Samovolné stahování oken
...italský design ovládá svět...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Mám sice Uno, ale myslím, že to bude podobné i u Tipa Samovolně se mi stahuje okno ve dveřích, prostě nedrží v horní poloze a rukou jde normálně stlačit dolů Prostě bych ani nemusel zamykat Nevíte někdo, co s tím, vyměnit celý ten mechanismus?? Vizuální kontrolou jsem žádnou zrAdu neobjevil Díky
myslim si ze bude asi potreba vymenit cely mechanismus
Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT
Ale to sou asi mechanicky co? Tipa uz maj z 95% elektriku. Kazdopadne sundej tapacak a treba neco objevis, kdyztak vymena mechanismu nemuze bejt nic slozityho.Mám sice Uno, ale myslím, že to bude podobné i u Tipa Samovolně se mi stahuje okno ve dveřích, prostě nedrží v horní poloze a rukou jde normálně stlačit dolů Prostě bych ani nemusel zamykat Nevíte někdo, co s tím, vyměnit celý ten mechanismus?? Vizuální kontrolou jsem žádnou zrAdu neobjevil Díky
Fiat Tipo 1.9TD granturismo
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Ale většinou to spravit nejde.
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
ale Tipo neni zigulik a nejsou tam lanka. Tos mne fakt rozesmal s tim prirovnanim.ja som mal niečo podobné na mojom predošlom aute- žigulíku- stačilo pritiahnuť lanko a bolo po probléme
ale Tipo neni zigulik a nejsou tam lanka. Tos mne fakt rozesmal s tim prirovnanim.ja som mal niečo podobné na mojom predošlom aute- žigulíku- stačilo pritiahnuť lanko a bolo po probléme
nechcel som to prirovnávať to sa ani nedá, len som napísal, ako som to vyriešil na predošlom mojom aute
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny