Digitální tachometr

Více
17 roků 11 měsíců zpět #1 od rosman
Digitální tachometr vytvořil uživatel rosman
zdrawim všechny, hele potřebuju pomoct mam Tipo s Digitalni palubkou ated mi zacal blbnout tachometr... kdyz jedu tak skace treba z 50 na 0 nebo je furt nula..nebo si to tam skace jak chce... nevite cim to je? moc by mi pomohli vsechny nazory diky moc :wink:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2 od paldous
Odpověděl paldous pro téma Re: Digitální tachometr
podle me to muze byt snimac,a nebo casteji taky spatna kostra pripadne prodranej kabel....skontroluj to vsechno a jiste na neco prijdes....

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 11 měsíců zpět #3 od rosman
Odpověděl rosman pro téma paldous
a ty kabely mam zkontrolovat jaky? mam jako rozdelat palubovku? a jinak diky:) :)

Více
17 roků 11 měsíců zpět #4 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Digitální tachometr
Snímač je na převodovce, z toho vede kabel do palubky...ta kostra..no pokud si to dobře pamatuji, tak je to někde u volantu.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 11 měsíců zpět #5 od L.Jerie
Odpověděl L.Jerie pro téma Palubka
Ahoj, já si taky myslím ,že to je kostrou. Jdi po kostře.Kdyby to ale byla opravdu palubka K.O.,můžu Ti jednu poslat - je z Tipa 1,7D bez
otáčkoměru. Asi za 500 peněz i se snímačem z převodovky.Plně funkční.Já to předělal na normální ručičkovej.

Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #6 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: Digitální tachometr
zdravim!

moj nazor je ze mas zle kontakty v palubke, lebo mne to robilo podobne veci. ked ju rozmontujes tak v zadu su, myslim 4 konektory a 1. a 2. suvisia s tachom,myslim. skus s nimi postutne pokyvat a zistis, ktory je na tacho, precisti a poriadne ho zastrc spat a malo by to prestat. toto je dost casta chyba tychto palubiek...

alebo potom ten snimas...

Vela stastia!!!!

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 10 měsíců zpět #7 od rosman
Odpověděl rosman pro téma palubka
Tak to bylo snimacem na prevodocve prostrikal sem ho sprejem na kontakty a uz to wali, tak vsem dikes

Více
17 roků 10 měsíců zpět #8 od placatej
Odpověděl placatej pro téma Re: Digitální tachometr
já mněl s tachometrem to samé a mněl jsem prasklý unašeč v převodovce stačí sundat snímač tachometru a zkusit pootočit tím plastem pokud je špatnej tak je tam zboku šroub a dá se to vyměnit posuje to z každé fiatacké převodovky i ze starých aut ritmo regata atd

tempra 1,9TDs 1993,66kw

Více
17 roků 2 měsíců zpět #9 od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: Digitální tachometr
ne je to 10000000% snimač na převodovce jdou do něho 3 draty taky mi to dělalo proto že mi uletěl drat z patice co jde do toho snimače do převodovky nebudeš mněnit snímač na převodovce jenom tu patici co do něho zacvakneš zajel jsem na šrotak a zadara dalmi to ucvaknul jsem starou patici a na konektory jsem dal novou a no problemooo :wink:

Vygenerováno za 0.406 sekund