hezci.. .-) ale rikal jsem si ze pritom opravim central nejak mi nefungoval na jedny zadni dvere a co se nestalo uz jsem to nedal dohromady, takze amm zadni dvere nonstop zamcene kdyby nekdo prodaval levne zamecek dejte prosim vedet..

Na centrálu není co pokazit, a když, tak se dá opravit. Spíš se podívej jestli máš vodící tyč, co vede k zamikání, ve vodítku. Pak to drhne a nefunguje centrál.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
18 roků 1 měsíc zpět #7 od TomiKormidelnik
moje tipo uz slo do sveta koupil jsme si renaulta r19 mel jsem ho za moc dobry penize a je to uplne jiny luxus... ale musim upozornit nebo jen to sem proste chci napsat sjem nasranej... dneska mi ho vykradli to se mi s tipakem nestalo a to jsem ho casto ani nezamykal.. :-(

Více
17 roků 1 měsíc zpět #8 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Obnova tapecirung
Myslím si že nejenom mě by zajímalo jak Michal Tipař řešil výplně dveří, byl jsem teď v galerii a moc se mi to líbilo, i ženě, vypadá to fakt super. Doufám že nám to tu popíše, chtěl bych to taky nějak vyřešit.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #9 od simir
Odpověděl simir pro téma Re: Obnova tapecirung
píšu sice pozdě, ale k tomu R19 - mohl jsem ho taky vyměnit za tipo, ale vzhled mě moc neuchvátil, výbava žádná, díly drahý (jako každý Francouz) a po 14 dnech dotyčnýmu vyhořela komplet elektrika. Zlatý fiat - za málo peněz hodně muziky (ale ne na úkor kvality).

Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #10 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Obnova tapecirung
řešil jsem to poměrně snadno, sundal jsem tapec dveří, horní koženková část je zvlášť a spodek taky. Výhodou mé "sociální" verze je to, že tapec je naprosto rovnej, takže nebyl sebemenší problém v potahování. Koupil sem tkaninu co se z ní šijou autopotahy (jistě je vidět určitá podobnost :-) ta je ze spodní strany podlaminovaná asi 2mm molitanu. Obě strany jsem nastříkal lepidlem ve spreji (Motip, piksla asi 350 kč padly na to asi 2). Tak nalepit, prořezat otvory, nechat zaschnout nebo ještě za čerstva nacvakat na dveře a nechat zaschnout už v konečné poloze, to jsem zvolil já. Je to práce pro dva lidi, protože se to na sebe musí docela dost pěčlivě pokládat, nejde to totiž už znova odlepit, potrhá se vrstva lepidla můžete ji znova nanášet.
That's all folks!

Více
17 roků 1 měsíc zpět #11 od stiglitz
Díky za info. Máš to pěkný.

stiglitz.
/////

Více
17 roků 1 měsíc zpět #12 od stiglitz
Jo, chlape, ale já mám prolisy ven, čili dovnitř, do vozu, v místě pod madlama, tak to bude pakec!

stiglitz.
/////

Více
17 roků 1 měsíc zpět #13 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Obnova tapecirung
to mám obavu, že ty "nejnižší" body budeš muset natřít alespoň z jedné strany obyč chemoprenem, aby to drželo, ten sprej je sice super ale zůstává hrozně dlouho "lepivý" takže třeba prohlubně pod kličkou moc držet nechtěli, ale tam pomohlo nacvaknout ty plastový misky a ty si to podržely, stejný problém je na liště pod palubkou, tam to zase držely výdechy ventilace.

Vygenerováno za 0.084 sekund