oprava celneho skla

Více
17 roků 10 měsíců zpět #1 od apage
oprava celneho skla vytvořil uživatel apage
Ahoj, mam na prednom skle asi 20cm prasklinu tiahne sa na strane vodica uplne odhora smerom nadol, chcem sa spytat ci sa mi oplati to dat opravit, alebo radsej kupit nove sklo.Nasiel som zopar firiem ktore to opravuju, myslim ze pod tlakom do praskliny natiahnu nejaku hmotu a ta potom pod ultrafialovym svetlom tvrdne.Mate niekto s tym skusenosti?
Viem ze ta prasklina nieje na velmi dobrom mieste :o)

Fiat Tipo 1.4 I.E

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #2 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: oprava celneho skla
já osobně bych prošel tady sekci bazar a kouknul co tam prodávají, myslím, že tady sklo seženeš za dobrou cenu, Jinak s tou opravou zkušenosti žádné nemam.

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 10 měsíců zpět #3 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: oprava celneho skla

já osobně bych prošel tady sekci bazar a kouknul co tam prodávají, myslím, že tady sklo seženeš za dobrou cenu, Jinak s tou opravou zkušenosti žádné nemam.

Neni to celni sklo nahodou taky lepene, jak to zadni? Pokud je tak si myslim, ze to nepujde ani vyloupnout ze stareho Tipka a prehodit na jine. To je lepsi se pokusit si pripojistit okno a pak nahlasit, ze je praskle, nebo najit obetniho beranka anebo zacalovat nove :cry:

Více
17 roků 10 měsíců zpět #4 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: oprava celneho skla

Neni to celni sklo nahodou taky lepene, jak to zadni? Pokud je tak si myslim, ze to nepujde ani vyloupnout ze stareho Tipka a prehodit na jine.

půjde vyloupnout! v létě sem to dělal na Tipu, který sem měl na rozebrání... v tom lepení si něčím uděláš dirku, kterou provlíneš ocelový lanko, pak už jen řežeš a řežeš... je to strašná práce, ale jde to! jen já sem takovej idiot, že když sem to už krásně vyříznul a vyndával to sklo z auta na zem, tak mi spadlo :lol:

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
17 roků 10 měsíců zpět #5 od paldous
Odpověděl paldous pro téma Re: oprava celneho skla

půjde vyloupnout! v létě sem to dělal na Tipu, který sem měl na rozebrání... v tom lepení si něčím uděláš dirku, kterou provlíneš ocelový lanko, pak už jen řežeš a řežeš... je to strašná práce, ale jde to! jen já sem takovej idiot, že když sem to už krásně vyříznul a vyndával to sklo z auta na zem, tak mi spadlo

tak to jsem se vazne pobavil, fakt si ho rozflakl? vim co je to za drinu,jelikoz jsem mel taky na predchodzim fiatu vlepovany celni sklo....jo holt smula

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 10 měsíců zpět #6 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: oprava celneho skla

tak to jsem se vazne pobavil, fakt si ho rozflakl? vim co je to za drinu,jelikoz jsem mel taky na predchodzim fiatu vlepovany celni sklo....jo holt smula

jj, vážně sem to roztřískal... dost mě to naštvalo, pak bylo nahoře už od výroby se stínícím pruhem... chtěl sem ho prodat tak aspoň za 500,- bylo bez škrábnutí.. ale takhle sem moh vzít do ruky jedině smeták a lopatku a vyhodit to do popelnice...

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
17 roků 10 měsíců zpět #7 od apage
Odpověděl apage pro téma Re: oprava celneho skla
diky za odpovede, skusim zohnat nieco tu u nas poobzeram sa.Este raz diky.

Fiat Tipo 1.4 I.E

Více
17 roků 10 měsíců zpět #8 od skvelejmira
Odpověděl skvelejmira pro téma Re: oprava celneho skla
ja ho vyndaval,je v poradku a lezi mi na strese u kulny,uz ho nekdo chtel,ale vzdy to dopadlo tak,ze tam stale lezi.

ahoj

Více
17 roků 10 měsíců zpět #9 od apage
Odpověděl apage pro téma Re: oprava celneho skla
hmm viem uz som aj pisal ti zeby som ho chcel, ale nemam ho ako dostat na sk.inac by som ho bral. malo by pasovat do 1,4 r1990?

Fiat Tipo 1.4 I.E

Více
17 roků 8 měsíců zpět #10 od Fira
Odpověděl Fira pro téma Re: oprava celneho skla
Lidicky potreboval bych mensi radu :-) Mam na celnim skle 2cm prasklinku jde to nejak opravit?

Více
17 roků 8 měsíců zpět #11 od DannyF
Odpověděl DannyF pro téma Re: oprava celneho skla
Opravují praskliny zhruba do těch 2cm. Také záleží jestli je to v zorném poli řidiče, protože ta pryskyřice v té prasklině může vytvořit zvětšovací čočku a v tom bodě se díváte na silnici zkresleně.
Přesně tenhle případ se mi stal, díru má přesně před očima a nikdo mi to nechce zalepit. Prý jedině bez záruky.
Také mě odrazovali od koupě starších použitých skel, protože při vyřezávání z auta mohou být v okrajích porušená a pak praskají.
Nové sklo je i se sluneční páskou k mání zhruba za 2500,-Kč a s montáží se vejdete do 4tis. Pěkná sranda -ale jak padne poslední sníh tak mě to čeká.

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
17 roků 7 měsíců zpět #12 od Fira
hm tak to je nemila zprava

Více
17 roků 7 měsíců zpět #13 od Jozef
Odpověděl Jozef pro téma Re: oprava celneho skla
A som po výmene čelného skla. Prasklo mi od kameňa predo mnou idúceho auta a celé sa platilo z jeho zákonnej poistky. Celá sranda stála 6800 Sk

Fiat Tipo 1,6 DGT r.v. 1990 karburátor, najazdené 185.000 km
Fiat Marea Weekend 1,8 HLX r.v. 1998, najazdené 155.000 km

Více
17 roků 7 měsíců zpět #14 od Fira
a slo by to udelat aji ted nejak???

Více
17 roků 7 měsíců zpět #15 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: oprava celneho skla
Já mám sklo prásklý na straně řidiče od spodu skoro až nahoru. Budu ho muset taky vyměnit, právě nevim jestli nové nebo staré. Radši bych asi nové, ale zase na to nemám peníze :cry: Prosím poraďte mi někdo, jak by se to dalo udělat. Díky :D

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Vygenerováno za 0.514 sekund