vyko nadrže

Více
17 roků 10 měsíců zpět #1 od seko888
vyko nadrže vytvořil uživatel seko888
nejde mi zamknut výko na nadrž aj taško sa nasdza neviem čo stým može byť či sa to da dako rozobrať

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2 od majster
Odpověděl majster pro téma Re: vyko nadrže
mal som s nim tiez problem, ale bez destrukcie sa mi ho nepodarilo otvorit, musel som kupit nove veko, a mam iny klucik.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Více
17 roků 9 měsíců zpět #3 od seko888
Odpověděl seko888 pro téma Re: vyko nadrže
ja som kupil tieť novy zaroven som ho vratil lebo mi nešiel nasadiť a biol taky isty ako ten aj on mi ide dako tažko

Více
17 roků 6 hodin zpět #4 od LEON
Odpověděl LEON pro téma viecko nadrze-problemy?
:D mam tipito len mesiac teda manzelka aby som bol presny,ale taku hanbu som na benzinke este nezazil,viecko neslo otvorit,ani za boha,navyse okolo neho je zufalo malo miesta,az som na to nakoniec prisiel,viecko som otvoril,premazal vstup do zamku aj samotne zavity viecka(WD40)Odvtedy zatvaram len jemne-naozaj len jedno dve cvaknutia,zamok to aj tak uzamkne ,teraz to trva par sekund,naozaj.Hlavne silno nezatahovat pri zatvarani.Teraz budem riesit asi vymenu zadnych blatnikov,boli hrdzave uz na pohlad ale ten bordel co povypadal pri prvom otvarani viecka nadrze na zem ma utvrdil v tom ze tie blatniky stoja za vymenu.Ozaj poradi niekto kde zadne blatniky dobre a rychlo kupit?Som z Topolcian.Dakujem za radu.

Vygenerováno za 0.372 sekund