digi panel

Více
17 roků 11 měsíců zpět #1 od Scarto
digi panel vytvořil uživatel Scarto
cau vsichni..koupil sem si tempru 2.0 combi s tim digitalnim panelem, klima a tak..a protoze ta tempra nebyla jeho tak mi nebyl schopnej rict jak to funguje..jak se prepina to foukani tak at tam co tam dam porad to fouka na nohy a na okno..potom ta sila toho foukani jde normalne ale vubec nejde videt ta neplota jak se svetlama tak i bez nich..a pokazdy co vytahnu klicek a potom nastartuju tak je zapnuta klimatizace tj. to tlacitko auto a sviti oba ty zeleny nesmysli..a kdyz zapnu klimu tak se to hned prepne na foukani jen na okno podle toho co se rozsviti..ale porad to fouka na ty nohy a okno..vsechno ostatni je v pohode ale z tohohle sem blazen..

Fiat Tempra combi 2.0 i.e 83KW, r.v. 1991 v plný výbavě

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: digi panel
měl jsemtéž dvoulitra s tímto digi ovládáným topením. Ale klimatizaci jsem neměl. Funkci "AUTO" jsem moc nepoužíval ale jakmile jsem ji zmáčkl,tak se též přeplo foukání někde jinde,kde sem nechtěl.
Předpokládám že mysiš toto: fiattipo.net/modules/gallery2/v/club_car...Sn__mek+019.jpg.html
tlačítky vlevo si reguluješ otáčky elektromotoru a teplotu. - topení na základě teploty v interiéru reguluje nastavenou teplotu na displayi. Maximální hodnota je max 32 st. a minimální 18 st. No a ty ostatní tlačítka snad pochopíš.
Měl jsem toto ovládání ale jak říkám bez klimy . rozumíš ????????????

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 11 měsíců zpět #3 od Scarto
Odpověděl Scarto pro téma Re: digi panel
jo rozumim to je mi jasny..akorat to "auto" kdyz zmacknu tak se to prepne na to okno a u ty regulace otacek se objevi misto manual auto a jak pridavam teplotu tak se zesiluje foukani ..a jak rikam pokazdy co otocim klicem tak je tam auto, teplota 23 jde nejak zmenit to nastaveni? a to prepinani foukani na nohy, na okno, na telo nic nedela..to ovlada nejaky moturek asi ne?a jinak nevis ta klima se zapina tim auto?a taky mas u toho auta ty dve zeleny svetla?pak tam mam akorat jeste ten vnitri okruh..

Fiat Tempra combi 2.0 i.e 83KW, r.v. 1991 v plný výbavě

Více
17 roků 11 měsíců zpět #4 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: digi panel
ja už si to moc nepamatuju - Tempra je od srpna prodaná. To přepínání - nohy-sklo-tělo ovládají elektromotorky Tahaj za táhla klapek. Jak se nastavuje to "AUTO" - tak to fakticky netuším. Tuto funkci jsem nějak zvlášť nepoužíval. Akorát se mi zdá,že ti to pomocí tý regulace automaticky zeslabuje a zesiluje otáčky toho větráčku a uzavírá se nebo otevírá klapka,která ti řídí přívod studeného nebo teplého vzduchu - k této funkci i patří ten displej na kterým se zobrazují hodnoty nastavené teploty.
Ještě se tě zeptám na jednu věc. Kúkni se tam,kde je volant - trochu níže a na pravé straně by měla být taková mřížka - když zapneš zapalování - mělo by to u ní vrčet - je tam malej elektromotorek z větráčkem,který ti nasává vzduch z interiéru a tím dává informace čidlu které měří teplotu v interiéru. Já na mý tempře klimu neměl ( anebo jsem o tom nevěděl :P )

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5 od juraj l
Funguje to zhruba takto (zavisi od teploty vonku, vnutri a nastavenej zelanej teploty):

v zime (nizka vonkajsia teplota) - najprv na predne sklo, po zahriati kurenie - k noham

v lete - ak treba kurit - tak ide vzduch k noham, ak chladit tak cez horne vyduchy, ak vetrat, tak oboje

Este to aj zapne vnutorny okruh, ked je treba riadne klimatizovat

System ma 4 teplotne cidla, takze ak je nejake v haji (napriklad to v zrkadle), tak to blbne

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

Více
17 roků 5 měsíců zpět #6 od DannyF
Odpověděl DannyF pro téma Re: digi panel
Funkce AUTO je nastavená výrobcem na 23st. V autě je několi nasavacích ventilátorků a teploměrů, které zjistí aktuální teplotu v kabině. A po nastartování se jako prvně stará o odmlžení oken.
Podmínkou správné funkčností je drobnost - funkční klimatizace. Pokud kompresor nejede, funkce AUTO si ale myslí že ano a tak vám klidně v létě přitopí, protože si myslí že mražák (klima) funguje.
Co z toho plyne? Pokud nemáš funkční kompresor nepouštěj AUTO ale ECO!!!

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
17 roků 5 měsíců zpět #7 od juraj l
Odpověděl juraj l pro téma Re: digi panel
nuz moje auto (2/96) pri stlaceni AUTO ponecha predtym nastavenu teplotu,
len pripadne zmeni rozdelenie vzduchu a zapne automaticke otacky

Funkce AUTO je nastavená výrobcem na 23st. V autě je několi nasavacích ventilátorků a teploměrů, které zjistí aktuální teplotu v kabině. A po nastartování se jako prvně stará o odmlžení oken.
Podmínkou správné funkčností je drobnost - funkční klimatizace. Pokud kompresor nejede, funkce AUTO si ale myslí že ano a tak vám klidně v létě přitopí, protože si myslí že mražák (klima) funguje.
Co z toho plyne? Pokud nemáš funkční kompresor nepouštěj AUTO ale ECO!!!

na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey

Vygenerováno za 0.363 sekund