Životnost vzpěr

Více
16 roků 5 měsíců zpět #16 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Životnost vzpěr
Tak jsem se ukecal a vyrazil to vyměnit, překvapilo mě že jsou ty kuláčky co jsou ve vlastních dveřích rezavý, i to jak jsou vlastně dveře těžký, a to mi v tom vždycky ještě pomáhala vzpěra na druhý straně. Měl jsem si vzít laťku. Ale je to velká změna 8) Za dvě minuty to bylo. :D

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #17 od stiglitz
Možná ty starý by kapotu ještě zvládly. Zejména, chyběla-li by tam ta deka. Zkoušel jsem to stlačit a sílu mají pořád velkou.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 5 měsíců zpět #18 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Životnost vzpěr
Všimli jste si ,že pokud je teplo, tak slabá vzpěra zesílí svůj tlak, naopak v zimě nemá žádnou shanu tlačit. Že by ta tepelná rozpínavost byla až tak znát?

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 5 měsíců zpět #19 od skypan
Odpověděl skypan pro téma životnost vzpěr

Všimli jste si ,že pokud je teplo, tak slabá vzpěra zesílí svůj tlak, naopak v zimě nemá žádnou shanu tlačit. Že by ta tepelná rozpínavost byla až tak znát?

na podobném principu funguje otvírání(atomatická ventilace)oken ve sklenících :lol: :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 5 měsíců zpět #20 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Životnost vzpěr
Se starejma vzperama mi dveře taky padali,vyndal sem je a sotva sem je venku stlačil rukou.Tím chci říct,že pokud se sehnají starší vzpěry,tak po montáži na auto taky nemusej fachčit.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #21 od stiglitz
Víko motoru ale zvednou. Na zadních vratech je hrozná páka.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 1 měsíc zpět #22 od gott258
Odpověděl gott258 pro téma Re: Životnost vzpěr
dozadu pasujou vzpery z octavie II, jezdim s nima uz asi 4 roky. akorat jsou trosku silnejsi. na tech puvodnich i na tech z octavie je uvedena sila v N. tipacky maj tusim 250 N a ty skodovacky 350 N. nevim ale, jestli ty skodovacky nebudou ve finale drazsi, nekupoval jsem je - dostal jsem je.

Více
16 roků 3 týdnů zpět #23 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Životnost vzpěr

Nezkoušeli jste dát někdo delší vzpěry než originál? Už jsem se párkrá praštil do otevřených pátých dveří a pěkně me to štve :evil:
Tak jsem si říkal jestli by to delší tlumiče třeba z favorita vyřešily.

Ted jsem si vsiml toho co si tehdy psal a vzpomnel si na nasi diskuzi na srazu. Ono tys je mel kratsi nez ostatni, takze se nedivim, ze ses bouchal do hlavy :lol:

Více
16 roků 3 týdnů zpět #24 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: Životnost vzpěr
Na prednu kapotu daval kamos predne s opla omega a kufor drzi paradne.ja to tiez vyskusam ale az k jari bo asi auto uplne prerobym.a mozno budu aj dvere na otvaranie nahor,uvydim co s autom porobim.
Tie vzpery za 200 by pasovali aj na tempru kombi?Myslim ze by mohli.To by som bral aj ja.No v lete aj moje drzia v poho a ako sa zacne zozimovat tak mi padaju.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Vygenerováno za 0.372 sekund