Samovolné stahování oken

Více
17 roků 11 měsíců zpět #1 od gvest
Samovolné stahování oken vytvořil uživatel gvest
Mám sice Uno, ale myslím, že to bude podobné i u Tipa :D Samovolně se mi stahuje okno ve dveřích, prostě nedrží v horní poloze a rukou jde normálně stlačit dolů :( Prostě bych ani nemusel zamykat :lol: Nevíte někdo, co s tím, vyměnit celý ten mechanismus?? Vizuální kontrolou jsem žádnou zrAdu neobjevil :? Díky :)

...italský design ovládá svět...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: Samovolné stahování oken

Mám sice Uno, ale myslím, že to bude podobné i u Tipa :D Samovolně se mi stahuje okno ve dveřích, prostě nedrží v horní poloze a rukou jde normálně stlačit dolů :( Prostě bych ani nemusel zamykat :lol: Nevíte někdo, co s tím, vyměnit celý ten mechanismus?? Vizuální kontrolou jsem žádnou zrAdu neobjevil :? Díky :)

myslim si ze bude asi potreba vymenit cely mechanismus :(

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
17 roků 8 měsíců zpět #3 od Fira
Odpověděl Fira pro téma Re: Samovolné stahování oken
:-D jak to ctu tak se musim zasmat jako nic proti vam, ale se mnou si to okno hraje. Kdyz dam nahoru tak chvili de nahoru a potom dolu a zase nahoru.No vzdycky se pobavim jak zaviram okno :D

Více
17 roků 8 měsíců zpět #4 od JohnnyTD-GT

Ale to sou asi mechanicky co? Tipa uz maj z 95% elektriku. Kazdopadne sundej tapacak a treba neco objevis, kdyztak vymena mechanismu nemuze bejt nic slozityho.

Fiat Tipo 1.9TD granturismo

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od majster
ak to okno je s motorom, tak tam odchadzaju prevodky na motoru, je to sposobene nedostatocnym premazanim,koliesko je z umelej hmoty a podla opotrebenia sa da niekedy aj upravit a chvilu este moze fungovat.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
17 roků 7 měsíců zpět #6 od DannyF
Odpověděl DannyF pro téma Re: Samovolné stahování oken
asi ti bude prokluzovat ozubené kolo na té ohebné šnekovité tyčce. Zkus kleštěma zmáčknout trochu vodič šnekovice v místě motůrku nebo kličky.

Ale většinou to spravit nejde.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
17 roků 7 měsíců zpět #7 od scherer012
ja som mal niečo podobné na mojom predošlom aute- žigulíku- stačilo pritiahnuť lanko a bolo po probléme :roll: :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 7 měsíců zpět #8 od Augustin

ja som mal niečo podobné na mojom predošlom aute- žigulíku- stačilo pritiahnuť lanko a bolo po probléme :roll: :D

:D :D :D ale Tipo neni zigulik a nejsou tam lanka. Tos mne fakt rozesmal s tim prirovnanim. :wink:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #9 od scherer012

:D :D :D ale Tipo neni zigulik a nejsou tam lanka. Tos mne fakt rozesmal s tim prirovnanim. :wink:

nechcel som to prirovnávať :D to sa ani nedá, len som napísal, ako som to vyriešil na predošlom mojom aute

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Vygenerováno za 0.802 sekund